Bence hiç kokusu yoktu ya da ben anlamadımÇamaşır suyu kokusu gibi oluyorsa sanrm suyun gelmesi oluyo diye duydum ama emın degılım.. Ondan sordum.. Ben sezaryen oldum ya bılmıorm ama hastanede yatış yaparken suyum azalmıştı, ve sankı cidden öyle kokuyodu
Cidden bende çoğu şeyini vermiş biri olarak şükür oyun halımız duruyor fiyatlar korkunç bizim oyun halımız genişti bence iki bebişte içinde durabilir veya birini ona koyarken diğerini başka bir şeyle oyalarsın idare edebilirsin gibi 1 taneyle zaten çok uzun durmuyorlar içindeÖneri ile geldim size şimdiden almak istersiniz belki fiyatlar nasıl artmış oyun halısı öneriyorum benimki fisher price piyanolu olan fiyatı şokkızımınki duruyo şükür ki ikizlere iki tane gerekli mi bilmiyorum en kötü temiz 2. El alırım diye düşündüm birde elelenin sulu şişme yatağı var oda mantıklı geldi bi tanede ondan alsam yeter belki bana,
2 aydan sonra beşiğinin içine koyuyodum müzik ile birlikte çok hareketleniyodu ayaklarını vuruyodu piyanoya elleri kolları sallanan oyuncaklara gidiyordu tutmayı becerdiğinde kemiriyodu zamanla tabiçok işime yaramıştı bilginize
Ben çoğu şeyi unisex almıştım bu tarz şeyleri yani 2. Düşündüğüm sakladım o yüzden çevrem de vericek kimse yoktu açıkcası benim ki dar 2 si sığmaz gibiCidden bende çoğu şeyini vermiş biri olarak şükür oyun halımız duruyor fiyatlar korkunç bizim oyun halımız genişti bence iki bebişte içinde durabilir veya birini ona koyarken diğerini başka bir şeyle oyalarsın idare edebilirsin gibi 1 taneyle zaten çok uzun durmuyorlar içinde
Seninkiler yine duygusal videolarmışBende bu aralar doğumdan sonra bebekleri kucağına alıyorlar ya babalar o videoya birde diğer çocuğu bırakıp doğuma giden anne videolarına of hepte karşıma çıkıyor burnumun ucu sızlıyor
Bana da normal bir oyun halısı verdi eltim, üstüne ayna oyuncak vs takılı olanlardan. Bir de el ayak çıngırağı alacağım. O kadar kötü bir zamanki zam gelmeden alalım diye diye her yer kargo ve patlamış kartlarÖneri ile geldim size şimdiden almak istersiniz belki fiyatlar nasıl artmış oyun halısı öneriyorum benimki fisher price piyanolu olan fiyatı şokkızımınki duruyo şükür ki ikizlere iki tane gerekli mi bilmiyorum en kötü temiz 2. El alırım diye düşündüm birde elelenin sulu şişme yatağı var oda mantıklı geldi bi tanede ondan alsam yeter belki bana,
2 aydan sonra beşiğinin içine koyuyodum müzik ile birlikte çok hareketleniyodu ayaklarını vuruyodu piyanoya elleri kolları sallanan oyuncaklara gidiyordu tutmayı becerdiğinde kemiriyodu zamanla tabiçok işime yaramıştı bilginize
Evet çünkü tam olarak bir alakası yok aslında. Tokluk önemli yükleme yapıldıktan sonraki sonuçlar.Kızlar merhaba dün tahlil verdim. Açlık kan şekerim 73 çıkmış en düşük 74 referans gösteriyor bu durumda şeker yüklemesi yaptırmama gerek var mı
Hiç yaptırmak istemiyorum ya asla önermiyorlarEvet çünkü tam olarak bir alakası yok aslında. Tokluk önemli yükleme yapıldıktan sonraki sonuçlar.
Hak veriyorum ben de hiç istemiyordum ama mecbur kaldım. Doktoruna açlık tokluk bakayım mı diye öneride bulunabilirsin belkiHiç yaptırmak istemiyorum ya asla önermiyorlar
Çok iyi birinin vermesi gerçekten sen oyuncaklar eklersin farklı farklı, Evet aynen öyle kızımda işten ayrılmıştım 2 aylıkken daha doğrusu hamile kalmadan ayrılıcağımı söylemiştim yerime birini bulana işi öğretene kadar hamile kaldım tazminatımı almıştım bu kızımın kısmeti diyerek herşeyi peşin peşin almıştım zorlanmamıştımBana da normal bir oyun halısı verdi eltim, üstüne ayna oyuncak vs takılı olanlardan. Bir de el ayak çıngırağı alacağım. O kadar kötü bir zamanki zam gelmeden alalım diye diye her yer kargo ve patlamış kartlar
hangi memorial acaba?Kızlar bir haberim daha var. Memorial hastanesine gidiyorum ben doğumu da orda yapma planım vardı ve açıkçası verecekleri fiyattan korkuyordum. Gebeliği ilk öğrendiğimde bir fiyat almıştık. Sistemlerinde kayıt açmışlar ve fiyat sabitlenmişben fiyat sabitlemesi olmaz diye düşünüyordum hep her şeye çok zam geldiği için. Hala çok pahalı bir hastane ancak beklediğimin altında kaldı yine de. Belki sizin hastanelerde de vardır bu durum bir an önce görüşün bence
Ben şimdi memleketteyim malum tüm kargoları eşim alıyor, adam artık sipariş verme lütfen dediÇok iyi birinin vermesi gerçekten sen oyuncaklar eklersin farklı farklı, Evet aynen öyle kızımda işten ayrılmıştım 2 aylıkken daha doğrusu hamile kalmadan ayrılıcağımı söylemiştim yerime birini bulana işi öğretene kadar hamile kaldım tazminatımı almıştım bu kızımın kısmeti diyerek herşeyi peşin peşin almıştım zorlanmamıştımo zamanın parası 20.000 fazla harcamıştım ileriki zaman oyuncaklarına kadar almıştım hep ikizlerde daha sakinim n önemlisi bebek kamerasıydı onu hallettik kıyafet beşik bebek bezi stoğumm o süper şuan 4. Numaraya geçtim stokta en çok o gidiyor zaten, işte süt sağma makinama bakıcam eksik yenilemem gereken parçaları sipariş vericem,
Ay birde kızıma kardeşlerin 3 katlı barbie evi getiricek dedim kız bekliyo olmuş 5.000 küsürbakalım hayırlısı
En iyisi gerçekten gün güne değişiyor fiyatlar bi şekilde alıcakların bitince kartlarda sakinleşir en azından uygun aldım dersin malesef ki paranın değeri yok
Mantı çok tehlikeli75lik şeker yüklemesinden çıktım. Şekerim yokmuş kızlarrrrr. Önceki testte bir gün önce ne yediğim de önemliymiş 12 saat aç kalmıştım ama mantı yemiştim söylemesi ayıp. Ona bağlı da yüksek çıkmış olabilir dedi doktor. Şimdi normal ama her şey yolunda şükür. Sizler nasılsınız?
Madela çok pahalı çok iyi diye duydum 2. El nasıl güvenilir bilmiyorum parçası bulunur muBen şimdi memleketteyim malum tüm kargoları eşim alıyor, adam artık sipariş verme lütfen dediay sonu dolabı alıp bir düzene sokup eksiklerin tekrar bir listesini yapayım diyorum. Evde çok saklama alanım yok, artık hepsi birbirine girmeye başladı
Süt sağma makinesini medela almak istiyorum ama baktığımda 2.el uygulamalarında fiyatı uygun. Normalde de pahalı bir marka. Dikkat etmek gereken bir şeyler var da gözden mi kaçıyorum acaba
Sen önce kızın evini al sakla bir yere, yoksa bu ekonomide daha da alır başını gider, hele hele her yerde barbie çılgınlığı varken
Bende çok iyi bir marka diye duydum ama kullanmadım. Ben Kiwi nin almıştım baya da işimi gördü ama çalışacaksanız vs çift taraflı daha iyi bir marka olabilir.Ben şimdi memleketteyim malum tüm kargoları eşim alıyor, adam artık sipariş verme lütfen dediay sonu dolabı alıp bir düzene sokup eksiklerin tekrar bir listesini yapayım diyorum. Evde çok saklama alanım yok, artık hepsi birbirine girmeye başladı
Süt sağma makinesini medela almak istiyorum ama baktığımda 2.el uygulamalarında fiyatı uygun. Normalde de pahalı bir marka. Dikkat etmek gereken bir şeyler var da gözden mi kaçıyorum acaba
Sen önce kızın evini al sakla bir yere, yoksa bu ekonomide daha da alır başını gider, hele hele her yerde barbie çılgınlığı varken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?