Kesinlikle öyle bir şey, beni doğuma alırlarken odayı temizliyorlardı kusura bakmayın bu kadar akıcağını bilmiyordum dedim. Abla da onu mu düşünüyorsun sen gelene kadar ben yatağını da hallederim dediilk doğumumda benim evde suyum patladı o şekilde hastaneye gittim kontroller oldum sezeryana hazırlandım o ara hep suyum aktı hiç kokusu yok. rengi de yok. ama gerçekten çok su var ak ak bitmiyor. benimki sızıntı şeklinde değildi yerler yataklar hep su gölü olmuştu kokusu olsa kesin duyardım. belki hastane ortamında olduğun için öyle bir koku duymuşsundur.
Canım bi gitsen mi acaba ya? Ekim annelerinde böyle sertleşme artı ağrı olunca git dediler hep. İçin rahat eder . Benim de sertleşiyor ama ağrısı yokKızlar uyandığından beri bacağım ağrıyor kalça kısmından neyse geçer dedim üstüne bide adet olacakmışım gibi belim karnım ağrıyor o ağrı girdiğinde de karnım sertleşiyor düzelince ağrı geçiyor yani annemlerdeyim kendi doktoruma gidemem burda acile gitsem mi bilemedim normalmi acaba böyle ağrınız oluyor mu
Benim bu hafta birkaç kez adet olacak gibi ağrım oldu doktora da söyledim bişey demedi. Acaba çocuğun baş aşağı pozisyona mı döndü o zaman biraz bacak arası bölgesinde ağrı oluyormuş.Bir de pozisyonunu değiştirdiğinde ayağa kalktığında ağrın geçiyor mu?bazen yan oturunca vs sıkışıklık oluyor gibi oluyor bende de ayağa kalkınca rahatlıyorum. Acile git bence tahlil vs de yaparlar idrar yolu enfeksiyonu bile böyle ağrılara sebep olabiliyorKızlar uyandığından beri bacağım ağrıyor kalça kısmından neyse geçer dedim üstüne bide adet olacakmışım gibi belim karnım ağrıyor o ağrı girdiğinde de karnım sertleşiyor düzelince ağrı geçiyor yani annemlerdeyim kendi doktoruma gidemem burda acile gitsem mi bilemedim normalmi acaba böyle ağrınız oluyor mu
Benimkinin de bu ara hobisi kendini karnımın önüne yaslamak, öyle yapınca hiç hoşlanmıyorum canım yanıyor resmen. Bir de karnımın içlerine basıyor sanırım baya ağrı yapıyor bu ara. Ama anlık olup geçiyorBenim bu hafta birkaç kez adet olacak gibi ağrım oldu doktora da söyledim bişey demedi. Acaba çocuğun baş aşağı pozisyona mı döndü o zaman biraz bacak arası bölgesinde ağrı oluyormuş.Bir de pozisyonunu değiştirdiğinde ayağa kalktığında ağrın geçiyor mu?bazen yan oturunca vs sıkışıklık oluyor gibi oluyor bende de ayağa kalkınca rahatlıyorum. Acile git bence tahlil vs de yaparlar idrar yolu enfeksiyonu bile böyle ağrılara sebep olabiliyor
Benim kafasını mideme yasladığını söyledi doktor zaten reflüm bir türlü bitmiyor herhalde onunla da alakalı.En can yakıcı kısım sanırım şu baş aşağı döndüğünde ayakların kaburgalara yaptığı baskı.arkadaşımın söylediğine göre kırılmış gibi ağrım var diyor ,forumlarda da okuyorum hep ve başı da biraz vajinal bölgede ağrı yaratıyormuş bu durumda.O da son haftalara doğru çocuk aşağı inmeye başlayınca geçiyormuş hatta doğumun yaklaştığını ordan anlıyorlarmış birkaç parmak boşluk oluşup rahat nefes almaya başlıyormuşsun artıkBenimkinin de bu ara hobisi kendini karnımın önüne yaslamak, öyle yapınca hiç hoşlanmıyorum canım yanıyor resmen. Bir de karnımın içlerine basıyor sanırım baya ağrı yapıyor bu ara. Ama anlık olup geçiyor
Aa benimki acaba döndü mü bir kaç gündür vajinama baskı var. Gerçi her yerime varBenim kafasını mideme yasladığını söyledi doktor zaten reflüm bir türlü bitmiyor herhalde onunla da alakalı.En can yakıcı kısım sanırım şu baş aşağı döndüğünde ayakların kaburgalara yaptığı baskı.arkadaşımın söylediğine göre kırılmış gibi ağrım var diyor ,forumlarda da okuyorum hep ve başı da biraz vajinal bölgede ağrı yaratıyormuş bu durumda.O da son haftalara doğru çocuk aşağı inmeye başlayınca geçiyormuş hatta doğumun yaklaştığını ordan anlıyorlarmış birkaç parmak boşluk oluşup rahat nefes almaya başlıyormuşsun artık
Benim uzun zamandır baş aşağı pozisyonda şu sıralar özellikle sağ yerleşmeli heralde inanılmaz batma var. Özellikle hızlı oturup kalktığımdaBenim kafasını mideme yasladığını söyledi doktor zaten reflüm bir türlü bitmiyor herhalde onunla da alakalı.En can yakıcı kısım sanırım şu baş aşağı döndüğünde ayakların kaburgalara yaptığı baskı.arkadaşımın söylediğine göre kırılmış gibi ağrım var diyor ,forumlarda da okuyorum hep ve başı da biraz vajinal bölgede ağrı yaratıyormuş bu durumda.O da son haftalara doğru çocuk aşağı inmeye başlayınca geçiyormuş hatta doğumun yaklaştığını ordan anlıyorlarmış birkaç parmak boşluk oluşup rahat nefes almaya başlıyormuşsun artık
Benimde adet sancım var son bir haftadır, bazen 40 45 saniye sürüyo ve o anda benim nabzım artıyo gibi hissediyorum gözlerimi sıkıp geçmesini bekliyorum o kadar canım acıyo. Pazartesi sabahı doktoruma yazdım bebeğin haraketlerinden kaynaklandığını söyledi her gün mutlaka yaşıyorum. Şu ara çok haraketlendi ve ayakları hep kasıklarımdaKızlar biraz daha iyim ağrı kesici aldım ama adet sancısı gibi olunca insan tedirgin oluyor ben bi önceki gün denize gittim ve baya dalgalıydı düştüm orda dalgadan bide ıslak kaldım mecburiyetten sanırım bunların etkisi bu yaşadığım geçmezse yarın acilden giriş yapıcam teşekkür ederim hepinize cevaplarınız için
ilk doğumumda benim evde suyum patladı o şekilde hastaneye gittim kontroller oldum sezeryana hazırlandım o ara hep suyum aktı hiç kokusu yok. rengi de yok. ama gerçekten çok su var ak ak bitmiyor. benimki sızıntı şeklinde değildi yerler yataklar hep su gölü olmuştu kokusu olsa kesin duyardım. belki hastane ortamında olduğun için öyle bir koku duymuşsundur.
Ben şimdi memleketteyim malum tüm kargoları eşim alıyor, adam artık sipariş verme lütfen dediay sonu dolabı alıp bir düzene sokup eksiklerin tekrar bir listesini yapayım diyorum. Evde çok saklama alanım yok, artık hepsi birbirine girmeye başladı
Süt sağma makinesini medela almak istiyorum ama baktığımda 2.el uygulamalarında fiyatı uygun. Normalde de pahalı bir marka. Dikkat etmek gereken bir şeyler var da gözden mi kaçıyorum acaba
Sen önce kızın evini al sakla bir yere, yoksa bu ekonomide daha da alır başını gider, hele hele her yerde barbie çılgınlığı varken
Kesinlikle. Bir de kızlarla cici cici oyun oynanabiliyor galiba ama oğlanlar öyle olmuyormuş pek. Oğlum olunca lego oynarız diye çok sevinmiştim mesela, bir ağız tadıyla oynatmadı beni kaç senedir, habire uzun uzun uzun binalar yaptırıp yıktırıyor, sonra da kepçeyle toplayıp kamyona yüklüyoruz
Umarım raporlarla filan kapatabilirsiniz10 aylık bebek içinde eve geldiğinde bir kere sağsan öğle uykusu için tadımlık ayırsan yeter zaten
Ben kızımda 14 aylık başladım işe sağmıştım azıcık ama hiç içmedi koklamış biberonu sadece, biberon ve emzik bilmediğinden olabilir sonra hiç sağmamıştım. Eve geldiğimde yapışıyordu saatlerce yemek bile yemiyordu, ben gelmeden yediriyorlardı artık. Sabahlara kadar emiyordu
Kesinlikle öyle bir şey, beni doğuma alırlarken odayı temizliyorlardı kusura bakmayın bu kadar akıcağını bilmiyordum dedim. Abla da onu mu düşünüyorsun sen gelene kadar ben yatağını da hallederim dedibir de ben pilates topuna geçmiştim su patlayınca 9 cm de patlattı zaten, zıpladıkça aktı yerler bile göl oldu ve göbeğim birden küçüldü bu kiloların 3 kilosu en az sudur
Kızlar biraz daha iyim ağrı kesici aldım ama adet sancısı gibi olunca insan tedirgin oluyor ben bi önceki gün denize gittim ve baya dalgalıydı düştüm orda dalgadan bide ıslak kaldım mecburiyetten sanırım bunların etkisi bu yaşadığım geçmezse yarın acilden giriş yapıcam teşekkür ederim hepinize cevaplarınız için
Benim kızım bağımlıydı ama yani evde olsam da saatlerce emerdi. Gece bir yerden sonra ben üst çıplak yatar o kendi kafasına göre emer emer bırakırdıCanım yabende buna çok üzüldüm şimdi niyeyse sabahlara kadar emmesi... Benim içim eridi valla
Ama yok öyle herşey onlar için.. İlerde gurur duycakları anneler olmamız için çalışmak şartbende tekrar üniversite okuycam açıktan, bakalım 2numara 3 4 yaşına gelınce diploma almıs olurum.. Sonra ver elini iş hayatı tabi 36 37 yaşında ki işe alır beni ondan şüpheliyim
E benim ki gibi boşaltıyorlardır herhaldeHadi yaaa.. Sezaryen de napıolar o suyu acepzaten en çok mrk ettiğim plasenta göbek kordonu filan napıolar mrk edıorm, hatta kan verıoruz ya o kanları napıolar onu bıle mrk ediyorum gece gece saçmalardan seçmeler yaptım, neyse okumadnz sayın
Benim kızım bağımlıydı ama yani evde olsam da saatlerce emerdi. Gece bir yerden sonra ben üst çıplak yatar o kendi kafasına göre emer emer bırakırdışimdi bile tutup seviyor, ben bebekken emiyordum çok güzeldi dimi anne diyor
Ben işe başlarken çok üzülmüştüm aslında ama evden de bir o kadar gitmek istiyordum. İnanılmaz bunalmıştım ilk üç gün ağladım sürekli aradım sordum, sonra dünya varmış ya iki insan gördüm oldum. Maddiyattan ziyade manevi olarak insanın bir nebze dışarıda olmaya ihtiyacı oluyor. İşten de hiç çıkmak istemedim aslında ama kv sorunları oldu, annem ben daha gelemicem bugün istifanı ver diye her gün beni darladı derken mecbur kaldım.
Hiç bir şey için geç değil, hiç öyle düşünme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?