2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Aynı o şekilde bende de oluyor çok uzun zamandır ve ben hiç zayıf değilim doktora falanda sorma hiç aklıma gelmedi özellikle yatar pozisyondan doğrulurken çok belli oluyor tam göbeğimde nir çıkıntı halinde

Son düzenleme:
Aynı o şekilde bende de oluyor çok uzun zamandır ve ben hiç zayıf değilim doktora falanda sorma hiç aklıma gelmedi özellikle yatar pozisyondan doğrulurken çok belli oluyor
Ayyy bir kişi daha var benim gibi ne mutlu bence de zayıflıktan değil zaten, olmuşum 60 kilo bence deri inceliğinden, benim tüm damarlarım derimin altından gözüküyor

Evet sanki bir yerde toplanıyor yada poposu kafası tam anlamıyorum bende karnımın bir kısmı sertleşiyor ve acıyo o an yürürken acıyor hatta bugün şöyle bir şey yaşadım yarım yüz üstü yatıyordum dönmeye çalıştım dönemedim resmen oraya toplanmış çok acitti eşime diyorum döndür beni ben karnımı tuttum o dönderdi
çok minnoş bir göbek maşallah evet ikinci pozda ki yamuk birşey oluyor göbek deliği üstünde o hizada bebek mi 4 kilo üstü oluyormuş

Benim önce karından baktı orda sanırım daha düşüktü sonra vajinalde 40 çıktı.araştırdığıma göre her ölçümde bile değişebilen bişeymiş
Evet, kas gibi farklı zamanlarda uzun ya da daha kısa çıkması mümkün, genelde zamanla kısalma eğilimi gösterse de ölçümden ölçüme değilebilirmiş, benim de karından biraz daha kısa çıkmıştı. En doğru ölçüm vajenden olanmış.

çok minnoş bir göbek maşallah evet ikinci pozda ki yamuk birşey oluyor göbek deliği üstünde o hizada bebek mi 4 kilo üstü oluyormuş
Yok @dilkenin paylaşımında bir arkadaş demişti onun göbeğini görünce; daha önceki gruplarında erkenden bu kadar göbeği olanlar 4 kilo üstü doğurmuş genelde. Benim tişörtten pek anlaşılmıyor ama Dilkenden bir tık büyük göbeğim

Benim göbeğimde seninki kadar ama ilk gebeliğimde ondanda küçük bir göbekti doğumda bu hemen büyüdü

Benim karından ölçümdü en dogrusu dediğin gibi vajinadan

Yarın kontrol günüm çok özledim ben miniğimi birde doktorumu değiştirdim bu haftadan sonra biraz zor olacak inşallah doktorla uyum sağlarız acayip heyecanlıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…