Çok zor cidden.. Benım oğlan 4 yasında işte ay sonu tam 4 oluyor.. Aslnda bende küçükken istemiştim, ama şimdi bile zorlanıyorum.. Yeri geliyor, ev temizle yemek yap derken kendım yemek yemeyı unutuyorum.. Sonra koştur koştur akşam parka anca akşam 8 9 gibi yemek yiyebiliyorum inanır mısın, bence inanırsın çünkü aynı durumdasındır eminim

bide bence 2.yi hemen isteyenler kesinlikle size yardımcı olacak biri olmadan bu işe girişmeyin, inanın tek başınıza kafayı yersiniz.. Hamilelik sürecinde yaşadıklarımdan bile bu payeyi çıkardım, doğum sonrası daha beter vuracak soldan soldan eminim

İlk çocuga alışmak 2.den zor her zaman.. Ona adapte olmak, hayatını ona göre ayarlamak nerden Baksan 2 seneyi geçiyor.. Birde 2 yaşından snra başka başka sorunlar olabiliyor.. Yani kısaca dereyi görmeden paçayı sıvamayın derim..
Kaç yaşında sizin ilki? Bizim kreşte 18 aylık bile vardı.. Artık şartlar durumlar ne gösteriosa onu yapmak daha iyi.. Bana herkes 3 yaş okul için erken dedi, akıllılık edip dinlemedim kimseyi, verdim kreşe.. Doğru düzgün iki kelime konuşmayan oğlum şimdi bülbül gibi maşallah... Bazen herkes için en iyi yolu anne çok iyi hissediyor.. 1 sene boyunca bende biraz rahat ettim açıkçası