2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Aldıgın gecelık uzun kollu uzun yere kadar olmayacakmı ona uygun bone şallar var yada ne renk gıyeceksen ona uygun düz şal takarsın. Eki Görüntüle 3284274 Bak böyle örnek olarak
Henüz içime sinen bir gecelik bulamadım ben çok dantel süs püs sevmiyorum, e bu sefer diğerleri de çok sade geliyor.
Önerilere açığım, kim nerden ne alıyorsa

Benım kiraladığım bunlar degıldı.. Hastane tipi kiraladım.. Valla aslında 4 sene önce kiraladık ama sanki aylıgı 150 gibi bişeydi yalan olmasın.. Yıllık kiralayan da oluyo istege göre.. Ama şimdiki fiyatları bilemiyorum.. Benım evde babyplus oldugu için yeter dıyorm ama ilk başta yine medela kiralarım buyuk ihtimal, bnmde kuvoz olayı net degıl.. Erken doğum olunca hastane tipi şart oluyo..

Hiç bilmiyorum fiyatını ama bu zmna kadar eymene aşırı pahalı oyuncak almadık.. Bu ilk gibi olacak.. O yuzden ne kadarsa vercem valla feda olsun ogluma

Ben annemin aldığı tavşanlı tulumu işletmeciye verip işletcem tavşan olacak bizimkisi çok güzel setler var ama çok pahalı cidden 500 isteyen var bir tuluma lora şapkalı setler çok hoşuma gidiyordu ama annem almış artık iki tane yaptırmaya gerek yok ama sizler o modellere bakabilirsiniz ben çok beğeniyorum

Ahahah bende onu kırmak istemiyorum . Şu süreçte bana çok emeği var Hastane çıkışı olarak almam sonra gıydırırım mesela
Yaa çok tatlı bir kabak

Doğru, adamları da gücendirmemek lazım tabii, sonra dımdızlak yeni doğanla baş başa kalmak var

Bende pazar günü aynısını yaşadım canım korkma artık bebek büyüdükçe olan ağrılar bunlar, her gebelik bir değil keşke ağrısız sızısız geçse ama işte buna da şükür

Bende pazar günü aynısını yaşadım canım korkma artık bebek büyüdükçe olan ağrılar bunlar, her gebelik bir değil keşke ağrısız sızısız geçse ama işte buna da şükür
Oğlum baş aşağı pozisyondaydı bu tam tersi makat gelişi bazen rahmime kadar vurduğunu düşünüyorum belki dönerlerse rahatlarız acaba ne zaman dönüyor bu minikler doğum pozisyonuna

Oğlum baş aşağı pozisyondaydı bu tam tersi makat gelişi bazen rahmime kadar vurduğunu düşünüyorum belki dönerlerse rahatlarız acaba ne zaman dönüyor bu minikler doğum pozisyonuna
Hiç bilmiyorum inan bu durumdan bende rahatsızım ayakları çıkıvericek gibi hissediyorum şanslıysak bi kaç haftaya döner ama doğuma 2 hafta kala döndükleri bile oluyormuş

Ya evet ya dün şok oldum, annem dedi, otobus Bi biniş 15 olmus, taksi 75 mi ne dedi.. Herşey uçuyor valla yetişemiyorum zam hızına artık çıldırcaz az kaldı

Bnm annemde kaynanamda bakmaz.. Annem hiç bakmamak için zaten çalışıyor, kaynanam da buyuk oglumu okul acıkınca sen götürür getirir misin dedim sesi bile çıkmadı tek istediğim buydu halbuki.. Allah halden Anlayanlara denk getirsin.. Artık kendim Bi çözüm bulcam ama geçen komşularla sohbet ederken, biri dediki ya şuradan şurası ama öyle zor oluyor ki çocugu bırakmak okula, biz birincilerin gözünün içine bakuoduk hasta olmasın diye ıkıncının suçu ne, kaç kere hasta oldu çocugu okula bırakcam dıye dedi.. Öyle diyince üzüldüm yani.. Hep ben kanguruya koyar götürürüm diodum ama hastalık durumu aklıma bile gelmedi.. Valla nasıl olur hiç bilmiyorum.. Aha şurada 1 aydan az kaldı, hadi 1 ay dişimi sıkıp o yokuşu çıkarayım, ama sonra ne olcak işte yakın mesafe ama işte naapcan.. Şu an sadece düşünmüyorum, yaşayıp görcem

Bende Şuan bakım ürünleri filan araştırması yapıyorum organik olanları listeledim fiyatlarını araştırıp aklıma yatan hepsini toplu alayım diyorum Bursa’ya geçince en azından onlarıda elemiş oluruz böyle bakınca ufak ufak çok eksik var kızlar sanki bitmeyecek gibi bu eksikler

Bunlar ev tipi sanırım onun. En azından biyi beş markanın ev tipini almak mantıklı gibi duruyor ama bir bakalım, en sona bıraktım süt sağma makinesini. Hep bir eksik var gibi hissediyor insan, eve gidince bir kafamı toplayıp son planlarımı yapacağım

Ben de benzer bir durumdayım. Yardımsız tek çocuk bile zorken, iki çocuk bayağı zorlayacak muhtemelen. Ama açıkçası bebeğin abisini/ablasını okula götürürken hastalanacağını pek sanmıyorum ben. Çocuklar genelde soğuktan hastalanmıyor çünkü, sarar sarmalar götürürüz bir şekilde ama asıl okul çağındaki çocuğumuz eve hastalık getirince ne olacak, ben de kara kara onu düşünüyorum. Ama sağ salim doğsunlar da koruruz bir şekilde diye umuyorum.

Kızlar abimler yurt dışında kuşadasına gelicekler gelinin ailesi orda yazın orda geçiriyolar ocak gibi istanbula geliyolar ingiltere hep yağmurlu tatil yapmak istiyolar haliyle haklılar burda napıcaklar, geçen sene gittik bizde annem kız kardeşim kızım güzel geçti ailesiyle aramız zaten iyi,
27 haftalık olucam o zaman abim kızımı çok seviyor tek yeğen ben aryasız napıcam diyip duruyor annemle kız kardeşim gidicek 4 günlüğüne de olsa ben cesaret edemiyorum eşimde araçla gidip gelelim diyor uzun yolda korkutuyor yarın bi doktora sorucam abimde en son kıyamadı uzun yol ne olur ne olmaz dedi napıcam bilemedim geçen sene 3 kere tatile gittik resmen bu sene riske giremedim ikiz olduğu için evden çıkamadım kızım içinde değişiklik olur diyorum oda eve tıkılı kaldı bizim yüzümüzden çok kararsız kaldım

Henüz içime sinen bir gecelik bulamadım ben çok dantel süs püs sevmiyorum, e bu sefer diğerleri de çok sade geliyor.
Önerilere açığım, kim nerden ne alıyorsa
Bende süs püs sevmem beyaz sadece kolunda dantel detayı olan bır gecelık almıstım . Ama beyaz olunca dogumdan sonra sankı gelınlık gıymıs gıbı oluyor bence anneler o yüzden ne gıysenız o yakısır bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…