2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Ay bebelere bak ya
Ama ben tekmeleri hala aşağıda hissediyorum bence benim dönmemiş olabilir de

Ya kızlar alttaki resimde bebeği dönmüş olarak göstermeye başlamış. Az önce ufak bir şoka girdim. Sahiden bu haftalar da mı başlıyor bebek dönüşleri doktoruma gidip bakasım geldi
Yenimi farkettin ben geçen gördüm seninkini aaa dönmüş dedim ama Şuan yerleri geniş sürekli dönüyordur sanırım son haftalara takım doğum pozisyonuna geçiyorlar ve öyle kalıyorlar benim ilk oğlum hep doğum pozisyonundaydı 13 haftadan doğuma kadar yada doktorda bize hiç döndüğü denk gelmedi bu oğlumun başı yukarıda ayakları aşağıda geçen ultrasonda doktor baya karnımın yukarısına gezdirdi bak kafası dedi şok oldum yani nasıl orda kafası diye

Ben de görünce anlık şok geçirdim. Değildir değildir. Kendimi avutma şeklim.
benimki kontrole gittiğimde hep yan duruyor altta ama uzanmış halden kalkmaya başlarken göbeğimin ortasında üçgen prizma şeklinde dik bir yükselti oluyor. Tam olarak da anlatamadım ama

soyasosu bunun sebebini doktor zayıf olduğun için belli oluyor, ileriki haftalarda sen tamamen götürüsün bebeği dedi kiiii 19.haftamda eşimle ilk kez bebeğin fotokopisini gördük resmen karnımda ama sanrıım sebebi zayıflık değil, sen benden daha zayıfsın, benim derim aşırı ama aşırı ince. Ondan kaynaklı olduğunu düşünüyorum

Yaa benim ilk oğlumda hep o pozisyondaydı korkma hiç ultrasonda döndüğünü görmedik ama bu bebeğim makat gelişi duruyor

Eğer kimse beni yargılamayacaksa;
Ya ben görsem bayılırım sanırım. İnstagram videolarında bile görünce içim kıyılıyor. Allah bilerek göstermiyorsa demek
Bir de bebek tekmesi çok hoş ama dönerken benim yine midem bulanıyor ve bir tuhaf oluyorum. Sanki bayılmadan üç sn öncesi gibi o yüzden dönmesinden de pek hoşlanmıyorum aslında ama istediği kadar dönebilir tabi canım evladım. Sağlıklı olsun da

Küçük çaplı bir şok yaşadık ama artık kabullendim. Başta bebeğe zararı olacak diye çok korktum, çünkü çevremdeki hiçbir hamile yaşamamış bu durumu. Ama dümdüz de kalksam, sağdan soldan da kalksam Karnımın ortasınında bir çıkıntı oluşuyor hep, artık alıştım

O dediğin şeyi yaşıyorum göbek deliği kısmında bir yükselti oluyor ama ben onun ne olduğunu anlamıyorum ne yalan söyliyim herhalde poposu kafası bişeyler yapıyor ama çok acıyor valla döndüğünü de anlamıyorum ben sadece tekmeleri sert onu anlıyorum bendeki sorun var

Geçen gün ettiğim şikayetler işe yaradı tekmeleri güçlendi
dönmesi çok garip bir his tarif edemiyorum. Sanki içimde bir kurbağa var gibi

Geçen gün ettiğim şikayetler işe yaradı tekmeleri güçlendi
dönmesi çok garip bir his tarif edemiyorum. Sanki içimde bir kurbağa var gibi
Artık kilo aldıkları için iyice sertleşiyor tekmeler ama hiç döndüğünü anlamıyorum ya ama ilk hissetmeye başladığımda annem kız sa eğer kurbağa gibi atlar tarzında bişey demişti o söylediğini hiç unutmuyorum ama ben genel olarak hiç döndüğünü anlamadım bu zamana kadar ayy ama sizin dediğiniz gibi anlasam içim bir tuhaf olur kesin

Sınır mı dedi cok sasırdım benim 33 mm cıktı ve iyi dedi nasıl 40 sınır olur ki

Ay bebelere bak ya
Ama ben tekmeleri hala aşağıda hissediyorum bence benim dönmemiş olabilir de
Bazılarının son hafta bile dönebiliyor hatta dönsün diye bazı hareketler vardı onları yapıyordu eski forumdakiler daha erken zaten şimdi istediğini yapsın sonradan dönse iyi olur ama

Tekmesi zaten sertti ama beni en çok panikleten gerinmesi. Dönerken de hissediyorum ama gerindiği zaman resmen karnım patlayacak gibi oluyor Anlam veremediğim bir acı mı desem başka bir şey mi bilemiyorum. Yaşadınız mı siiz?

Yaa benim ilk oğlumda hep o pozisyondaydı korkma hiç ultrasonda döndüğünü görmedik ama bu bebeğim makat gelişi duruyor
Ya dimi benimde hızımda öyleydi ama 28 lerde filan o şekil duruyordu bakalım nasıl olacak bazı hareketler vardı sanki makat geliş için çalışıyorlardı şuan erken zaten daha bi sürü dönecek ama son zamanlarda onları araştırıp çalışabiliriz

Benim canımı acıttığı bir an oluyor arada yapıyor. Ne yaptığı konusunda bi fikrim yoktu ama

Sağdaki yükselti yaklaşık göbeğimden bir karış kadar aşağı doğru uzanıyor kalkarken trueliving_ evde genelde crop giydiğim için duruşu net belli oluyor da, kıyafet üstünden anca bu kadar göbeğimde böyle, bir arkadaş demişti erken göbeklenenlerin 4 üstü oluyor diye, o bi korkuttu

İlk doğduğunda bepanthol baby çok iyi geliyor. Kovanı ince ve kolay sürünüyor. 6 Aydan sonra sudocrem ve mustela kullandım hepsindende memnunum tabii bepanthol gibi yumuşak sürüm değil bunlar daha yoğunn

Gerçekten de göbeğinden belli :) çok güzel çok :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…