Vay vuuuv wuhuuuuAynen ya maşallah iç karnın çok geniş demekkieşim ve kayınvalidem tanılı hiperaktif. bakalım doğduktan sonra beni neler bekliyor hahahah bu arada bu 20 haftalık karın sabah aç karnına tuvaletten sonraki hali yani iç karnımın hiç olmadığı kesin
Yaa nasıl 6.ayDemek ki biz iç karnı pek olmayanlardanız4 kg ile senden bi tık fazlası göbeğim var ama 6.aya giriş yaptım ben. Ayyy şaka maka 6.ay diyoruz artık
Evet hiç bununla ilgili çalışma yok bir zararı var mı bilinmiyor ama ben ara verdim. Doğum sonrası kendimi toparlayınca devam edeceğim.Ya kızlar bir şey sorucam. Hamileyken lazere gidilmiyor diye biliyorum ben de doğumdan ne kadar sonra lazere gidilebiliyor. Ben lazer düşünüyorum da
Ah evet sakin olacak belli ama istiyorum ki hep hareket etsin. Babası dışardan hissedebiliyor gerçi ama bana yetmiyorsa demekBelki sakin bir bebek belki uykucu bir bebekBen yaklasık bir hafta öncesine kadar hissedip hissetmedıgımı anlamayacak kadar sakindi ama şimdi baya güzel takla atıyor . Cidden ama yanı hanı ben bunu kızımda baya baya gec yasamıstım ama bu maşallah daha hareketlı yani 20. Haftada dısarıdan görünecek kadar fazla .
Ama ben hiç endişe etmezdim her hamilelik farklı güya ikinci bebekler erken hissedilir derlerdi ben kızımı daha erken hıssetmıstım mesela
Aynı şeyi düşündüm bugün, ben de iğneliye gidiyordum. Doğumdan ne kadar süre sonra gidilir acaba? Genital bölgemde az kaldıYa kızlar bir şey sorucam. Hamileyken lazere gidilmiyor diye biliyorum ben de doğumdan ne kadar sonra lazere gidilebiliyor. Ben lazer düşünüyorum da
Yaa nasıl 6.ay26. Hafta bitince değil miydi o
Ben şu an tam 5. Bucuk aylıgım yanı 22.haftamdayım . 24 bitince 6. Ay5.ay bitti, 6.aya girdik diye biliyorum ben ama internette farklı farklı tablolar varilk resim benim uygulama. Diğerleri de internette bulduklarım, kafalar karışık
Ay yok o kadar degıl ben uyanınca hıssedıyorum uyuyunca hıssetmıyorumYaa nasıl 6.ay26. Hafta bitince değil miydi o
Evet hiç bununla ilgili çalışma yok bir zararı var mı bilinmiyor ama ben ara verdim. Doğum sonrası kendimi toparlayınca devam edeceğim.
Ah evet sakin olacak belli ama istiyorum ki hep hareket etsin. Babası dışardan hissedebiliyor gerçi ama bana yetmiyorsa demekbir de herkes şiddetli hissediyorum uykumdan uyanıyorum diyor. Ondan iyice merak ettim
Yaaa ay ayyyVay vuuuv wuhuuuuBen ne gördüm öyle bu gözler ne gördü böyle Maşallahh size maşallah ..
5.ay bitti, 6.aya girdik diye biliyorum ben ama internette farklı farklı tablolar varilk resim benim uygulama. Diğerleri de internette bulduklarım, kafalar karışık
Ben şu an tam 5. Bucuk aylıgım yanı 22.haftamdayım . 24 bitince 6. Ay
Ben şu an tam 5. Bucuk aylıgım yanı 22.haftamdayım . 24 bitince 6. Ay
Aslında aynı şey, 5.5 aylık 5 ay bitti 6.aya girdik demek değil mi zaten, 26.haftada 6.ay biteceği için artık girmiş oldukBenim bildiğim 26. Hafta bitince 6 bitiyordu. Bir ay 4 haftadan hesaplanmadığı için. Çünkü o zaman 36 haftalıkta 9 ay bitmiş oluyor. Amaan neyse6 aylık olmuş sayılırmışım ben
Ben henüz hiiç kilo almadım. Ama kabızlık sorunu malesef hamileliğin başından beri var . Kayısı kurusu filan yiyorum biraz işe yarıyor.Sürekli acıkmaktan, devamlı kabız olmaktan ve kilo almaktan bunaldııımmmmmm. Şu kabızlığa allah rızası için bi çare
Aynen ya maşallah iç karnın çok geniş demekkieşim ve kayınvalidem tanılı hiperaktif. bakalım doğduktan sonra beni neler bekliyor hahahah bu arada bu 20 haftalık karın sabah aç karnına tuvaletten sonraki hali yani iç karnımın hiç olmadığı kesin
İlk gebelikle alakalı olabilir canım yada her hamilelik farklı olduğu için oğlumda doğuma yatkın böyle sert tekmeler yediğimi hatırlamıyorum bu maşallah canımı acıtıyor ve korkuyorum şimdi böyle ise son aylar nasıl olur acaba diye seninki en idealı sevinmelisinBenim de size bir acayip sorum var. Şimdi bebeğin hareketlerini hissediyoruz ama sizin anlattıklarınız benim hissettiğime göre daha şiddetliymiş gibi geliyor. Mesela sabahtan öğlene hiç oynamamıştı. Öğlen bir kaç vurdu, şimdi yine sakin. Mesela siz şiddetini nasıl tarif edersiniz?
Ay şaka de bana hahahahahBen henüz hiiç kilo almadım. Ama kabızlık sorunu malesef hamileliğin başından beri var . Kayısı kurusu filan yiyorum biraz işe yarıyor.
Birde ben ilk hamileliğimde toplam 9 kg almıştım. Doğum yapıp eve geldiğimde sadece 3 kg gitmişti kızım 2200 doğmuştuama 40 günün sonunda göbek iniyor ve 6 kg kadar gitmiş olmuştu. Tabi süt olsun diye ben doğum kiloma tekrar döndüm. Bu sefer o hatayı yapmicam
Ayy çık duygulandım 2021 aralık annelerinde özel mesajda da grup kurmuştuk sürekli göbeklerimizin resmini atıyorduk. Ve çok kısa bir süre sonra tekrar yaşamaya başladım aynı şeyleribu arada benim 2. Hamilelik ve senden fazla kilom olmasına rağmen bu kadar göbeğim yok göbüşü böyle olanlar 4 kg bebiş doğurdu diyim Ben sana
Teşekkür ederimİlk gebelikle alakalı olabilir canım yada her hamilelik farklı olduğu için oğlumda doğuma yatkın böyle sert tekmeler yediğimi hatırlamıyorum bu maşallah canımı acıtıyor ve korkuyorum şimdi böyle ise son aylar nasıl olur acaba diye seninki en idealı sevinmelisinbirde bende gebelik uygulaması var bu haftalardan sonra güçleniyormuş paylaşayım ekran resimini
Canım aynen böyleBenim de size bir acayip sorum var. Şimdi bebeğin hareketlerini hissediyoruz ama sizin anlattıklarınız benim hissettiğime göre daha şiddetliymiş gibi geliyor. Mesela sabahtan öğlene hiç oynamamıştı. Öğlen bir kaç vurdu, şimdi yine sakin. Mesela siz şiddetini nasıl tarif edersiniz?
Ayyy maşallah maşallah çok hoş bir görüntüAynen ya maşallah iç karnın çok geniş demekkieşim ve kayınvalidem tanılı hiperaktif. bakalım doğduktan sonra beni neler bekliyor hahahah bu arada bu 20 haftalık karın sabah aç karnına tuvaletten sonraki hali yani iç karnımın hiç olmadığı kesin
Hmm göbeği çok büyük ikiz gibiyse bilemem tabi benim ki normal bi hamile sekliydiBilmiyorum ki aslında çok kilo almamıştı, daha çok göbeği şişmişti. Hani göbeği gören ikiz mi diye soruyordu, öyle bir göbeği vardı. Doğum sonrası da ne yazıkki pek emziremedi sütü azdı, hani tam olarak ne kadar sürede indi göbeği farkında değilim sürekli gördüğüm için ama geçen uzun süre görüşmeyip görünce incecik olduğunu fark ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?