Bende böyle düşünüyorum gerçekten ama annem endişeli ben başından beri erken doğarlar şöyle böyle dedim kadının gözü korktuDoktorun izin verirse gitmeni tavsiye ederim. Kendi aracınızla gideceğiniz için yolda gerektiği yerde de bol bol dinlenirsin. Hem abinler, hem senin hem de kızın için çok daha iyi olur. Bebekler gelince zaten ister istemez ilk zamanlar psikolojik olarak yoğun olacaksın. En azından bir deşarj olmak iyi gelir gibi geliyor. 28.haftamda ben de 6 saat otobüsle yolculuk yapacağım5dk durdukları yerde bile inip yürüyüş yapmayı planlıyorum
Yaaa sen ne güzel kafanda konsepti kurmuşsun maşallahYa ben beyaz çok sevıyorum geceliğim beyaz bebegın hastane cıkısı beyaz pıjama takımımı lacıvert istıyorum
Evet evet gece çıkacağım hem serin olur, hem de fiziksel olarak daha rahat olurum diye. Buraya gelirken de her durdukları yerde fık fık indim aşağıya hemenBende böyle düşünüyorum gerçekten ama annem endişeli ben başından beri erken doğarlar şöyle böyle dedim kadının gözü korktutek gebelik olsa endişe etmezdim kızımda kaştan antalyaya 4 saat mesafede otobüsle gitmiştim 20. Haftalarda sonra ayaklarım davul gibi şişmişti kan sulandırıcı da kullanıyosun ya bişey olmaz inşallah her fırsatı değerlendir mümkünse akşam binersin hatta arada kalkıp tur atabilirsin otobüste 1 tur atsan bile kan akışı sağlar
Ben bu ayları siz böyle yazınca hep karıştırıyorum. 6. Aya girmiş olmuyor musunBu arada ben altıncı ayı bitirmek üzereyim (25+4) ve göbeğim bayağı büyüdü. Bugün ilk kez markette önümde üç dört kişi vardı ve ağız birliğiyle öne geçirdiler beniilk gebeliğimde pek hoşlanmazdım böyle şeylerden ama ne güzel şeymiş yahu. Yarın da otobüse falan mı binsem acaba
Ay o hatayı ben yaptım assssla umrunda olmadı kimsenin belim çıkıyor sandım.Bu arada ben altıncı ayı bitirmek üzereyim (25+4) ve göbeğim bayağı büyüdü. Bugün ilk kez markette önümde üç dört kişi vardı ve ağız birliğiyle öne geçirdiler beniilk gebeliğimde pek hoşlanmazdım böyle şeylerden ama ne güzel şeymiş yahu. Yarın da otobüse falan mı binsem acaba
Hesaplama aracında senin 6.75 aylık olarak görünüyor. Şimdi baktım. 2 güne 7 aylık demen lazımmmmBen bu ayları siz böyle yazınca hep karıştırıyorum. 6. Aya girmiş olmuyor musun
27+5 im 6,5 aylığım çünküuygulamada 194 günlük görünüyor. Ay bu yaş muhabbeti gibi işte, bitirdiğin yaş söylenir mantığına gidiyor benim beynim
Ay ben gülerimHesaplama aracında senin 6.75 aylık olarak görünüyor. Şimdi baktım. 2 güne 7 aylık demen lazımmmm
İnsan bi dehşete düşmüyor değilAy ben gülerim
Ben bu ayları siz böyle yazınca hep karıştırıyorum. 6. Aya girmiş olmuyor musun
27+5 im 6,5 aylığım çünküuygulamada 194 günlük görünüyor. Ay bu yaş muhabbeti gibi işte, bitirdiğin yaş söylenir mantığına gidiyor benim beynim
6. Ayı doldurmuş oluyor. Sen de 6.ayı doldurup ekstra günlerin olduğu için 6.5 aylıksın. Yani ikiniz de doğru söylüyorsunuzBen bu ayları siz böyle yazınca hep karıştırıyorum. 6. Aya girmiş olmuyor musun
Aaa bilmiyorum ben orayı, dönünce bir bakayım sağ olasın
Bu arada ben altıncı ayı bitirmek üzereyim (25+4) ve göbeğim bayağı büyüdü. Bugün ilk kez markette önümde üç dört kişi vardı ve ağız birliğiyle öne geçirdiler beniilk gebeliğimde pek hoşlanmazdım böyle şeylerden ama ne güzel şeymiş yahu. Yarın da otobüse falan mı binsem acaba
Herkes bana dokunmayın modunda o yüzden başımızın çaresine bakmak zorundayızYa evet ya dün şok oldum, annem dedi, otobus Bi biniş 15 olmus, taksi 75 mi ne dedi.. Herşey uçuyor valla yetişemiyorum zam hızınaartık çıldırcaz az kaldı
Bnm annemde kaynanamda bakmaz.. Annem hiç bakmamak için zaten çalışıyor, kaynanam da buyuk oglumu okul acıkınca sen götürür getirir misin dedim sesi bile çıkmadı tek istediğim buydu halbuki.. Allah halden Anlayanlara denk getirsin.. Artık kendim Bi çözüm bulcam ama geçen komşularla sohbet ederken, biri dediki ya şuradan şurası ama öyle zor oluyor ki çocugu bırakmak okula, biz birincilerin gözünün içine bakuoduk hasta olmasın diye ıkıncının suçu ne, kaç kere hasta oldu çocugu okula bırakcam dıye dedi.. Öyle diyince üzüldüm yani.. Hep ben kanguruya koyar götürürüm diodum ama hastalık durumu aklıma bile gelmedi.. Valla nasıl olur hiç bilmiyorum.. Aha şurada 1 aydan az kaldı, hadi 1 ay dişimi sıkıp o yokuşu çıkarayım, ama sonra ne olcak işteyakın mesafe ama işte naapcan.. Şu an sadece düşünmüyorum, yaşayıp görcem
Kalıyordur o zaman ben tamamen sürmeyi unutmuştumYüzüme hep sürüyorum aslında ama yüzerken ne kadar kalıyordur bilemiyorum. Bir de sırtüstü yüzüyorum ağırlıklagölgede de süreceğim bundan sonra.
Benim de ilk gebeliğimden minik bir lekem kaldı ama güneşten mi başka şeyden mi bilemiyorum. Geçmiyor da canına yandığımın
Bu arada güneş lekeleri hemen mi çıkıyor? Yoksa bir süre (birkaç gün, hafta vb) sonra mı?
Herkes bana dokunmayın modunda o yüzden başımızın çaresine bakmak zorundayızen kötü servise verip başka bir şeyden kısarsın yapacak hiç bir şey yok
Ay valla en sevdiğim şey, öncelikli sıraya geçmek.. Hele lcwde müthiş işe yarıyorotobuste hala vermeyen çoook... Daha başlamadım ama okul açılınca mecbur otobusle gitcem hastaneye anne akbilim de bitio 30unda
Sen Anadolu yakasındaydın sanırım, sana biraz uzak kalıyor haklısınEskiden çok uygundu, şimdi pahalanmış diyorlar ama ben yine Bi gitmek istiyorum.. Görmeden almak istemiyorum ama inş yolda ters bişey olmaz
Haklısın canım ama yapacak bir şey yok seneye bebek arabasıyla gidip alırsın ya da araban olursa gidip alırsın ama kışın çocukla çok zor olurOna da eşim yanaşmıo, aslında çok kısa mesafe cidden o mesafeye 1000tl vermek de koyuyor yani haklı olarak.. Ay valla bılmıorm, o kadar bunaldım ki.. Özellikle bugun oturdum ağladım.. Yemek bile yapamadım bugun, aç aç dolandım öyle.. Şimdi bişeyler attım agzıma.. Yani beni bu kadar yalnız bırakan anneme çok kırgınım.. Sanıo ki hersey parayla halledılır, ben hiç maddi bişey istemiyorum ondan.. Bana manevi destek olsa keşke.. İlk doğumda lohusayken bile yalnızdım.. İlk gün geldi, ertesi gün ortada yok.. Oğlan desen küvozde, gitti kadın işe.. Napayım işte anne atsan atılmaz satsan satılmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?