2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Bende böyle düşünüyorum gerçekten ama annem endişeli ben başından beri erken doğarlar şöyle böyle dedim kadının gözü korktu tek gebelik olsa endişe etmezdim kızımda kaştan antalyaya 4 saat mesafede otobüsle gitmiştim 20. Haftalarda sonra ayaklarım davul gibi şişmişti kan sulandırıcı da kullanıyosun ya bişey olmaz inşallah her fırsatı değerlendir mümkünse akşam binersin hatta arada kalkıp tur atabilirsin otobüste 1 tur atsan bile kan akışı sağlar

Evet evet gece çıkacağım hem serin olur, hem de fiziksel olarak daha rahat olurum diye. Buraya gelirken de her durdukları yerde fık fık indim aşağıya hemen

Bu arada ben altıncı ayı bitirmek üzereyim (25+4) ve göbeğim bayağı büyüdü. Bugün ilk kez markette önümde üç dört kişi vardı ve ağız birliğiyle öne geçirdiler beni ilk gebeliğimde pek hoşlanmazdım böyle şeylerden ama ne güzel şeymiş yahu. Yarın da otobüse falan mı binsem acaba

Ben bu ayları siz böyle yazınca hep karıştırıyorum. 6. Aya girmiş olmuyor musun
27+5 im 6,5 aylığım çünkü uygulamada 194 günlük görünüyor. Ay bu yaş muhabbeti gibi işte, bitirdiğin yaş söylenir mantığına gidiyor benim beynim

Ay o hatayı ben yaptım assssla umrunda olmadı kimsenin belim çıkıyor sandım.

Hesaplama aracında senin 6.75 aylık olarak görünüyor. Şimdi baktım. 2 güne 7 aylık demen lazımmmm

Ben şöyle hesaplıyorum: sat 11 şubat. 11 martta birinci ayım bitmiş oluyor, ikinciden gün almış oluyorum (ama bir aylık diyorum tabii) iki gün sonra 11 ağustosta da altı ay bitmiş olacak, yediye girmiş olacağım. Tam altı aylık yani. Ama göbeğim böyle büyümeye devam ederse altıncı ayı yarılamadan yedi demeye başlarım ben

Evet biraz yaş muhabbeti gibi oluyor da yaş muhabbetinde genelde 20’lerin ortalarına gelene kadar girdiğimiz yaşı söylüyoruz, sonrasında bitirilen yaşı söylüyoruz genelde (hatta 30-35’ten sonra uzunca bir süre söyleyebiliyoruz o bitirilen yaşı)

6. Ayı doldurmuş oluyor. Sen de 6.ayı doldurup ekstra günlerin olduğu için 6.5 aylıksın. Yani ikiniz de doğru söylüyorsunuz

Merhaba teyzeleri uzun zamandır buralara bakamadım umarım herkes çok iyidir biz bugün minnoş kızımızı gördük 920 gram 35 cm şükür baş çevresi yine 1 hafta geri galiba küçük kafalı olacak bu minnoş babasının da öyle çünkü doktorumuz sorun yok dedi birde bende bir göbiş bırakayım bugünün hatırasına birde arkada minnoş kedi abimiz çıkmış

Eklentiler

• IMG_3556.webp
    21,2 KB · Görüntüleme: 130

Ay valla en sevdiğim şey, öncelikli sıraya geçmek.. Hele lcwde müthiş işe yarıyor otobuste hala vermeyen çoook... Daha başlamadım ama okul açılınca mecbur otobusle gitcem hastaneye anne akbilim de bitio 30unda

Herkes bana dokunmayın modunda o yüzden başımızın çaresine bakmak zorundayız en kötü servise verip başka bir şeyden kısarsın yapacak hiç bir şey yok
Kalıyordur o zaman ben tamamen sürmeyi unutmuştum 1 haftaya çıkacağı var ise çıkar

Herkes bana dokunmayın modunda o yüzden başımızın çaresine bakmak zorundayız en kötü servise verip başka bir şeyden kısarsın yapacak hiç bir şey yok

Ona da eşim yanaşmıo, aslında çok kısa mesafe cidden o mesafeye 1000tl vermek de koyuyor yani haklı olarak.. Ay valla bılmıorm, o kadar bunaldım ki.. Özellikle bugun oturdum ağladım.. Yemek bile yapamadım bugun, aç aç dolandım öyle.. Şimdi bişeyler attım agzıma.. Yani beni bu kadar yalnız bırakan anneme çok kırgınım.. Sanıo ki hersey parayla halledılır, ben hiç maddi bişey istemiyorum ondan.. Bana manevi destek olsa keşke.. İlk doğumda lohusayken bile yalnızdım.. İlk gün geldi, ertesi gün ortada yok.. Oğlan desen küvozde, gitti kadın işe.. Napayım işte anne atsan atılmaz satsan satılmaz

İstanbul’dan hiç umudum yok benim de, toplu taşımada yer vermeyi bırak yaya geçidinde üstüne sürüyorlar arabayıAma belki başka şehirlerde veya taşrada falan veriyorlardır.

Ya bir de istanbul’da anne kart vardı 0-4 yaş annelerine ücretsiz ulaşım hakkı taşıyan, umarım kaldırmamışlardır keşke onu hamilelere de verselerdi. Ha karnımızda ha kucağımızda

Haklısın canım ama yapacak bir şey yok seneye bebek arabasıyla gidip alırsın ya da araban olursa gidip alırsın ama kışın çocukla çok zor olur en azından ilk dönemin sonuna kadar servise versen sonra zaten bahar ayı bebeklerde biraz daha büyür bağışıklık kazanır yürüyüş gibi gider alır gelirsiniz.

Senin ki benimkinden kötüymüş Manevi destek olmuyorsa maddi olarak aslında biraz yardımcı olabilir ama işte herkes kendi hayatına bakıyor haklı olarak şu ekonomik koşullarda Allah yardımcımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…