- 9 Mart 2023
- 3.487
- 6.186
- 88
Ben bugün ayrıntılıdan çıktım ve bebeğim amcasına daha çok benziyorKız hala derler ama ben cidden halaları sevdiğim için mi acaba kızım çekmediKarnımda bile doktor uzun boylu bir kız geliyor dedi doğdu ayakları uzun uzun şu an 6 yaşında 31 numara gıyıyor ve boyuda ortalamaya göre uzun inşallah kardeşide ona çeker amin
Her şey yolunda mıymış? İleri aldı mı tarihiBen bugün ayrıntılıdan çıktım ve bebeğim amcasına daha çok benziyoreşim bana benziyor diyor ama emin değilim ben değil de annem hiç sevmez kaynımı, umarım çocuğumu sever
Erkekmiş gibi geldi bana , hayırlısı olsun.Selam arkadaşlar buraya bir arkadaşmn ultrason fotoğrafları atıyorum bir türlü cinsiyet oğrenemedi çok merak ediyor sizden ricam bir tahminde bulunabilirmsnz soyasosu canm sen anlıyordun dmi
kalbinde küçük bir boşluk varmış ama doğum sonrası 3-6ay sonrası kontrol ettirirsin ama %99 kapanan bir durum, hiç endişe etme dedi. Onun dışında maşallah her şeyi iyi. 28cm 564 grHer şey yolunda mıymış? İleri aldı mı tarihi
Oh çok şükürkalbinde küçük bir boşluk varmış ama doğum sonrası 3-6ay sonrası kontrol ettirirsin ama %99 kapanan bir durum, hiç endişe etme dedi. Onun dışında maşallah her şeyi iyi. 28cm 564 grbizde de bir hafta önde çıkıyor ama kendi doktorun düzenler adet tarihini dedi. 10-15 Kasım arası gelecek sanırım benim kızçe bir de kocam keşke çikolata yeseydin dedi doktorun yanında ben bu kadar güzel poz veren bebek nadir gördüm, her yerini rahat rahat gösterdi ne çikolatası dedi doktor
Amin, inşallah hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alıp büyütelim evlatlarımızıOh çok şükürsağlıkla gelsin benim kızçe de çikolatayı umursamıyor hiç
Tarihlerin baştan beri önde miydi, sonradan mı atak yaptı
sağlıkla gelsin .. maşallah onakalbinde küçük bir boşluk varmış ama doğum sonrası 3-6ay sonrası kontrol ettirirsin ama %99 kapanan bir durum, hiç endişe etme dedi. Onun dışında maşallah her şeyi iyi. 28cm 564 grbizde de bir hafta önde çıkıyor ama kendi doktorun düzenler adet tarihini dedi. 10-15 Kasım arası gelecek sanırım benim kızçe bir de kocam keşke çikolata yeseydin dedi doktorun yanında ben bu kadar güzel poz veren bebek nadir gördüm, her yerini rahat rahat gösterdi ne çikolatası dedi doktor
Amin inşallah, hepsi sağlıkla gelsinlersağlıkla gelsin .. maşallah ona
Maşallah ya bu bebiş bu haftalarda ne kadar dı veya ilk bebeğin aradaki farkı hatırlıyormusun misal benimde oğlum kilo boy olarak bu haftalarda öndeydi bu daha minyon herhaldeKızlar boy pos konuşulmuşben 160 boyundayım eşim ve tarafı uzun. Benim kuzum 57 cm doğdu doğurana kadar kaburga vs perişan haldeydim.Şimdiki bebeğim normal standartlarda ilerliyor
Teşekkürler canımErkekmiş gibi geldi bana , hayırlısı olsun.
Güzel haberlerle gelirsin inşallahGünaydın arkadaşlarbizim de detaylı ultrason günü geldi çattı sonunda. İnşallah sağlıklıdır bebeğim, her şeyi yolundadır gitmişken bir de kan vereyim diyorum.
Bende aradım canım ikizde farklıymış sezaryan 13,500 öyle bişeydi sümeyye hanım için, böyle bi sistem duymamıştım belkide sezaryan olduğum için karşılaşmadım kızımda, doğum sonrası bebek için ilk 6 ay kontrol süresi varmı acaba kızımda öyleydi 6 ay ücret ödemeden muanelerini yaptırdık,A Aycee09 bu arada doğum ücretini sordum, geçen attığım fotoğraftaki gibiymiş. Normal doğum 7.500-12.500 arasıymış. Zorunlu 9000miş. Yıl sonuna kadar fiyatlar bu ama ara zam olursa yönetim tarafından ona bir şey diyemiyoruz dediler. Bir de ben memlekete gideceğim için şöyle bir bilgi de öğrendim.
Son 3 ay mutlaka aynı doktora muayene olursak doğum ücreti kendi doktorumuza göre oluyormuş. (Yani son üç ayda her ay en az 1 kere kendi doktorumuza muayene olmamamız gerek) ama diyelim ki son 3 ayın ikisinde kendi doktorun, birinde de hastaneye gitmedin diyelim, nöbetteki doktorun ünvanına göre ücretlendirme yapılıyormuş.
İlk 6 ayı sormadım, benim ilk olduğu için genel bilgi aldık. Doğuma yakın ayrıntılı öğreniriz inşallah.Bende aradım canım ikizde farklıymış sezaryan 13,500 öyle bişeydi sümeyye hanım için, böyle bi sistem duymamıştım belkide sezaryan olduğum için karşılaşmadım kızımda, doğum sonrası bebek için ilk 6 ay kontrol süresi varmı acaba kızımda öyleydi 6 ay ücret ödemeden muanelerini yaptırdık,
Kalpte delik olması kapanabilir tabiki inşallah, arkadaşım ikizlerini doğum yaptı orda küvezde de kaldı kontrollerinede gitti ama hiç bi doktor üfürüm var delik var kardolojiye götürün demedi ve arkadaşım 3 yaşında farketti çocuk birraz zayıf falan olduğu için kappatamıyolar şuan 4 yaşında ama büyümeye devam ediyor delik, ameliyat olucak
Şöyle biliyorum doğduğunda bu işlem daha kolay kapanıyormuş bunu çok araştır mutlaka kontrollere gittiğinde hep sor doğunca ve 2. Ayında en azından kardolojiye göster korkutmak istemem seni ama arkadaşım böyle bişey yaşadığı için çok üzülmüştüm ben tedbirli olmak lazım bende doğum sonrası dikkat edicem bunlara çok kapananda duydum sakın endişe etme aklında bulunsun önlem almak daha iyi
Amin inşallahİlk 6 ayı sormadım, benim ilk olduğu için genel bilgi aldık. Doğuma yakın ayrıntılı öğreniriz inşallah.
Tam olarak kalp deliği değil aslında ama Erol bey de 3. Ya da 6. Ayda kardiyolojiye gösterirsin dedi. 30.haftada baksak yüksek ihtimal kapanmamış olur, o yüzden doğum sonrası baktırmak daha garanti olur dedi.
İkiz doğumda her şey farklılaşıyor sanırım,sağlıkla kucaklarımıza alalım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?