2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
merhaba kızlar, hamile yogası ya da herhangi bir egzersiz yapan var mı? önerebileceğiniz online kurs ya da video :) ikincisi de yenidoğan bakımı ile ilgili önerebileceğiniz bir youtube kanalı olur, kitap olur? NEler yapıyorsunuz bu konuyla ilgili? ilk bebek olduğu için çok afallarım diye korkuyorum :)

Hamile yogası, pilates, yürüyüş yapıyorum genelde. Yarenlepilates diye biri var instada ordan bazen hareketleri buluyorum. Salondaysam açıyorum tvden gelişine hamile yogası, pilatesi. Benim de ilk olacak ama bakımıyla alakalı zorlanacağımı pe düşünmüyorum. İçgüdüerimizde kodlanmış zaten bu :) Ama o konuda tavsiye verecek varsa ben de merak içindeyim. Sadece mahremiyet eğitimi, tuvalet vs gibi eğitimlerde destekleyici içerikler okuyorum.

Ben ilk çocukta Ayşe Öner'in ve
çok yazarlı bir kitap var yazarları Janet Whalley, Ann Keppler, Penny Simkin, Janelle Durham
Hamilelik, doğum ve bebek bakımı isimleri kitapların. okumuştum ilk bebeğimde ama herşey o kadar içgüdüsel ilerliyor ki faydalı oldu mu kitaplar diye sorarsan yazanları hatırlamadım, hatırlamıyorum.

E ebbs canım senin bebiş 22 haftada 30 ise baya uzun boylu olur 55 cm aşağı doğmaz gibi maşallah eşinle senin boyunda iyi zaten genelde anne baba boyuna orantılı gidiyor çocukların boyu Dilkenn sizde baya uzunmuşsunuz bence sizin bebişer boylu poslu olur misal ben ortalama bir boyadayım 1.70 eşim 1,76 ama benim kendi abim erkek kardeşim filan uzun 1,86 civarı oğlum 5 yaşında uzun boylu olacak belliki baba tarafına çekmedi baba tarafında eşim en uzunları öyle diyim bu bebeğinde bacak boyu kısa büyük ihtimal bu kocamın tarafına benzeyecek hamileliğin başında hepsine sinir oldum onlara benziycek tipide huyuda eminim bir sonraki kontrolde baya belirginleşir yüzü merak ediyorum bende soyasosu bencede çok sev görümceni sinir olduğumuZ herkesi sevelim

Kızlar ben haftasonu ilk kez denize girdim hamileyken güneş kremini sürekli yenilememe rağmen yandım cildim maf oldu sürmesem bu kadar yanmazdım cildi hassas bir insanda değilim ama anlamadım acaba bu kremler mineral filtreli olduğu için mi koruyuculuğu az oluyor

Kızlar selamlar, pek hoş bir konu değil fakat aranızda hiç jel gibi sümüksü bir beyaz-açık sarı bir akıntı yaşayan oldu mu

Ben bayramda kreme rağmen siyahi gibi oldum. Deri döküyorum hala o derece. Bundan sonraki kaçamak tatillerimde kocaman bir şapkayla gideceğim. Bir de kremi değiştireceğim sanırım.

Kızlar selamlar, pek hoş bir konu değil fakat aranızda hiç jel gibi sümüksü bir beyaz-açık sarı bir akıntı yaşayan oldu mu
Beyaz-açık sarı değil de şeffaf yaşamışlığım oldu. Sanıyorum hormonlardan kaynaklıydı. Ama sarıya dönüyorsa enfeksiyon belirtisi olabiliyor

Ben bayramda kreme rağmen siyahi gibi oldum. Deri döküyorum hala o derece. Bundan sonraki kaçamak tatillerimde kocaman bir şapkayla gideceğim. Bir de kremi değiştireceğim sanırım.
Sanırım benimde kremi değiştirmem gerek bu kadarı normal değil sürekli yenilememe rağmen gebelikte kullanılan bir marka tercih etmiştim ilkkez kullandım şapkada iyi fikir ama denize girince yine kremin etkili olması şart Kırmızı Kırmızıkuyu geziyorum ortalıkta

Gün içerisinde sürekli kıpır kıpır değil zaten kuzum uyuyorlar biliyorsun.Bende genelde istirahat halinde ya da otururken hissediyorum.içerde pıt diye dokunuyor gözle baktığımda göbeğin kalktığını görüyorsun.Bazen aynı anda hem ellerini hem ayaklarını oynatıyor hızlıca heralde o zaman hem sağ da hem solda hissediyorum bazen de göbek deliği hizamda o an ki hareketine göre şiddeti dışardan bakarsan belli oluyor ya da eşim elini koyduğunda net hissediyor canım

Sağlıklı olmasına ve kardeşlerin arasındaki iletişime çok sevindim Atlas ismi çok güzel bence. Kardeşinin kararı gibi olursa benimsemesi de daha kolay olur bence

Sağlıklı olmasına ve kardeşlerin arasındaki iletişime çok sevindim Atlas ismi çok güzel bence. Kardeşinin kararı gibi olursa benimsemesi de daha kolay olur bence
teşekkür ederim. ara ara hala içimizde kalmasın diye teklif ediyoruz ama çok kararlı :) istemiyorum Uzay ismini diyor. önceliğimiz onların mutluluğu ve birbirine alışması. adıyla gelsin sağlıkla gelsin

Canım ben yüz yüze hamile pilatesine gidiyorum. Bir spor eğitmeni olarak online dersleri önermiyorum gözetim altında birebir olmak her zaman daha sağlıklı diye düşünüyorum

eneeemmm çok tatlı maşallah, fıstık gibisinn

Kız hala derler ama ben cidden halaları sevdiğim için mi acaba kızım çekmedi Karnımda bile doktor uzun boylu bir kız geliyor dedi doğdu ayakları uzun uzun şu an 6 yaşında 31 numara gıyıyor ve boyuda ortalamaya göre uzun inşallah kardeşide ona çeker amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…