2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Kesinlikle öyle bir şey, beni doğuma alırlarken odayı temizliyorlardı kusura bakmayın bu kadar akıcağını bilmiyordum dedim. Abla da onu mu düşünüyorsun sen gelene kadar ben yatağını da hallederim dedi bir de ben pilates topuna geçmiştim su patlayınca 9 cm de patlattı zaten, zıpladıkça aktı yerler bile göl oldu ve göbeğim birden küçüldü bu kiloların 3 kilosu en az sudur

Canım bi gitsen mi acaba ya? Ekim annelerinde böyle sertleşme artı ağrı olunca git dediler hep. İçin rahat eder . Benim de sertleşiyor ama ağrısı yok

Selam kızlar emzik zinciri yaptıran oldumu ? Malzemeleri bulsam kendımde yaparım ama burdan bulabilirmiyim hiç bilmiyorum . Kızımın var sakladım oğluşumada yaptırayım emzik almasada saklamak ıcın

Benim bu hafta birkaç kez adet olacak gibi ağrım oldu doktora da söyledim bişey demedi. Acaba çocuğun baş aşağı pozisyona mı döndü o zaman biraz bacak arası bölgesinde ağrı oluyormuş.Bir de pozisyonunu değiştirdiğinde ayağa kalktığında ağrın geçiyor mu?bazen yan oturunca vs sıkışıklık oluyor gibi oluyor bende de ayağa kalkınca rahatlıyorum. Acile git bence tahlil vs de yaparlar idrar yolu enfeksiyonu bile böyle ağrılara sebep olabiliyor

Benimkinin de bu ara hobisi kendini karnımın önüne yaslamak, öyle yapınca hiç hoşlanmıyorum canım yanıyor resmen. Bir de karnımın içlerine basıyor sanırım baya ağrı yapıyor bu ara. Ama anlık olup geçiyor

Kızlar biraz daha iyim ağrı kesici aldım ama adet sancısı gibi olunca insan tedirgin oluyor ben bi önceki gün denize gittim ve baya dalgalıydı düştüm orda dalgadan bide ıslak kaldım mecburiyetten sanırım bunların etkisi bu yaşadığım geçmezse yarın acilden giriş yapıcam teşekkür ederim hepinize cevaplarınız için

Benim kafasını mideme yasladığını söyledi doktor zaten reflüm bir türlü bitmiyor herhalde onunla da alakalı.En can yakıcı kısım sanırım şu baş aşağı döndüğünde ayakların kaburgalara yaptığı baskı.arkadaşımın söylediğine göre kırılmış gibi ağrım var diyor ,forumlarda da okuyorum hep ve başı da biraz vajinal bölgede ağrı yaratıyormuş bu durumda.O da son haftalara doğru çocuk aşağı inmeye başlayınca geçiyormuş hatta doğumun yaklaştığını ordan anlıyorlarmış birkaç parmak boşluk oluşup rahat nefes almaya başlıyormuşsun artık

Aa benimki acaba döndü mü bir kaç gündür vajinama baskı var. Gerçi her yerime var yani yavrularım sağlıklı olsunlar yeterki ama büyüdükçe şiddetlenecek daha hazır olalım şikayet edinde de içim rahat etmiyor da

Benim uzun zamandır baş aşağı pozisyonda şu sıralar özellikle sağ yerleşmeli heralde inanılmaz batma var. Özellikle hızlı oturup kalktığımda

Evet doğum zamanı geldiğinde göğüs altınla göbek arasında bir el kadar boşluk oluyor, aşağıya düşmüşse doğum yaklaşmış demektir

Benim de midem yanıyor çok fazla işin garibi, gaviscon değil de gaviks diye ilaç yazmış acil doktoru. Ben gaviscon yazar mısınız demiştim muadili herhalde, çok zor da kalınca 2 3 günde bir en az bir kaşık içiyorum

Benimde adet sancım var son bir haftadır, bazen 40 45 saniye sürüyo ve o anda benim nabzım artıyo gibi hissediyorum gözlerimi sıkıp geçmesini bekliyorum o kadar canım acıyo. Pazartesi sabahı doktoruma yazdım bebeğin haraketlerinden kaynaklandığını söyledi her gün mutlaka yaşıyorum. Şu ara çok haraketlendi ve ayakları hep kasıklarımda

Sanırım bundan sonra hangi pozisyonda olursa olsun ağrı yaşıcaz. Ben yaşadığım şeyin kasılma olduğunu düşünüp korktum ama değil. İkizimin çok erken haftalarda başladı kasılmaları, karnı taş gibi oluyordu nefes alamıyordu dokunduğunda ondan biliyorum Allah’tan

Olabilir valla.. Zaten bence yatışlı oldugum için stresten ister istemez suyum azaldı.. Yoksa karacıger degerlerim düşüyordu sürekli.. Bide iyi beslenemiyordum.. Zaten perhiz yemekleri gelıodu.. Özellikle sabah kahvaltısı 3 zeytın kutu gibi peynır ekmek çay bi hamile bunla nasıl doyar yahu sonra annemler takvıye yaptı, bide dagıtan kişi fazladan ekmek vsvs verıodu.. Oyle karnım doyuyodu

Medela hastane tipi mi almayı düşünüyosun? Bide bu ilk çocuk mu? Niye soruyorum, çünkü eğer 2.planın varsa almak mantıklı, ama eğer öyle bir plan yoksa kiralamak daha mantıklı.. Ben ilk 3 ay kiraladım, snra süt azalmaya başlayınca gittim uygun ebebekte baby plus aldım.. En sonlarda yıne 1 ay Bi kiraladım bitti gitti.. Medela gibi çekmio bence makıneler, ama Bi arkadas sağarken gördüm phılıps avent de bayagı sağıyordu, yada arkadasın sütü bayagı çoktu bilemedim

Some erkek çocuk problems bnmde içimde kanayan yara puzzle yahu.. Aldım 4 parça 6 parça zamanında, suratına bakmadı lego da daha almadım ya, bu kış lego alcam artık koycam paraya vurcam kırbacı

Canım ya bende buna çok üzüldüm şimdi niyeyse sabahlara kadar emmesi... Benim içim eridi valla

Ama yok öyle herşey onlar için.. İlerde gurur duycakları anneler olmamız için çalışmak şart bende tekrar üniversite okuycam açıktan, bakalım 2numara 3 4 yaşına gelınce diploma almıs olurum.. Sonra ver elini iş hayatı tabi 36 37 yaşında ki işe alır beni ondan şüpheliyim

Hadi yaaa.. Sezaryen de napıolar o suyu acep zaten en çok mrk ettiğim plasenta göbek kordonu filan napıolar mrk edıorm, hatta kan verıoruz ya o kanları napıolar onu bıle mrk ediyorum gece gece saçmalardan seçmeler yaptım, neyse okumadnz sayın

Geçmiş olsun bende tatildeyken bayramda, işte eşimle yemeğe gittim, amanın kalkamadım yerimden.. Bildiğin kitlendim... Basamıyorum ayagımın üstüne, yarım saat uğrastık bacagım açılsın diye... Çok oturunca oluyodu o zmnlar.. Şimdi aksam anca oturuyorum.. Sanrm ondan kitlenmiorm

Benim kızım bağımlıydı ama yani evde olsam da saatlerce emerdi. Gece bir yerden sonra ben üst çıplak yatar o kendi kafasına göre emer emer bırakırdı şimdi bile tutup seviyor, ben bebekken emiyordum çok güzeldi dimi anne diyor

Ben işe başlarken çok üzülmüştüm aslında ama evden de bir o kadar gitmek istiyordum. İnanılmaz bunalmıştım ilk üç gün ağladım sürekli aradım sordum, sonra dünya varmış ya iki insan gördüm oldum. Maddiyattan ziyade manevi olarak insanın bir nebze dışarıda olmaya ihtiyacı oluyor. İşten de hiç çıkmak istemedim aslında ama kv sorunları oldu, annem ben daha gelemicem bugün istifanı ver diye her gün beni darladı derken mecbur kaldım.

Hiç bir şey için geç değil, hiç öyle düşünme

E benim ki gibi boşaltıyorlardır herhalde o suya bakarak bebek kaka yapmış mı filan diye tespit ediyorlar çünkü

Kesinlikle ya, annelerin sosyalleşmeye ihtiyacı çok var.. Bebek doğunca çok yıpranıyoruz, çünkü ilk çocuga alışmak 2numaradan belkı daha zor... Çalışmak Bi kadın için büyük nimet, o yüzden burdan bebek doğunca kafası karışacaklara şimdiden diyorum, dereyi görmeden paçayı sıvamayın.. Ve hep daraldığınız anda cidden açın Mehmet aslantuğun o mükemmel konusmasını dinleyin.. O zmn silkeleniyor insan.. Zaten Bi süre sonra çocuk için insan çalışmak hissedecek gibime geliyor.. Bu hayat pahalılığı artık son raddeyi geçti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…