2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Bunu bugün ben de merak ettim, normalde göbek deliğim çukur o yüzden hala aynı. Ben göbek deliği çukur olmayanların dışına çıkar sanıyordum açıkçası sizin nasıl peki

Benimde normalde göbek deliğim çukur bende dışarı çıkmamasını buna bağlıyorum
Yok yok bence buda hamilelik gibi kişiye özel benim de göbek deliğim çukurdu . Kızımda öyle kaldı bunda dışarıya doğru çıktı

Tansiyonum sıcaklardan dolayı baya değişti anlamadım. Bundan bir saat sonra 10-5 oldu, 2 saat sonra ise 12.5-6 oldu ama dediğin gibi çok şükür bayılma hissi yaşamıyorum

Bunu bugün ben de merak ettim, normalde göbek deliğim çukur o yüzden hala aynı. Ben göbek deliği çukur olmayanların dışına çıkar sanıyordum açıkçası sizin nasıl peki
Benim içerde zaten baya derin belkide ondan dışarı çıkmıyordur dediğin gibi

Tansiyonum sıcaklardan dolayı baya değişti anlamadım. Bundan bir saat sonra 10-5 oldu, 2 saat sonra ise 12.5-6 oldu ama dediğin gibi çok şükür bayılma hissi yaşamıyorum
Benim de çok düşük tansiyonum 10,5 9,4 bazen 8 bana sordular birşey hissediyormusun diye açıkçası pek kötü olmuyorum normalde de düşük olur iki hamileliğimde de düşük seyrediyor

Benim koltuk altımda oldu ya
İlk sorun ile beraber cevap vereyim,ç
Göbek deliğim normalde de dışardaydı, şimdi daha belirgin, meme ucum yok ama göbek ucum var
Kararma ise sadece gebelikte göbekte görülen çizgi denilen kararma var, başka da yok

Kızlar ilk hamileliğimde 2 doz tetanoz aşısı olmuştum. Yaklaşık 2 yıl oldu yarın izlem için sağlık ocağından aradılar 1 dozda tetanoz aşısı olacağım söylendi. Bu zorunlu mu ya? 2. Gebeliği olanlardan sizler yaptırdınız mi. İlk gebeliğimde bebek hiç hareket etmemişti bu aşıdan sonra hatırlıyorum

Benım 1. Doz yapıldı 2. Doz ıcın çagırdı ama aşı yokmus elınde gelınce arayacagım dedi.
Acıkcası hıc ıstemıyorum ama ebe koruyuculugu olmaz dedı tek dozun çünkü 6 yıl olmuş benım bir önceki doz . El mahkum yaptıracagım sanırım

İlk dozdan sonra yan etki oldu mu ateş ağrı filan.

İkinci bir sorum daha var kızlar
Peki vücudunuzda kararmalar oldu mu ?
Göğüs ucum çok az karardı göbeğimde çizgi oluştu çok açık renkte et benleri çıktı (sinir oluyom onlara) göbek değilimde dümdüz şuan ne çukur ne dışarı çıkıntı var

İlk dozdan sonra yan etki oldu mu ateş ağrı filan.
Evet bildiğin corona gibi oldum. Çok kötü 24 saat gecırıdm. Aksi gibi o günde detaylı usg vardı Nasıl gittim oraya hala bilmiyorum yarı baygındım.
Ama ilk bebeğimde sadece kol agrım olmustu .

Benimki de öyleydi tek doz yapacağız dediler iki doktoruma da sordum yaptır dedi. Ben de risk almak istemedim yaptırdım sadece iki gün kol ağrım oldu.Eğer yaptırmak istemezsen bu senin kararın zorla yapmazlar canım. İçin nasıl rahat edecekse öyle yap. Ben doktoruma güvendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…