- 30 Mart 2020
- 7.895
- 15.753
- 248
Benim birden söndü aslında yapısal olabilir ya da iki canlıyım diye bazısı yeme işini biraz abartıp çok kilo alıyor cocuk hepi topu en çok 5 kilo olsa eşi suyu ödemi de bi 5 kilo desen hadi 10 olsun bazı hamileler gebelikte 20 30 kilo alıyor e doğal olarak doğum sonrası da o şişlik löp löp et gitmiyor ama aşağı yukarı 10 kilo alan bir hamile genelde doğum sonrası 4 5 kilo atıyor sonrasında kanama emzirme derken emzirme de çok kilo verdirir kalan kilo da öyle gidiyor çoğu 40 i çıkmadan eski kilosuna iniyor geneldeKilo olarak bilmiyorum ama eltim doğum yaptığında e sen hiç doğurmuşsun gibi durmuyorsun demişti eşi, çünkü göbek öyle bir anda balon gibi sönmüyor. Şimdi 6 ay geçti doğumundan ve maşallah incecik oldu
Ay Dilken acaba senin iç karnın mı çok az? Yani karınsız mısın? Çok garip geliyor bana bu kadar hareketli olabilmesiBenimki sanırım içeride hiç uyumuyor uyusa bile hareketli uyuyor diye tahmin ediyorum çünkü uyandığım andan itibaren vurmaya başlıyor gece de tekmelemesinden uyutmuyorşiddetini de şöyle tarif edeyim parmaginla karnına bastırıp çekmiş gibi düşün öyle bir şiddet henüz çok fazla canımı yakmiyor he bu arada her zaman da şiddeti aynı olmuyor mesela ben bazen hiç tekme attığını hissetmiyorum ama karnım da deri oynayınca anlıyorum, anı anını tutmuyor yani
Ya hahahha bu saydiklarinin hepsi olabilir şaşırmamAy Dilken acaba senin iç karnın mı çok az? Yani karınsız mısın? Çok garip geliyor bana bu kadar hareketli olabilmesi
Benim de maşallah kocaman ama dışardan görünmeyen bir karnım varmışYa hahahha bu saydiklarinin hepsi olabilir şaşırmamhani sen evham yaptım demiştin ya ? Ben de ya bu kadar hareketli olması normal mi, acaba çocuk içeride birşeyden mi rahatsız oluyor da bu kadar vuruyor diye evham yapıyorum inan hareketli olsa bir dert olmasa bir dert
Aynen ya maşallah iç karnın çok geniş demekkiBenim de maşallah kocaman ama dışardan görünmeyen bir karnım varmış
Ah annelik işte başka hiç açıklaması yok, her şekilde evham yapıcaz. Ama küçük beyin haraketli bir bebek olacağı kesin
Fıstık gibisin ha masaallahAynen ya maşallah iç karnın çok geniş demekkieşim ve kayınvalidem tanılı hiperaktif. bakalım doğduktan sonra beni neler bekliyor hahahah bu arada bu 20 haftalık karın sabah aç karnına tuvaletten sonraki hali yani iç karnımın hiç olmadığı kesin
Bilmiyorum ki aslında çok kilo almamıştı, daha çok göbeği şişmişti. Hani göbeği gören ikiz mi diye soruyordu, öyle bir göbeği vardı. Doğum sonrası da ne yazıkki pek emziremedi sütü azdı, hani tam olarak ne kadar sürede indi göbeği farkında değilim sürekli gördüğüm için ama geçen uzun süre görüşmeyip görünce incecik olduğunu fark ettimBenim birden söndü aslında yapısal olabilir ya da iki canlıyım diye bazısı yeme işini biraz abartıp çok kilo alıyor cocuk hepi topu en çok 5 kilo olsa eşi suyu ödemi de bi 5 kilo desen hadi 10 olsun bazı hamileler gebelikte 20 30 kilo alıyor e doğal olarak doğum sonrası da o şişlik löp löp et gitmiyor ama aşağı yukarı 10 kilo alan bir hamile genelde doğum sonrası 4 5 kilo atıyor sonrasında kanama emzirme derken emzirme de çok kilo verdirir kalan kilo da öyle gidiyor çoğu 40 i çıkmadan eski kilosuna iniyor genelde
Doğum sonrası emziriyorum diye çok yenirse doğum kilosu da geçer çok fena oluyorlar var çevremde öyle biri ben emziriyorum diye yedikçe yedi yedikçe yedi ama nasıl yemek suan tanıyamıyorum öyle şişti ki çok fena oldu
Hahaha sen bensinAynen ya maşallah iç karnın çok geniş demekkieşim ve kayınvalidem tanılı hiperaktif. bakalım doğduktan sonra beni neler bekliyor hahahah bu arada bu 20 haftalık karın sabah aç karnına tuvaletten sonraki hali yani iç karnımın hiç olmadığı kesin
Ay maşallahAynen ya maşallah iç karnın çok geniş demekkieşim ve kayınvalidem tanılı hiperaktif. bakalım doğduktan sonra beni neler bekliyor hahahah bu arada bu 20 haftalık karın sabah aç karnına tuvaletten sonraki hali yani iç karnımın hiç olmadığı kesin
Benim eşim daha hareketini hissetmedi mesela. Dışardan da görünmüyor. Ay bizim kaderimiz galiba bu ya. Bebiş hareketlerini geç hissetmekAy Dilken acaba senin iç karnın mı çok az? Yani karınsız mısın? Çok garip geliyor bana bu kadar hareketli olabilmesi
Yalnız değiliz en azından ve normal olduğunu anlayabiliyoruzBenim eşim daha hareketini hissetmedi mesela. Dışardan da görünmüyor. Ay bizim kaderimiz galiba bu ya. Bebiş hareketlerini geç hissetmek
Yaaaa çok teşekkür ederiimmFıstık gibisin ha masaallah
Aynen canım ben de sadece ayağa kalktığımda anlaşılıyorHahaha sen bensinhatta belki benşm bi tık fazlası olabilir kaç kilo almıştın Dilken? Bugün arkadaşımla görüştüm yüzünden hiç anlaşılmıyor, ayağa kalkınca anlaşılıyor hamile olduğun dedi
Ayy canımm çok teşekkür ederiimmAy maşallahtarzına bayıldım fazlaca seksisin
Demek ki biz iç karnı pek olmayanlardanızAynen canım ben de sadece ayağa kalktığımda anlaşılıyorben 63 ile hamile kaldım şu an 66.5 ile devam ediyorum
MükemmelDemek ki biz iç karnı pek olmayanlardanız4 kg ile senden bi tık fazlası göbeğim var ama 6.aya giriş yaptım ben. Ayyy şaka maka 6.ay diyoruz artık
Benim doktorum ev tipi lazer yapabilir miyim diye sorduğumda izin vermişti canım. kanıtlanmış bir çalışma yok gebelerle ilgili dedi, ben yapıyorum (ama ne olur ne olmaz genitale yapmıyorum)Ya kızlar bir şey sorucam. Hamileyken lazere gidilmiyor diye biliyorum ben de doğumdan ne kadar sonra lazere gidilebiliyor. Ben lazer düşünüyorum da
Ev tipi hiç aklıma gelmemişti. Bi bakayım ben onaBenim doktorum ev tipi lazer yapabilir miyim diye sorduğumda izin vermişti canım. kanıtlanmış bir çalışma yok gebelerle ilgili dedi, ben yapıyorum (ama ne olur ne olmaz genitale yapmıyorum)
Belki sakin bir bebek belki uykucu bir bebekBenim de size bir acayip sorum var. Şimdi bebeğin hareketlerini hissediyoruz ama sizin anlattıklarınız benim hissettiğime göre daha şiddetliymiş gibi geliyor. Mesela sabahtan öğlene hiç oynamamıştı. Öğlen bir kaç vurdu, şimdi yine sakin. Mesela siz şiddetini nasıl tarif edersiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?