2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Bence hiç kokusu yoktu ya da ben anlamadım benim suyumu doktor patlattı, ben böyle bir şey görmedim. Yatak yerler her yer su oldu, içimizde o kadar çok su var ki inanamayacaksınız

Kızlar merhaba dün tahlil verdim. Açlık kan şekerim 73 çıkmış en düşük 74 referans gösteriyor bu durumda şeker yüklemesi yaptırmama gerek var mı

Öneri ile geldim size şimdiden almak istersiniz belki fiyatlar nasıl artmış oyun halısı öneriyorum benimki fisher price piyanolu olan fiyatı şok kızımınki duruyo şükür ki ikizlere iki tane gerekli mi bilmiyorum en kötü temiz 2. El alırım diye düşündüm birde elelenin sulu şişme yatağı var oda mantıklı geldi bi tanede ondan alsam yeter belki bana,
2 aydan sonra beşiğinin içine koyuyodum müzik ile birlikte çok hareketleniyodu ayaklarını vuruyodu piyanoya elleri kolları sallanan oyuncaklara gidiyordu tutmayı becerdiğinde kemiriyodu zamanla tabi çok işime yaramıştı bilginize

Cidden bende çoğu şeyini vermiş biri olarak şükür oyun halımız duruyor fiyatlar korkunç bizim oyun halımız genişti bence iki bebişte içinde durabilir veya birini ona koyarken diğerini başka bir şeyle oyalarsın idare edebilirsin gibi 1 taneyle zaten çok uzun durmuyorlar içinde

Ben çoğu şeyi unisex almıştım bu tarz şeyleri yani 2. Düşündüğüm sakladım o yüzden çevrem de vericek kimse yoktu açıkcası benim ki dar 2 si sığmaz gibi

Bana da normal bir oyun halısı verdi eltim, üstüne ayna oyuncak vs takılı olanlardan. Bir de el ayak çıngırağı alacağım. O kadar kötü bir zamanki zam gelmeden alalım diye diye her yer kargo ve patlamış kartlar

Kızlar merhaba dün tahlil verdim. Açlık kan şekerim 73 çıkmış en düşük 74 referans gösteriyor bu durumda şeker yüklemesi yaptırmama gerek var mı
Evet çünkü tam olarak bir alakası yok aslında. Tokluk önemli yükleme yapıldıktan sonraki sonuçlar.

Kızlar merhaba nasılsınız? Ben normal aralık annesiyim ama muhtemelen kasımın son haftası olur bebeğim inşallah hepsi vaktinde sağlıkla gelsinler bir şey soracağım ben detaylı ultrasona 19+5 iken gittiğimde bebek bir hafta önden gidiyordu 380 gr idi. Şu an 22+4 üm yani bebek hala önden mi gidiyor bilmiyorum ama hareketleri çok sertleşti. Son zamanlarda doktora giden oldu mu? Kaç gr çıktı bebekleriniz kaçıncı haftalarda?

Çok iyi birinin vermesi gerçekten sen oyuncaklar eklersin farklı farklı, Evet aynen öyle kızımda işten ayrılmıştım 2 aylıkken daha doğrusu hamile kalmadan ayrılıcağımı söylemiştim yerime birini bulana işi öğretene kadar hamile kaldım tazminatımı almıştım bu kızımın kısmeti diyerek herşeyi peşin peşin almıştım zorlanmamıştım o zamanın parası 20.000 fazla harcamıştım ileriki zaman oyuncaklarına kadar almıştım hep ikizlerde daha sakinim n önemlisi bebek kamerasıydı onu hallettik kıyafet beşik bebek bezi stoğumm o süper şuan 4. Numaraya geçtim stokta en çok o gidiyor zaten, işte süt sağma makinama bakıcam eksik yenilemem gereken parçaları sipariş vericem,
Ay birde kızıma kardeşlerin 3 katlı barbie evi getiricek dedim kız bekliyo olmuş 5.000 küsür bakalım hayırlısı
En iyisi gerçekten gün güne değişiyor fiyatlar bi şekilde alıcakların bitince kartlarda sakinleşir en azından uygun aldım dersin malesef ki paranın değeri yok

75lik şeker yüklemesinden çıktım. Şekerim yokmuş kızlarrrrr. Önceki testte bir gün önce ne yediğim de önemliymiş 12 saat aç kalmıştım ama mantı yemiştim söylemesi ayıp. Ona bağlı da yüksek çıkmış olabilir dedi doktor. Şimdi normal ama her şey yolunda şükür. Sizler nasılsınız?

hangi memorial acaba?

Ben şimdi memleketteyim malum tüm kargoları eşim alıyor, adam artık sipariş verme lütfen dedi ay sonu dolabı alıp bir düzene sokup eksiklerin tekrar bir listesini yapayım diyorum. Evde çok saklama alanım yok, artık hepsi birbirine girmeye başladı

Süt sağma makinesini medela almak istiyorum ama baktığımda 2.el uygulamalarında fiyatı uygun. Normalde de pahalı bir marka. Dikkat etmek gereken bir şeyler var da gözden mi kaçıyorum acaba

Sen önce kızın evini al sakla bir yere, yoksa bu ekonomide daha da alır başını gider, hele hele her yerde barbie çılgınlığı varken

Mantı çok tehlikeli ya eşimin de testlerinde şekeri yüksek çıkmıştı dr ne yediğini sordu mantı diyince normal demişti çok sevindim Şuan sonuçlarının iyi gelmesini maşallah

Madela çok pahalı çok iyi diye duydum 2. El nasıl güvenilir bilmiyorum parçası bulunur mu şöyle benim lansinoh tekli ama içinde valf çok önemli küçük bi parçası zamanla aşınıyo ve çekim gücü azalıyor 2 tane oluyor içinde zaten kızım 3. Aydan sonra sütümün azalmasıyla mama veriyim dedim hepten beni istemedi 6. Ayına kadar sağmaya çalıştım işime yaramıştı sonra pes ettim mama vermeseydim sütüm artardı diye düşünüyorum büyük pişmanlık çünkü 3 ay kesilmedi sütüm, madelanın 2. El fiyatlarına baktım onlar bile pahalı bide amazonda ve instagramda gördüm elektrikli kablosuz olanlar var onlar nasıl acaba, ilk çocuğun ya bence lansinoh al parçasıda kolay bulunuyor sitesinde 2. Çocuk içinde saklamış olursun

Bende çok iyi bir marka diye duydum ama kullanmadım. Ben Kiwi nin almıştım baya da işimi gördü ama çalışacaksanız vs çift taraflı daha iyi bir marka olabilir.

Ben süt ateşi olduğu zaman ya da çok doluysa geceye hazırlık için sağım yapıyordum. Sonra sağınca tazyikli süt geldiğini farkettim zaten kolikti sanırım 3 aydan sonra hiç sağmadım. Bir de doktor ilk ay aventin biberonunu kullan sonra alışır hızlı süt akışına emmez dedi. Bizde eds ve şırıngayla denedik ama çok hava yutuyordu belki de yapamadığımızdan iyice gaz oldu. Sonrada iyice azaltmıştım zaten bir yere bırakıp gitme imkanım da hiç olmadı, ben nereye o oraya şeklinde geçti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…