2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Benim birden söndü aslında yapısal olabilir ya da iki canlıyım diye bazısı yeme işini biraz abartıp çok kilo alıyor cocuk hepi topu en çok 5 kilo olsa eşi suyu ödemi de bi 5 kilo desen hadi 10 olsun bazı hamileler gebelikte 20 30 kilo alıyor e doğal olarak doğum sonrası da o şişlik löp löp et gitmiyor ama aşağı yukarı 10 kilo alan bir hamile genelde doğum sonrası 4 5 kilo atıyor sonrasında kanama emzirme derken emzirme de çok kilo verdirir kalan kilo da öyle gidiyor çoğu 40 i çıkmadan eski kilosuna iniyor genelde
Doğum sonrası emziriyorum diye çok yenirse doğum kilosu da geçer çok fena oluyorlar var çevremde öyle biri ben emziriyorum diye yedikçe yedi yedikçe yedi ama nasıl yemek suan tanıyamıyorum öyle şişti ki çok fena oldu

Ay Dilken acaba senin iç karnın mı çok az? Yani karınsız mısın? Çok garip geliyor bana bu kadar hareketli olabilmesi

Ay Dilken acaba senin iç karnın mı çok az? Yani karınsız mısın? Çok garip geliyor bana bu kadar hareketli olabilmesi
Ya hahahha bu saydiklarinin hepsi olabilir şaşırmam hani sen evham yaptım demiştin ya ? Ben de ya bu kadar hareketli olması normal mi, acaba çocuk içeride birşeyden mi rahatsız oluyor da bu kadar vuruyor diye evham yapıyorum inan hareketli olsa bir dert olmasa bir dert

Benim de maşallah kocaman ama dışardan görünmeyen bir karnım varmış
Ah annelik işte başka hiç açıklaması yok, her şekilde evham yapıcaz. Ama küçük beyin haraketli bir bebek olacağı kesin

Benim de maşallah kocaman ama dışardan görünmeyen bir karnım varmış
Ah annelik işte başka hiç açıklaması yok, her şekilde evham yapıcaz. Ama küçük beyin haraketli bir bebek olacağı kesin
Aynen ya maşallah iç karnın çok geniş demekki eşim ve kayınvalidem tanılı hiperaktif. bakalım doğduktan sonra beni neler bekliyor hahahah bu arada bu 20 haftalık karın sabah aç karnına tuvaletten sonraki hali yani iç karnımın hiç olmadığı kesin

Eklentiler

• 1000024602.webp
    31,6 KB · Görüntüleme: 163
Fıstık gibisin ha masaallah

Bilmiyorum ki aslında çok kilo almamıştı, daha çok göbeği şişmişti. Hani göbeği gören ikiz mi diye soruyordu, öyle bir göbeği vardı. Doğum sonrası da ne yazıkki pek emziremedi sütü azdı, hani tam olarak ne kadar sürede indi göbeği farkında değilim sürekli gördüğüm için ama geçen uzun süre görüşmeyip görünce incecik olduğunu fark ettim

Hahaha sen bensin hatta belki benşm bi tık fazlası olabilir kaç kilo almıştın Dilken? Bugün arkadaşımla görüştüm yüzünden hiç anlaşılmıyor, ayağa kalkınca anlaşılıyor hamile olduğun dedi

Ay maşallah tarzına bayıldım fazlaca seksisin

Aynen canım ben de sadece ayağa kalktığımda anlaşılıyor ben 63 ile hamile kaldım şu an 66.5 ile devam ediyorum

Aynen canım ben de sadece ayağa kalktığımda anlaşılıyor ben 63 ile hamile kaldım şu an 66.5 ile devam ediyorum
Demek ki biz iç karnı pek olmayanlardanız 4 kg ile senden bi tık fazlası göbeğim var ama 6.aya giriş yaptım ben. Ayyy şaka maka 6.ay diyoruz artık

Ya kızlar bir şey sorucam. Hamileyken lazere gidilmiyor diye biliyorum ben de doğumdan ne kadar sonra lazere gidilebiliyor. Ben lazer düşünüyorum da

Ya kızlar bir şey sorucam. Hamileyken lazere gidilmiyor diye biliyorum ben de doğumdan ne kadar sonra lazere gidilebiliyor. Ben lazer düşünüyorum da
Benim doktorum ev tipi lazer yapabilir miyim diye sorduğumda izin vermişti canım. kanıtlanmış bir çalışma yok gebelerle ilgili dedi, ben yapıyorum (ama ne olur ne olmaz genitale yapmıyorum)

Belki sakin bir bebek belki uykucu bir bebek Ben yaklasık bir hafta öncesine kadar hissedip hissetmedıgımı anlamayacak kadar sakindi ama şimdi baya güzel takla atıyor . Cidden ama yanı hanı ben bunu kızımda baya baya gec yasamıstım ama bu maşallah daha hareketlı yani 20. Haftada dısarıdan görünecek kadar fazla .
Ama ben hiç endişe etmezdim her hamilelik farklı güya ikinci bebekler erken hissedilir derlerdi ben kızımı daha erken hıssetmıstım mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…