2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
20+0 da 37 mm ikiz gebelik bebeklerin birinin sol alterinde direnç var banada tansiyon tabiki önerdi

Benim alttan muayene bile yaptı bu durum için aynı doktora gittik zaten belki konuyu uterin arter direnciyle birleştirip farklı düşünmüş olabilir.
Evet canım ben de ondan şaşırıp özellikle yazdım. Bana vajinal yapmadı gayet iyi diyip ama büyük ihtimalle başka bir şey düşündü senin kontrolünde.
Ama her şey iyi , sen de iyi düşün. Ayakta çalışıyormuşsun ama olabildiğince dinlen

Benim de hiç hissetmediğim günler oldu hatta o zamanlar tam anlamıyla hissetmiyordum bile ben ama için rahat etsin şansın varsa görün on dk

Benim alttan muayene bile yaptı bu durum için aynı doktora gittik zaten belki konuyu uterin arter direnciyle birleştirip farklı düşünmüş olabilir.
Bişey sorucam alterde direnç olduğu için, bana gelişemeye bilir dedi bebekten için takip önerdi haftasına göre 4 gün geri çıktı bebekler kiloları aynıydı size bu konu hakkında bişey söylediler mi

Benim de 3-4 gün geri çıktı. Bebek için şu an sıkıntı olmadığını söyledi sadece preeklampsi durumu için uyardı takip gerektirir dedi.4-5 gün kadar gerilik problem değil sanırım.

Benim de hiç hissetmediğim günler oldu hatta o zamanlar tam anlamıyla hissetmiyordum bile ben ama için rahat etsin şansın varsa görün on dk
O zaman gruba sorayım. İzmir Alsancak ta önerebileceginiz bir doktor var mı? İçim rahat olması için bir görüneyim en azından...

Benim de 3-4 gün geri çıktı. Bebek için şu an sıkıntı olmadığını söyledi sadece preeklampsi durumu için uyardı takip gerektirir dedi.4-5 gün kadar gerilik problem değil sanırım.
Evwt şuan için değil ama ileriki haftalar için bilmiyorum benim kafam çok karıştı umarım fark çok artmaz sağlıkla doğar yavrular riskli haftalaarı atlatsam yeterli bi 28 haftaya geliyim en azından

Kızlar oğlumun zamanında mühendis bir baba vardı bilmiyorum hala duruyor mu sayfası ben ordan incelerdim ürünleri çünkü ürünlerin içeriğini bilmiyorum ne kadar okusamda anlamadığım çok fazla şey var yazan burda güneş kremi alırken bir arkadaşımız bir sayfa önermişti orda yetişkinler içinde bebekler içinde inceleme var şöyle örnek atayım size isterseniz incelersiniz

Eklentiler

• 711C752E-94FB-49A7-B8F2-947286B0C9BA.webp
    37 KB · Görüntüleme: 50
  • 36D81683-8FF3-4812-9800-B199D79E7C96.webp
    34,6 KB · Görüntüleme: 52
Ben şampuan olarak 2 paket incia aldım tamamen doğal içerik olduğu için. Sudocream’in içeriği temiz değil diye okumuştum sanırım bir yerde. Henüz pişik kremi ve losyon almadım. Onları araştırıyorum. Link vermek doğru mu bilmiyorum ama
https://app.hps.im/d7ct/zjxeul6i Prema Sundari’nin temiz içerik paylaştığı böyle bir listesi var. Belki fikir olur sana da

Evet sudocream pek iyi değil içerik olarak ama en iyi gelen de oymuş. Zor zamanda kullanacağız artık. İçerik işine girince çok çok yorum oluyor. E tabi bütçe de devreye giriyor. Ben de bir liste yapacağım ama bir türlü vakit bulamadım. Daha kendime de hiç bir şey almadım. (çatlak kremleri haricinde)

Ya kızlar alttaki resimde bebeği dönmüş olarak göstermeye başlamış. Az önce ufak bir şoka girdim. Sahiden bu haftalar da mı başlıyor bebek dönüşleri doktoruma gidip bakasım geldi

Benşm de 40 çıktı ve normal dedi doktorum. Bir yanlışlık olabilir mi?

Ya kızlar alttaki resimde bebeği dönmüş olarak göstermeye başlamış. Az önce ufak bir şoka girdim. Sahiden bu haftalar da mı başlıyor bebek dönüşleri doktoruma gidip bakasım geldi
Ben de görünce anlık şok geçirdim. Değildir değildir. Kendimi avutma şeklim.

Çok iyi çıkmış benimde aynı çıktı ve gayet iyi. İlk gebeliğimde bu haftalarda 1.5 2 lerde dolaşıyordum onda bile erken doğum olmadı ama çok korkutarak geçti 32 haftadan sonra

Hahah ben de sadece yine incia’nın meme ucu kremini aldım kendime aaa bir de emzirme sütyeni, memeler büyükçe diğerleri olmuyor bu arada memelerde büyüme ne zamana kadar devam eder acaba? Şu an aldığım sütyenin cup kısımları çok iyi oluyor ama biraz daha büyüme olursa arkası sıkacak gibi

Ben de çok iyi diye duyduğum için sudokrem almıştım büyük oğlumda. yapısı çok kalın hiç yaramadı nasıl diyim minik minik fısır fısır sivilceler çıktı sürdüğüm yerlerde. bepantholü aile hekimi tavsiyesi ile başladım onla devam ettim hep. bazen bepantholün yapısı çok ince olduğu için geçiremediği pişikler olabiliyor. ishal oldukları zaman ya da antibiyotik kullandıkları zaman filan. o zaman da bepanthol ve terramycin kremi karıştırarak sür dedi. bu dediğim ikili en zor pişiklerimizi 1-1.5 günde geçirdi. evet içeriği temiz değil ama kısa süre kullanılıyor geçince zaten teramisini artık kullanmıyoruz. ben de artık antibiyotik gibi kar zarar ilişkisine bakarak bu şekilde kullandım.

Benşm de 40 çıktı ve normal dedi doktorum. Bir yanlışlık olabilir mi?
Benim biraz da tansiyon durumuyla alakalı dedi sanırım bir de karından ölçüm ve vajinal ölçüm farkı olabiliyormuş.ben de emin olamadım kendi doktoruma yazdım o da daha çok tansiyonu önemsedi beslenmene dikkat et fazla kilo alma gibi tavsiyeler verdi.

Benim doğum kanalı pozisyonu gibi pozisyona girmiş bekliyor şuan bizde bir kalp krizi yaşayıp alttan baktık neden bu kadar inmiş aşağı filan dedi doktorda ama diğerinde de öyleydi kafayı erkenden aşağı veriyorlar

Memeler hiç durmadan büyüyecek bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…