2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Biraz önce bir gönderide gördüm. Faydalı buldum. Sizinle de paylaşayım dedim
Teşekkğr ederiz, ben de bugün okuduğumu ekleyeyim, çok güzel ayrıntılı yazmış diğer arkadaş da

Risk olduğu için önerilmiyor ama yumurtada herhangi bir hastalık ya da süreklilik olmadıkça ben de bir şey olacağını zannetmiyorum. iyi düşün ama için rahat etmezse de 2-3 hafta sonra tekrar torch testi yaptırırsın.

bence doktorunla görüş bu konuyu istemiyorum diyorsan alternatif birşeyler söylemeli sana mutlaka. bana mesela magnezyum ilacı içme onun yerine günde 2 kase yoğurt ye demişti. sen ilaç içmek istemiyorum dersen yardımcı olmalı mutlaka sana. ayrıca tekrar kan vermelisin bence

Çok teşekkürler, şuan hemen çıkmıyor kanda diye mi 2-3 hafta sonrası dediniz ?

Çok teşekkürler, şuan hemen çıkmıyor kanda diye mi 2-3 hafta sonrası dediniz ?
Avidite yapılabilmesi için hem igm hem igg pozitif olmalı. Dün yediğimiz şey de hemen etki etmeyeceği için 2-3 hafta sonrası daha mantıklı. İgm de yalancı pozitiflik de olabileceği için kendimizi boşa strese sokmanın bir faydası yok. Avidite 3 ay öncesine kadar sonuç gösteriyor sonuçta

Günaydın güzel anneler. Benim sıpa geceleri asla uyutmuyor beni. İnanılmaz haraketli oluyor. Bir de düşmana vurur gibi vuruyor vallahi. Dün biraz alışveriş yaptık yeni doğan zamanı için. Biraz boylu ve iri bir bebek gibi şimdiden o yüzden büyük almak zorunda kaldım. Eşyalarını açmamıştık aldığımızdan beri, alıp bir kontrol ettik sonra kapattık. Hafta sonunda hiç tuvalete gidemedim bu sabah aç karnına tartıya bir çıktım cuma gününden bu güne 2 kilo daha almış görünüyorum. Umarım bunun etkisi varır yoksa fıttırcam. Göbüşüm tombiş tombiş baya. Sizde durumlar ne? Bebişler iyi mi?

Günaydın ah çok şükür benim gibi birini daha okudum benim ogluş da sağolsun hiç durmuyor ve şimdi beni o uyandirdi kalk sıkıldım der gibi sana da sormak istiyorum benimki sadece ve sadece sağ alt veya ortaya vuruyor başka hiç bir yere vurmuyor senin ki de öyle mi, tek bir bölgeye mi vuruyor yoksa değişiyor mu ? benim kıyafet alışverişim bitti Ben de alışveriş yaparken hastane çıkışının harici sadece birkaç parça yenidoğan aldım gerisini hep 0-3 ay aldım bizim anne tarafı da baba tarafı da çok uzun hele dayısı 2 metre 5 cm, o yüzden ne olur ne olmaz diye biraz büyük alıyorum valla kilon da muhtemelen tuvalete çıkamadığın içindir canım aynısı bana da oluyor çıkamadığım zamanlarda 2-3 kilo birden almış görünüyorum ama çıktıktan sonra gidiyor

Dönmediği zaman hep sol tarafıma vuruyor ya da gerinmediği zaman. Dün akşam tam göbek deliğime doğru vurdu anneannesinin eli oradaydı. Tam o an döndü ve gerindi sağ tarafa doğru geçti. Belki de yattığı pozisyondan memnundur o yüzden oraya denk geliyordur :) Benimki annesi gibi dengesiz sanırım Kilo için umarım öyledir. Gayet normal ilerlerken 2 günde 2 kiloyu görünce fenalık geçirdimBizim ailede öyle aman aman uzun boylu yok ben ve eşim uzunuz ama 185 benim boyum onun da 188 falan. Çocuğun boyu 22. haftasına girerken 30 cmyi geçmişti biz de korktuk tabi olmaz diye bakalım umarım olur.

ayy dün ettiğim şikayetler işe yaradı . Sabah eşim işe giderken uyanır gibi oldum. Tekmeleye başladı yoksa ben daha uyurdum iyi madem kalkayım dedim
ama hala minnak minnak narin vuruyor. Ama sizin bebeler belli ki uzun olacak. Biz de ortalama üstü bir sülaleyiz ama halası kısa. E malum kız halaya .
trueliving_ hamilelikte kimseye kızma o zaman bebek ona benziyor demişti. O yüzden şu an en sevdiğim insan halası shshs

Pozisyonunun Rahat olduğunu hiç düşünmemistim bu doğru bak rahatladım teşekkürler hey maşallah demeekki uzun olacak bebişin bizimki de 18+5te 26 cmdi şimdi ne olmuştur bilmiyorum ayın 28inde detaylı var. Ben de eşim de 1.80iz bizim sülalelerdeki en kısa kız ve erkek biziz bakalım ne olacak ben tatilden döndüğümde kabizdim, tartıya bir çıktım 3.5 kilo almış görünüyorum aman Allahım dedim ama ertesi gün hem tuvalete girip hem yol ödemi gidince sadece 300 gram almış oldugumu görünce oh dedim

Valla ben de naneyi yedim o zaman halası kısa kv kısa ikisinden de haz etmiyorum. Öf gerçekten kız halaya diyorlar baya üzülüyorum.

Ay ben de rahatladım o zaman bekleyelim bakalım yarın ne olacak kilo durumu

Ay şaka de bana hahahahah bebeğim ve ben sağlıkla ve az dikişle üstesinden gelebileceksek neden olmasın ama diğer türlüsüne yorum dahi yapmak istemiyorum evrene kötü mesaj vermemek için

Yağ kullanıyormusun bilmiyorum ama bio oil öneririm. Hiç çatlağım yok benim bundada kullanmaya başladım çok güzel nemlendiriyor.

Merhaba arkadaşlar. Cuma günü 20.hafta kontrolümüz vardı. büyük oğlum da benimle gelip kardeşini görmek istedi. çok heyecanlı bir kardeşi daha olacağı için. çok korkmuştum istemeyecek diye ama çok seviniyor inşallah doğduğunda da çok sever. ama bebek kendini hiç göstermedi. hep arkasını döndü. doktor rahatsız etmeye çalıştı ama en fazla profilden gördük. bu arada ben 16.hafta detaylı demiştim ama 16. haftada da ayrıntılı ölçüm yapmıştı bunda daha fazla ayrıntılı ölçüm yaptı. her ikisinde de onam formu imzaladım. benimki ekstradan başka doktora detaylı için yönlendirmiyor hiç.
24. hafta için 11 ağustosa gün verdi. aç gel dedi. şeker yüklemesi yapmayacakmış. açlık - tokluk kan şekeri bakacakmış.
kilo alımına dikkat et 5 kilo aldın dedi. toplamda kilon iyi ama gebelikte başlangıç bitiş kilosu önemli biliyorsun dedi. boş kaloriden uzak dursan yeter dedi.
Bebek 396 grmış. haftasıyla uyumlu dedi. çok şükür tüm ölçümleri de yerinde.
bu arada ben ikinci çocuktan sonra tüm eşyaları vermiştim. reflü yatağı dahil sadece park yatak ve baston pusetimiz duruyor :) anne yanı beşiği ve kendinden sallanan ana kucağı aldık. arkadaşlarımdan hastane çıkış setleri geldi 5li 7li 5 takım oldu. ben de bi tane 10 lu aldım. kısakollu çıtçıtlı badi aldım. penye battiniye hiç bırakmamıştım çocuklar büyüyünce. iki tane aldım yavaş yavaş alıyorum. ben aldıkça büyük oğlum seviniyor. küçük daha pek bişey anlamadı ama kıskanacak diye ondan çok korkuyorum abisi sarıldığında "Emir çekil o benim annem" diyor çünkü
bu arada ismi eşim ve ben Uzay çok istiyoruz karar da vermiştik ama çocuklara bebeği açıklamadan önceydi. büyük oğlan Uzay ismini hiç sevmiyorum, karanlık diyo. koyarsanız ya ben sevemezsem bebeği karanlığı sevmiyorum diyo. değiştireceğiz mecbur onların ilişkisinden daha önemli değil bizim istediğimiz isim.
aklımızdaki ikinci isimdeyiz şu an o da Atlas. küçük oğlum Sarp'a da soruyorum Uzay mı Atlas mı diye Atlas diyor o da. Emir de sevdi Atlas ismini. belki de derler ya bebek ismiyle gelir diye, ismi Atlas'dır Uzay diye diretmemek lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…