Ay bebelere bak yaBenim doğum kanalı pozisyonu gibi pozisyona girmiş bekliyor şuan bizde bir kalp krizi yaşayıp alttan baktıkneden bu kadar inmiş aşağı filan dedi doktorda ama diğerinde de öyleydi kafayı erkenden aşağı veriyorlar
Yenimi farkettin ben geçen gördüm seninkini aaa dönmüş dedimYa kızlar alttaki resimde bebeği dönmüş olarak göstermeye başlamış. Az önce ufak bir şoka girdim. Sahiden bu haftalar da mı başlıyor bebek dönüşleridoktoruma gidip bakasım geldi
benimki kontrole gittiğimde hep yan duruyor alttaBen de görünce anlık şok geçirdim. Değildir değildir. Kendimi avutma şeklim.
85e çıktım, böyle giderse 90-95i göreceğim sanrıımMemeler hiç durmadan büyüyecek bence
Yaa benim ilk oğlumda hep o pozisyondaydı korkmaBenim doğum kanalı pozisyonu gibi pozisyona girmiş bekliyor şuan bizde bir kalp krizi yaşayıp alttan baktıkneden bu kadar inmiş aşağı filan dedi doktorda ama diğerinde de öyleydi kafayı erkenden aşağı veriyorlar
Eğer kimse beni yargılamayacaksa;benimki kontrole gittiğimde hep yan duruyor alttaama uzanmış halden kalkmaya başlarken göbeğimin ortasında üçgen prizma şeklinde dik bir yükselti oluyor. Tam olarak da anlatamadım ama
soyasosu bunun sebebini doktor zayıf olduğun için belli oluyor, ileriki haftalarda sen tamamen götürüsün bebeği dedi kiiii 19.haftamda eşimle ilk kez bebeğin fotokopisini gördük resmen karnımda ama sanrıım sebebi zayıflık değil, sen benden daha zayıfsın, benim derim aşırı ama aşırı ince. Ondan kaynaklı olduğunu düşünüyorum
Ben de öyle hissediyorum makat gelişli pozisyonda şu an normal dedi.rahim kısmında hissediyorum hattaAy bebelere bak ya
Ama ben tekmeleri hala aşağıda hissediyorum bence benim dönmemiş olabilir de
Küçük çaplı bir şok yaşadık ama artık kabullendim. Başta bebeğe zararı olacak diye çok korktum, çünkü çevremdeki hiçbir hamile yaşamamış bu durumu. Ama dümdüz de kalksam, sağdan soldan da kalksam Karnımın ortasınında bir çıkıntı oluşuyor hep, artık alıştımEğer kimse beni yargılamayacaksa;
Ya ben görsem bayılırım sanırım. İnstagram videolarında bile görünce içim kıyılıyor. Allah bilerek göstermiyorsa demek
Bir de bebek tekmesi çok hoş ama dönerken benim yine midem bulanıyor ve bir tuhaf oluyorum. Sanki bayılmadan üç sn öncesi gibio yüzden dönmesinden de pek hoşlanmıyorum aslında ama istediği kadar dönebilir tabi canım evladım. Sağlıklı olsun da
O dediğin şeyi yaşıyorum göbek deliği kısmında bir yükselti oluyor ama ben onun ne olduğunu anlamıyorum ne yalan söyliyim herhalde poposu kafası bişeyler yapıyor ama çok acıyor valla döndüğünü de anlamıyorum ben sadece tekmeleri sert onu anlıyorum bendeki sorun varbenimki kontrole gittiğimde hep yan duruyor alttaama uzanmış halden kalkmaya başlarken göbeğimin ortasında üçgen prizma şeklinde dik bir yükselti oluyor. Tam olarak da anlatamadım ama
soyasosu bunun sebebini doktor zayıf olduğun için belli oluyor, ileriki haftalarda sen tamamen götürüsün bebeği dedi kiiii 19.haftamda eşimle ilk kez bebeğin fotokopisini gördük resmen karnımda ama sanrıım sebebi zayıflık değil, sen benden daha zayıfsın, benim derim aşırı ama aşırı ince. Ondan kaynaklı olduğunu düşünüyorum
Geçen gün ettiğim şikayetler işe yaradı tekmeleri güçlendiO dediğin şeyi yaşıyorum göbek deliği kısmında bir yükselti oluyor ama ben onun ne olduğunu anlamıyorum ne yalan söyliyim herhalde poposu kafası bişeyler yapıyor ama çok acıyor valla döndüğünü de anlamıyorum ben sadece tekmeleri sert onu anlıyorum bendeki sorun var
Artık kilo aldıkları için iyice sertleşiyor tekmelerGeçen gün ettiğim şikayetler işe yaradı tekmeleri güçlendi
dönmesi çok garip bir his tarif edemiyorum. Sanki içimde bir kurbağa var gibi
Sınır mı dedi cok sasırdım benim 33 mm cıktı ve iyi dedi nasıl 40 sınır olur kiŞimdi baktım ta serviks 40 mm diyor bu haftalar için sınırda dedi zaten gitgide kısalıyormuş doğuma kadar beni de korkuttu bu durum.İnternette daha kısa olanlarda okudum tabi .Genellikle 22-23 haftalarda kaç çıkıyor bilmiyorum
Bazılarının son hafta bile dönebiliyor hatta dönsün diye bazı hareketler vardı onları yapıyordu eski forumdakilerAy bebelere bak ya
Ama ben tekmeleri hala aşağıda hissediyorum bence benim dönmemiş olabilir de
Tekmesi zaten sertti ama beni en çok panikleten gerinmesi. Dönerken de hissediyorum ama gerindiği zaman resmen karnım patlayacak gibi oluyorArtık kilo aldıkları için iyice sertleşiyor tekmelerama hiç döndüğünü anlamıyorum ya ama ilk hissetmeye başladığımda annem kız sa eğer kurbağa gibi atlar tarzında bişey demişti o söylediğini hiç unutmuyorum ama ben genel olarak hiç döndüğünü anlamadım bu zamana kadar ayy ama sizin dediğiniz gibi anlasam içim bir tuhaf olur kesin
Ya dimi benimde hızımda öyleydi ama 28 lerde filan o şekil duruyordu bakalım nasıl olacakYaa benim ilk oğlumda hep o pozisyondaydı korkmahiç ultrasonda döndüğünü görmedik ama bu bebeğim makat gelişi duruyor
Benim canımı acıttığı bir an oluyor arada yapıyor. Ne yaptığı konusunda bi fikrim yoktu amaTekmesi zaten sertti ama beni en çok panikleten gerinmesi. Dönerken de hissediyorum ama gerindiği zaman resmen karnım patlayacak gibi oluyorAnlam veremediğim bir acı mı desem başka bir şey mi bilemiyorum. Yaşadınız mı siiz?
Kızlar günaydın. Umarım herkes iyidir. Ben artık şampuan, losyon, nemlendirici, bebek yağı gibi ürünleri stoklamak için almayı planlıyorum. Kafam çok karışık, pişik kremi için penaten olsun istemiştim diğer ürünleri de aynı marka olsun istiyorum. Ama malum internet derya deniz. Penaten,mustela, sebamed, uni baby önermişler en çok. Siz hangi markaları tercih edeceksiniz? Ben çok kararsız kaldım. bepanthol baby de var tabi. Kafam karışık
Gerçekten de göbeğinden belli :) çok güzel çok :)Sağdaki yükselti yaklaşık göbeğimden bir karış kadar aşağı doğru uzanıyor kalkarkentrueliving_ evde genelde crop giydiğim için duruşu net belli oluyor da, kıyafet üstünden anca bu kadar göbeğimde böyle, bir arkadaş demişti erken göbeklenenlerin 4 üstü oluyor diye, o bi korkuttu Eki Görüntüle 3273908
Ya toksoplazma olayından sonra o kadar korktum ki ben, o yüzden tek dileğim hepsini sağlıcakla kucağımıza almamız. Hepimizinki çok güzelGerçekten de göbeğinden belli :) çok güzel çok :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?