2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Ben bu modeli aldım,çok kaliteli ve güzel geldi. Fiyat olarak da makul açıkcası elektrikli olanlar çok yer kaplıyor gibi geliyor bana da bir de bebişin kaslarını kullanarak kendini salladığı için daha sağlıklı diye okumuştum

Eklentiler

• IMG_8414.webp
    27 KB · Görüntüleme: 93
bende demirim normale göre yüksek olduğu için verdiği demiri içmiyorum. ocean mummy yi aklıma gelince içiyorum bide magnezyum. bencede ya değerler normalse hiç gerek yok.
İnsan kendi vucudunu tanır . Ben neyi kullanıp neyi kullanmayacagımı biliyorum. Zaten son ay ve dogumdan sonra 3 ay yıne vıtamın ve kan demıre baslaycagız.
Değerlerim normalken yediğim içtiğimden alıyorken bosuna da ilaç kullanmak bana hiç mantıklı gelmiyor.
Bu benım fıkrım kimseye kullanma demek haddime değil.
Bu arada ocean mumy bitti 3 gündür eczaneye gıtmeye erındım sıcakta tek düzenli kullandığım o

Ben de bu model ,mamma arasında kaldım merfbaby le alakalı da çok fazla kötü yorum okudum. Sanırım bundan sipariş vericem inşallah sağlamdır.

Et benin duruyor mu ? Bende kızımda cıkan buyudu kaldı . Şimdi de 3 -4 tane var inşallah büyümez amin

Et benin duruyor mu ? Bende kızımda cıkan buyudu kaldı . Şimdi de 3 -4 tane var inşallah büyümez amin
Evet duruyor ama çok çok küçüldü düşmedi ama düşebilir demişti Allahtan görünmeyen yerde bende zaten çok ben var yatkın vücut Rahatsız olursan aldırırsın canım, benim doğum lekem vardı kalça kısmında rengi değişmişti ve büyüyordu almak zorunluydu. Lokal alıp incelediler çok şükür bir şey çıkmadı. Varis çıkmasında ben kabulüm

Off aldırma kısmı benım tam öyle bir yerdeki nasıl tarif edilir bilemedim leğen kemiği deniyormuş tam orada .
Şimdikide boynumda ve gögüs aramda inşallah büyümesin aldırma kısmı hiç bana göre değil az korkağımda

Kızlar göbek deliğinizde değişiklik oldu mu ? Genelde gördüğüm hamilelerde göbek deliği dışarıya doğru ama benim tam tersi

Bende o kadar çok var ki say say bitmez, yenisi çıksa da anlamam boşver ben iyidir belki zengin oluruz haha ay yok ben lisede aldırmak zorunda kalmıştım, hiç zor bir şey değil. Sadece güneşe çıkmaman filan lazım görünür yerdeyse işlemden sonra o kadar

Kızlar göbek deliğinizde değişiklik oldu mu ? Genelde gördüğüm hamilelerde göbek deliği dışarıya doğru ama benim tam tersi
Bende bu hafta tam dışarı çıkmadı da yine de dışarı çıkmaya meyillendi diyim. Sanırım 28den sonra dışarı çıkmaya meyilleniyor

Kızımda bu soruyu sormustum Hamile birini görsem gögüs ucu gıbı çıkan göbek deliği dikkatimi çekerdi Benim de bu hamilelikte dışarıya doğru çıkmaya başladı

Bugun bende kontrole gittim.. Kan sonucum çıkmış, Allaha şükür AST, ALT, safra asidi değerlerim normal çıktı kac gundur kendı kendımı yıyodu kolestaz förtledi erkenden diye ee bu kaşıntı neyin nesi dedim, psıkolojık heralde anlamadm.. Cildiyeye gitmeye halimde mecalim de yok valla.. Hastaneye gitmek gözümde büyüyor
Bebişime de baktı doktor.. Hersey haftasıyla uyumlu çok şükür.. Ama aklıma bişey takıldı, boyunu söylemedi doktor, 7ile çarpıoruz dedi filan.. Neyi 7 ile çarpıolar bilen var mı

Kağıtta yazan FL değerini

Bende bu hafta tam dışarı çıkmadı da yine de dışarı çıkmaya meyillendi diyim. Sanırım 28den sonra dışarı çıkmaya meyilleniyor
Benimki bildiğin çukur 26. Haftadayım genelde herkeste çıkıntı belli olunca merak ettim ilerlerken haftalarda çıkıyor demek ki

Oğlumda çıkmadı dışarı bundada çıkmadı iyiki çıkmıyor ben çok korkuyorum göbekten

Kızımda bu soruyu sormustum Hamile birini görsem gögüs ucu gıbı çıkan göbek deliği dikkatimi çekerdi Benim de bu hamilelikte dışarıya doğru çıkmaya başladı
Bunu bugün ben de merak ettim, normalde göbek deliğim çukur o yüzden hala aynı. Ben göbek deliği çukur olmayanların dışına çıkar sanıyordum açıkçası sizin nasıl peki

Ya evet sosyal medyada herkeste belirgin bir göbek deliği görüyorum bende tam tersi ama benim normalde de göbek değilim baya içeride

Bunu bugün ben de merak ettim, normalde göbek deliğim çukur o yüzden hala aynı. Ben göbek deliği çukur olmayanların dışına çıkar sanıyordum açıkçası sizin nasıl peki
Benimde normalde göbek deliğim çukur bende dışarı çıkmamasını buna bağlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…