- 9 Mart 2023
- 3.487
- 6.189
- 88
Henüz içime sinen bir gecelik bulamadımAldıgın gecelık uzun kollu uzun yere kadar olmayacakmı ona uygun bone şallar var yada ne renk gıyeceksen ona uygun düz şal takarsın. Eki Görüntüle 3284274 Bak böyle örnek olarak
Canım nasip kısmet tabi ama 2.ye de niyetim var, bu ilk çocuk. Bu iki modeli gördüm genelde. Kiralama nasıl oluyor, fiyatlar vs. Benim göğüs ucum hiç yok, içe göçük sayılabilir. Bir de Eylül grubunda 3 anne temmuz ve ağustosta sağlıklı doğum yaptı ama bebişler ister istemez küvözdeler. Her ihtimale karşı almak mantıklı gibi duruyor. Tabi 10.ayına kadar evde olacağım için normalde belki hiç ihtiyaç da duymayabilirim ama insan her ihtimali düşünüyor ister istemez
Ya benimki puzzle çok seviyor ama aksi gibi onu da ben hiç sevmemiçim çekilir parçalara bakarken. Lego planı varsa bir an önce almak en mantıklısı olabilir, vallahi yatırım aracı gibi oyuncak. Altın almayanları/alamayanları lego almaya davet ediyorum
Ben annemin aldığı tavşanlı tulumu işletmeciye verip işletcemEki Görüntüle 3284261 Arkadasım bunu yaptırdı ama pamuk be cok guzel geldı . Benım eşim cocugu tavşana mı cevıreceksın dediği için ben böyle şeyler yaptıramıyorumDüz olanı aynen boyle bır set ıstıyorum bende
Ahahah bende onu kırmak istemiyorum . Şu süreçte bana çok emeği varHastane çıkışı olarak almam sonra gıydırırım mesela
Yaa çok tatlı bir kabak
Bende pazar günü aynısını yaşadım canım korkma artık bebek büyüdükçe olan ağrılar bunlar, her gebelik bir değil keşke ağrısız sızısız geçse ama işte buna da şükürAy evet sertleştiği an sanki benimde kalbim hızlı hızlı atıyor acaba panik mi yapıyorum diye düşündüm böyle garip bir his oluyor acıdan oğlumda olmamıştı pozisyondan mı acaba gerçekten benim bebeğimde makat gelişi bundan büyük ihtiamllle dün çok korktum bacağım belim resmen regli sancısıydı şükür bugün çok iyim belkide artık normal bu ağrılar yalancı sancılardır
Çok değişik bir ağrıydı ya inşallah bi daha olmaz ama sanırım artık normal yaşayacağız bu ağrıları karnımda sanki bir yeri tutuyor bebek değişik değişik ağrılar yaşatıyor bana sağolsun
Oğlum baş aşağı pozisyondaydı bu tam tersi makat gelişi bazen rahmime kadar vurduğunu düşünüyorum belki dönerlerse rahatlarız acaba ne zaman dönüyor bu minikler doğum pozisyonunaBende pazar günü aynısını yaşadım canım korkma artık bebek büyüdükçe olan ağrılar bunlar, her gebelik bir değil keşke ağrısız sızısız geçse ama işte buna da şükür
Hiç bilmiyorum inan bu durumdan bende rahatsızım ayakları çıkıvericek gibi hissediyorumOğlum baş aşağı pozisyondaydı bu tam tersi makat gelişi bazen rahmime kadar vurduğunu düşünüyorum belki dönerlerse rahatlarız acaba ne zaman dönüyor bu minikler doğum pozisyonuna
Gerçekten öyle hayat artık çok çok zorbakıcı maaşları da çok fazla ben bu sefer kesinlikle aileden birine baktırmam onlarda bakmaz zaten
Artık annem benden o kadar korkuyor ki baktırırım diye, baban sana kiralardan birini versin birini mi tutuyorsun evde mi oturuyorsun ne istiyorsan onu yap modundaBen seneye başlarsam biri bakıcı da biri kreşte olacak bir de zaten onun gideri benim maaşımdan fazla olacak. Ya taksi indi bindi bile 70 olmuş en son 30 du ben bindiğimde hiç bir şeye yetişilmiyor ki
hiç kıyamadımbu defa hayallerindeki gibi olsun inşallah herşey
Bunlar ev tipi sanırım onun. En azından biyi beş markanın ev tipini almak mantıklı gibi duruyor ama bir bakalım, en sona bıraktım süt sağma makinesini. Hep bir eksik var gibi hissediyor insan, eve gidince bir kafamı toplayıp son planlarımı yapacağımBenım kiraladığım bunlar degıldı.. Hastane tipi kiraladım.. Valla aslında 4 sene önce kiraladık ama sanki aylıgı 150 gibi bişeydi yalan olmasın.. Yıllık kiralayan da oluyo istege göre.. Ama şimdiki fiyatları bilemiyorum.. Benım evde babyplus oldugu için yeter dıyorm ama ilk başta yine medela kiralarım buyuk ihtimal, bnmde kuvoz olayı net degıl.. Erken doğum olunca hastane tipi şart oluyo..
Ya evet ya dün şok oldum, annem dedi, otobus Bi biniş 15 olmus, taksi 75 mi ne dedi.. Herşey uçuyor valla yetişemiyorum zam hızınaartık çıldırcaz az kaldı
Bnm annemde kaynanamda bakmaz.. Annem hiç bakmamak için zaten çalışıyor, kaynanam da buyuk oglumu okul acıkınca sen götürür getirir misin dedim sesi bile çıkmadı tek istediğim buydu halbuki.. Allah halden Anlayanlara denk getirsin.. Artık kendim Bi çözüm bulcam ama geçen komşularla sohbet ederken, biri dediki ya şuradan şurası ama öyle zor oluyor ki çocugu bırakmak okula, biz birincilerin gözünün içine bakuoduk hasta olmasın diye ıkıncının suçu ne, kaç kere hasta oldu çocugu okula bırakcam dıye dedi.. Öyle diyince üzüldüm yani.. Hep ben kanguruya koyar götürürüm diodum ama hastalık durumu aklıma bile gelmedi.. Valla nasıl olur hiç bilmiyorum.. Aha şurada 1 aydan az kaldı, hadi 1 ay dişimi sıkıp o yokuşu çıkarayım, ama sonra ne olcak işteyakın mesafe ama işte naapcan.. Şu an sadece düşünmüyorum, yaşayıp görcem
Aynı yerden ben de sipariş verdiimBende bu takımdan sipariş ettim ama 10 gün oldu gelmedi henüz. Biraz uzun sürüyormuş fikir olsun size de, gelince paylaşırım memnun kalıp kalmadığımı
Yaaa çok tatlılarAynı yerden ben de sipariş verdiimçok tatlı güle güle kullansın
Bende süs püs sevmem beyaz sadece kolunda dantel detayı olan bır gecelık almıstım . Ama beyaz olunca dogumdan sonra sankı gelınlık gıymıs gıbı oluyor bence anneler o yüzden ne gıysenız o yakısır bence.Henüz içime sinen bir gecelik bulamadımben çok dantel süs püs sevmiyorum, e bu sefer diğerleri de çok sade geliyor.
Önerilere açığım, kim nerden ne alıyorsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?