2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272

Ben dogumdan snra 1 doz olmuşum.. Bi daha yaptırmıcam.. Etkisi bitse bile yaptırmıcaktm, hemşire yine etkılı olabılır son doz dedi.. Yeter bence.. Çok kıl oluyorum bu aşı işlerine artık

Benim ilk hamilelikte tek doz yapıldı bu hamileliğimde de tek doz yapıldı ama buradaki bütün arkadaşlara 2 doz yapılmış ve koruyuculuğu olmuyormuş benim neden böyle hiç bilmiyorum iyi birşey mi benim için kötü mü onuda bilmiyorum

Valla olmuş ben artık çok eğilememeye başladım
Ben bugün koltuğun altını mopla alayım dedim sanki çocuk karnımda bir yere takılmış gibi bir acı oldu olduğum yerde o şekilde kaldım sanırım artık eğilemem gibi ve şaka maka sezeryan da 10 gün önce alınıyormuş 84 günüm kalmış

Şafak sayacağız yakında

Canım ben ilk gebeliğimde tek doz olmuştum. Ebe beni de aradı bu hamileliğimde Olma taraftarı değildim sonra çok güvendiğim detaylı ultrasonuma giren perinatoloji uzmanıma danıştım. Olmam gerekir yönünde bir fikir sundu açıklamasıyla bende oldum kızımı da riske atmak istemedim. Bir sorun da yaşamadım çok şükür. Olmak istemiyorsan rahat edemiceksen doktoruna danışarak olmayabilirsin bence. Olursan da dikkatini acaba bebek hareket etti mi edecek mi diyerek vermezsen daha az stres yaşarsın diye düşünüyorum. Allahın izniyle de bir şey olmaz

Bende tek doz oldum haziran ayında bir doz yeterli dediler, hafif kol ağrısı oldu o kadar. Bebek hareketlerini hiç hatırlamıyorum

Zaten ilk dozu olduğumuzda tam olarak bebek hareketlerini hissetmiyoruz ki haftadan dolayı çok küçük oluyorlar. Herkes de yan etkisi farklı olabilir tabii ama tetanoz aşısı en güvenilir aşılardan biridir. Ben açıkçası yapılması taraftarıyım.
Daha önce olduğumda 40 derece ateşle yattım ama ikincisi hafif kol ağrısı dışında bir şey yapmadı.

Kızlar günaydın hormonlarınız ne durumda? Sabah bu videoya salya sümük ağladım. Ayyy çok saçma değil mi
Ahaha ya çok tatlısın bilmiyorum ben daha öyle bahsedilen gibi değilim hiç ağlamadım ay aman Allah ağlatmasın zaten ağlatacaksa da böyle videolara ağlatsın

Ahaha ya çok tatlısın bilmiyorum ben daha öyle bahsedilen gibi değilim hiç ağlamadım ay aman Allah ağlatmasın zaten ağlatacaksa da böyle videolara ağlatsın
Ya bu ara böyle denk gelen saçma sapan şeyelre ağlıyorum dediğin gibi Rabbim ağlatmasın, ağlayacaksak da böyle sebepsiz şeylere olsun ama ağlarken nasıl gıcık oluyorum kendime, buna mı ağlanır diye

Kızlar günaydın hormonlarınız ne durumda? Sabah bu videoya salya sümük ağladım. Ayyy çok saçma değil mi
Bende bu aralar doğumdan sonra bebekleri kucağına alıyorlar ya babalar o videoya birde diğer çocuğu bırakıp doğuma giden anne videolarına of hepte karşıma çıkıyor burnumun ucu sızlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…