2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272

Oyun halısı ilk aylar (hatta ilk altı ay neredeyse) çok faydalı oluyor gerçekten. Yatay, dikey, sırt üstü karın üstü her pozisyonda takılabiliyorlar üstünde. Ben de uzun araştırmalar sonucu yookido gymotion (artık üretilmiyor ama fikir olur belki birilerine aparatları) almıştım, yenidoğanlığını orada geçirmişti yavrum. Hala duruyor sanırım ama bir yeri kırılmıştı, umarım tamir edilebilir durumdadır

Benim iki oğlum olacak, oğlan annesi olmaktan hiç şikayetim yok aslında ama çocuğuma alıyorum bahanesiyle bebek evi, barbie evi vb tarzı oyuncaklar alamayacak (ve oynayamayacak ) olduğum gerçeği yüreğimde bir sızı olarak kalacak galiba

İnşallah tamir edilir gerçektenn çok faydalı
Ahh seni o kadar iyi anlıyorum ki aslında o öyle değil canım valla ben kızımdan daha hevesliydim ne oyuncaklar bak bu güzel sever şunu yapar mutlu olur falan paketini açtığındaki o mutluluk ama şuan o oyuncaklar zulüm küçük küçük işkenceee ama bi o kadar da güzell tabi mutlu edebilmek

Phaedra biliyor musun rüyamda seni gördüm benim arkadaşımdın, biraz ağrılarım var doktora gidicem diyorsun, ben de seninle geliyorum . Kayıt açtırcam kimliğinde de phaedra yazıyor neyseki iyiydin ama benim popo azcık açıkta kalmış galiba, hala çok gülüyorum. Sana da anlatayım da sen de gül istedim.

Yaa, aman iyi olalım hepimiz
Dün gece ben de bu forumla ilgili bir takım rüyalar gördüm ama hatırlamıyorum detayını. uykuya dalmadan önce telefondan son kez konuya ne yazılmış diye bakanları bekleyen kader bu olsa gerek

Lansinoh ile fiyatları aynı 2.elde hatta daha uygun. Sanırım avent ya da lansinoh kadar bilinmediği için insanlar ellerinden çıkarmak için uyguna koyuyorlar.
Aslında 1.dönem sonu izin bitecek ama ya rapor ya da ücretsizle belki seneyi kapatabilirim. Eylül ayında da zaten bebek 10 aylık olacak. O yüzden yüksek meblağlar ödemek istemiyorum nasılsa evde olacağım diye. Tabi kesinliği yok, belki de 2. Dönem başlarım çalışmaya

Yaaa evet ya hiç aklıma gelmemişti bu ama çocukluğumda hayal ettiğim her şeyi kızıma diye kendime alabilirim evet. İkea kırmızı mutfak mesela

Bebek oyun halıları ne kadar pahalıymış benim de bir arkadaşım hediye etti üstü aparatlı olanlardan ama küçük tabi boyu :) ben ilerisi için de oyun matı alacağım ama onlarda baya pahalı. Şöyle büyük olanlardan üstünde rahat rahat oynasın :)

Yaaa evet ya hiç aklıma gelmemişti bu ama çocukluğumda hayal ettiğim her şeyi kızıma diye kendime alabilirim evet. İkea kırmızı mutfak mesela
Kesinlikle. Bir de kızlarla cici cici oyun oynanabiliyor galiba ama oğlanlar öyle olmuyormuş pek. Oğlum olunca lego oynarız diye çok sevinmiştim mesela, bir ağız tadıyla oynatmadı beni kaç senedir, habire uzun uzun uzun binalar yaptırıp yıktırıyor, sonra da kepçeyle toplayıp kamyona yüklüyoruz

Umarım raporlarla filan kapatabilirsiniz 10 aylık bebek içinde eve geldiğinde bir kere sağsan öğle uykusu için tadımlık ayırsan yeter zaten

Ben kızımda 14 aylık başladım işe sağmıştım azıcık ama hiç içmedi koklamış biberonu sadece, biberon ve emzik bilmediğinden olabilir sonra hiç sağmamıştım. Eve geldiğimde yapışıyordu saatlerce yemek bile yemiyordu, ben gelmeden yediriyorlardı artık. Sabahlara kadar emiyordu

İşe başladığımda sabahçı olacağım, o avantajım olur gibi geliyor. Ama bakalım, nasip

Bazı çocuklar gerçekten anneye bağımlı oluyor. Çalışan anne için daha da zor, inşallah bu bebiş daha rahat olur

Benim de 3,5 yaşında bi oğlum var canım. İnan ki hotwheels den de legolardan da gına geldi

ilk doğumumda benim evde suyum patladı o şekilde hastaneye gittim kontroller oldum sezeryana hazırlandım o ara hep suyum aktı hiç kokusu yok. rengi de yok. ama gerçekten çok su var ak ak bitmiyor. benimki sızıntı şeklinde değildi yerler yataklar hep su gölü olmuştu kokusu olsa kesin duyardım. belki hastane ortamında olduğun için öyle bir koku duymuşsundur.

Merhaba. benim de tahmini doğum tarihim 1 aralık ama sezeryan olacağım için doğum kasımda olacak.. şu an 23+4 üm ve bebeğim en az 1 hafta önden gidiyor seninki gibi. 20-21.haftada çok net bir şekilde sertleşti hareketleri. ondan önce daha yumuşak dokunmalar şekilde hissediyordum. şu an dışarıdan görülüyor videosunu filan çekebiliyorum. cuma günü kontrolü iple çekiyorum. benim de 20.haftada 400 grdı. merak ediyorum kilosunu ama bildiğim kadarıyla 20-24 haftalarda büyüme atağı yaşıyorlar boyları ve kiloları artıyor.

21+6 da detaylıya gittiğimde bebek bir hafta önden gidiyordu ve 30cm’e 574 grdı. 17+4 gittiğimde de bir hafta önden gidiyordu ve 219 gr,16cm idi.

valla ben doktordan ziyade çok güvendiğim bir sağlıkçı var ona gösteriyorum mutlaka. çünkü dediğin gibi referans aralıklarda olunca umursamıyor doktorlar

Kızlar uyandığından beri bacağım ağrıyor kalça kısmından neyse geçer dedim üstüne bide adet olacakmışım gibi belim karnım ağrıyor o ağrı girdiğinde de karnım sertleşiyor düzelince ağrı geçiyor yani annemlerdeyim kendi doktoruma gidemem burda acile gitsem mi bilemedim normalmi acaba böyle ağrınız oluyor mu

Canım önceki hafta aynısı oldu bende. Ortopediye gittim meğer skolyozum varmış kilo alınca da bi tarafım sinir sıkışması yapnaya başlamış. Ağırlık bindikçe yani.

Ah çok büyük avantaj, kesinlikle hiç etkilenmez bile bebek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…