2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Merhaba, tam olarak kaçıncı haftadaydınız bir de rahim ağzı uzunluğunuz hakkında bilgi verdi mi, benim 3.1 çıktı son vajinal ultrasonda doktor çok korkutmasa da ben endişe ediyorum da

Çok geçmiş olsun, doktorunuz en uygun tedaviyi verecektir eminim idrar yolu için bol su içmenizinde faydası olur, inşallah hızlıca toparlarsınız

Merhaba, tam olarak kaçıncı haftadaydınız bir de rahim ağzı uzunluğunuz hakkında bilgi verdi mi, benim 3.1 çıktı son vajinal ultrasonda doktor çok korkutmasa da ben endişe ediyorum da
Merhaba 23+3 dü bugün rahim ağzı çok iyi çıktı 4 ama bebek çok doğum pozisyonunda aşağıda bekliyordu o biraz korkuttu bizi çok şükür rahim ağzı filanda kapalıymış. Her ay vajinal bakılacak ama yaşam sınırını geçene kadar.

Aslında korkmamızın sebebi ilk hamileliğimde 33 haftadan sonra açılmalarımın olmasıydı. İlkinde benim 20. Hafta detaylı ultrasonda 2.5 çıkmıştı iyi dediler hiç dinlen vs demediler. Sonradan iyice kısalınca 2 hafta zorunlu yatış verildi 33 35 arası ama bebek zamanında 38. Haftanın sonunda doğdu. Rahim ağzı canlı bir yapı dinlendikçe uzar aslında çok endişe ediyorsanız biraz daha dinlenebilirsiniz ama bence uzunluk gayet yeterli benim ilk hamileliğime göre

Canım hamilelikte güvenli olup olmadığını bilmiyorum ama hiç dut suyu kürü denedin mi? Çok işe yaradığını söylüyorlar ama doktorun iizn verir mi bilmiyorum

Çok teşekkür ederim, inşallah her birimiz evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza alırız, geriye dönüp baktığımızda bu korkularımızı da tatlı bir şekilde hatırlayabiliriz

Bende yaban mersini duymuştum enfeksiyon için yiyorum haftada bir 125 gram satılıyor minik zaten. Hamilelikte güvenli mi bilmiyorum ama ben o kadar dikkat etmediğim için araştırmasına bile girmemiştim, istersen sen bir araştır

Kızlar bugün mutfakta yaklaşık 2 saat sandalyede oturdum. Kalktığım andan itibaren ayak bileklerim ağrıyor. Taş taşısam bu kadar ağrımaz. Oturmamla alakalı olabilir mi bu? Herhangi bir şişlik ödem vs yok sanırım

Ayaklarını azcık yukarı kaldırıp yat canım, öyle geçer bence

Canım hamilelikte güvenli olup olmadığını bilmiyorum ama hiç dut suyu kürü denedin mi? Çok işe yaradığını söylüyorlar ama doktorun iizn verir mi bilmiyorum
Dut kürünü çok duydum bende ama çok süt yapıyor 8 haftada süt gelmişti benden o korkutuyor tetikleer diye
Bi araştırıyım teşekkür ederim

Çok geçmiş olsun, doktorunuz en uygun tedaviyi verecektir eminim idrar yolu için bol su içmenizinde faydası olur, inşallah hızlıca toparlarsınız
Teşekkür ederim inşallah ama hamileliğim boyunca yaşıcam sanırım başından beri var, su tükeetiyorum yeni antibiyotik kullandım, bugünde şase verildi tetikte olmam gerekiyor onlara göre az bi değer perinatoloji doktoruna göre yüksek bi değerdi anlayamadım hepsi ayrı bişey söylüyor

Kızlar iyi geceler, geçen gün ana kucaklarının az kullanıldığından bahsetmiştik. Bizim sülalede yaklaşık 5 çocuk aynı ana kucağıyla büyüdü. Daha doğrusu ben ana kucağı zannediyordum ama adı ana diziymiş. Özellikle sordum kaç aya kadar kullandığını, tüm çocuklarda 2 yaşa kadar kullanmışlar. Şimdi onların da böyle güncel halleri çıkmış. Ben henüz marka vs araştrmadım ama size de fikir olsun istedim

Eklentiler

• IMG_6687.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 102
Merhaba benim de plesanta ön duvarda tam 20. Haftadan beri hareketlerini net hissediyorum canım 22 haftalık hamileyim şuan
Kuvvetli mi hareketleri. Ben şuan 20+2yim çok kuvvetli sayılmaz. sırt üstü uzanınca hissediyorum

Günaydın Hamişler
Herkes iyimi biz Burada eridik bittik nefes almak zor bizim şansımıza sanırım en sıcaklar denk geldi. Klimayı kapatır kapatmaz nefesim daralıyor sanki ..
Dünden beri benim Evladım kıpır kıpır içimde yüzüyor ters taklalar atıyor filan bu sefer babası da artık hissetti kızımın eli göbeğime yapışık geziyoruz zaten kardeşim de kardeşim

Kuvvetli mi hareketleri. Ben şuan 20+2yim çok kuvvetli sayılmaz. sırt üstü uzanınca hissediyorum
Kuvvetli kuzum 20. Haftada sağ tarafa yatınca çok hissettiriyordu hattta eşim elini koyunca çok şaşırdı çok net hissetti.Daha sonra bir sağ bir soş bir orta heryerde hissettiriyor miskin kendini.Benim göbek yapım azdı kuzum belki ondan nettir ya da bebeğin hareketlerine göre de daha net ya da daha az hissedebiliyorsun

Günaydınlar, İzmir’de yaşıyorum gerçekten çoook sıcak, klima havasından ne kadar hoşlanmıyor olsamda klimayı 5 dakika kapatamıyoruz

Kızlar akıntım var ama su gibi resmen hafif beyazımsı normal mi acaba ama iç çamaşırımı ıslatacak kadar gelmiş korktum da bi doktora gitsem mi

Kızlar akıntım var ama su gibi resmen hafif beyazımsı normal mi acaba ama iç çamaşırımı ıslatacak kadar gelmiş korktum da bi doktora gitsem mi
İç çamaşırında leke bırakıyor mu? Amniyon sıvısı hiç leke bırakmıyormuş çünkü. Beyaz ise akıntıdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…