Merhaba, tam olarak kaçıncı haftadaydınız bir de rahim ağzı uzunluğunuz hakkında bilgi verdi mi, benim 3.1 çıktı son vajinal ultrasonda doktor çok korkutmasa da ben endişe ediyorum daKızlar bende gittim doktora bebek 627 gram olmuş her şey yolunda. Sadece doktor doğum pozisyonuna neden girmiş bu kadar alttan bakmam lazım diyip küçük bir kalp krizi yaşattı bize. Çok şükür rahim ağzı kapalı ve uzunluğu iyi ama sana dikkat etmemiz lazım filan dedi
Bende çıkan şey tam olarak varis değilmiş bebek çok aşağıya baskı yaptığı için genital bölgenin aşağısında hafif bir damar çıkmış aslında. Şeker testi yapılacak bu hafta 650 tl senCard a başka bir yerde mi yaptırsam diye düşündüm sonra yanlış çıkıyo bir daha yaptırıyorum filan o yüzden risk almak istemedim. Doğum fiyatını da sordum sanırım normal 38 ya da 39 dedi epidural sezaryen en pahalısı 48 di. Benim zamanımda bebeğin ilk banyosunda hemşire geliyordu ona ek paket olarak 3 gün eve yemek servis eklemişlersadece anneye mi anne babaya mı sormadım ama komik olmuş
Çok geçmiş olsun, doktorunuz en uygun tedaviyi verecektir eminimArkadaşlar geçen hafta crp 18 di 5 gün antibiyotik kullandım idrar yolu enf çok yoğun değildi, tekrarladım antibiyotik bitince crp 25 idrar yollarında da var yükseklik ne yapmalıyım şaşırdıım korkmaya başladım bu enfeksiyondan
Merhaba 23+3 dü bugün rahim ağzı çok iyi çıktı 4 ama bebek çok doğum pozisyonunda aşağıda bekliyordu o biraz korkuttu bizi çok şükür rahim ağzı filanda kapalıymış. Her ay vajinal bakılacak ama yaşam sınırını geçene kadar.Merhaba, tam olarak kaçıncı haftadaydınız bir de rahim ağzı uzunluğunuz hakkında bilgi verdi mi, benim 3.1 çıktı son vajinal ultrasonda doktor çok korkutmasa da ben endişe ediyorum da
Canım hamilelikte güvenli olup olmadığını bilmiyorum ama hiç dut suyu kürü denedin mi? Çok işe yaradığını söylüyorlar ama doktorun iizn verir mi bilmiyorumArkadaşlar geçen hafta crp 18 di 5 gün antibiyotik kullandım idrar yolu enf çok yoğun değildi, tekrarladım antibiyotik bitince crp 25 idrar yollarında da var yükseklik ne yapmalıyım şaşırdıım korkmaya başladım bu enfeksiyondan
Çok teşekkür ederim, inşallah her birimiz evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza alırız, geriye dönüp baktığımızda bu korkularımızı da tatlı bir şekilde hatırlayabilirizMerhaba 23+3 dü bugün rahim ağzı çok iyi çıktı 4 ama bebek çok doğum pozisyonunda aşağıda bekliyordu o biraz korkuttu bizi çok şükür rahim ağzı filanda kapalıymış. Her ay vajinal bakılacak ama yaşam sınırını geçene kadar.
Aslında korkmamızın sebebi ilk hamileliğimde 33 haftadan sonra açılmalarımın olmasıydı. İlkinde benim 20. Hafta detaylı ultrasonda 2.5 çıkmıştı iyi dediler hiç dinlen vs demediler. Sonradan iyice kısalınca 2 hafta zorunlu yatış verildi 33 35 arası ama bebek zamanında 38. Haftanın sonunda doğdu. Rahim ağzı canlı bir yapı dinlendikçe uzar aslında çok endişe ediyorsanız biraz daha dinlenebilirsiniz ama bence uzunluk gayet yeterli benim ilk hamileliğime göre
Ben içmiştim düzenli crp için iyi gelmişti bi sorun yasamadım zaten beyaz dut hamileler için güvenli diye biliyorumCanım hamilelikte güvenli olup olmadığını bilmiyorum ama hiç dut suyu kürü denedin mi? Çok işe yaradığını söylüyorlar ama doktorun iizn verir mi bilmiyorum
Bende yaban mersini duymuştum enfeksiyon için yiyorum haftada bir 125 gram satılıyor minik zaten. Hamilelikte güvenli mi bilmiyorum ama ben o kadar dikkat etmediğim için araştırmasına bile girmemiştim, istersen sen bir araştırArkadaşlar geçen hafta crp 18 di 5 gün antibiyotik kullandım idrar yolu enf çok yoğun değildi, tekrarladım antibiyotik bitince crp 25 idrar yollarında da var yükseklik ne yapmalıyım şaşırdıım korkmaya başladım bu enfeksiyondan
Ayaklarını azcık yukarı kaldırıp yat canım, öyle geçer benceKızlar bugün mutfakta yaklaşık 2 saat sandalyede oturdum. Kalktığım andan itibaren ayak bileklerim ağrıyor. Taş taşısam bu kadar ağrımaz. Oturmamla alakalı olabilir mi bu? Herhangi bir şişlik ödem vs yok sanırım
Öyle yaptım hissettiğim an itibariyle, biraz rahatladı çok şükürAyaklarını azcık yukarı kaldırıp yat canım, öyle geçer bence
Dut kürünü çok duydum bende ama çok süt yapıyor 8 haftada süt gelmişti benden o korkutuyor tetikleer diyeCanım hamilelikte güvenli olup olmadığını bilmiyorum ama hiç dut suyu kürü denedin mi? Çok işe yaradığını söylüyorlar ama doktorun iizn verir mi bilmiyorum
Bi araştırıyım teşekkür ederimBende yaban mersini duymuştum enfeksiyon için yiyorum haftada bir 125 gram satılıyor minik zaten. Hamilelikte güvenli mi bilmiyorum ama ben o kadar dikkat etmediğim için araştırmasına bile girmemiştim, istersen sen bir araştır
Teşekkür ederim inşallahÇok geçmiş olsun, doktorunuz en uygun tedaviyi verecektir eminimidrar yolu için bol su içmenizinde faydası olur, inşallah hızlıca toparlarsınız
Kuvvetli mi hareketleri. Ben şuan 20+2yim çok kuvvetli sayılmaz.Merhaba benim de plesanta ön duvarda tam 20. Haftadan beri hareketlerini net hissediyorum canım 22 haftalık hamileyim şuan
Kuvvetli kuzumKuvvetli mi hareketleri. Ben şuan 20+2yim çok kuvvetli sayılmaz.sırt üstü uzanınca hissediyorum
Günaydınlar, İzmir’de yaşıyorum gerçekten çoook sıcak, klima havasından ne kadar hoşlanmıyor olsamda klimayı 5 dakika kapatamıyoruzGünaydın Hamişler
Herkes iyimi biz Burada eridik bittik nefes almak zor bizim şansımıza sanırım en sıcaklar denk geldi. Klimayı kapatır kapatmaz nefesim daralıyor sanki ..
Dünden beri benim Evladım kıpır kıpır içimde yüzüyor ters taklalar atıyor filan bu sefer babası da artık hissetti kızımın eli göbeğime yapışık geziyoruz zaten kardeşim de kardeşim
İç çamaşırında leke bırakıyor mu? Amniyon sıvısı hiç leke bırakmıyormuş çünkü. Beyaz ise akıntıdır.Kızlar akıntım var ama su gibi resmen hafif beyazımsı normal mi acaba ama iç çamaşırımı ıslatacak kadar gelmiş korktum da bi doktora gitsem mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?