2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Maşallah göbeğin de çok güzelmiş abisi de benim için de mıncır onu

Maşallah kilolar artıyor yaa Bakalım kasım annelerinde rekor kımde olacak en şişko kim doğuracak

Göbüşler ne güzel oldu yaa .. En sıcak yaza denk geldık ama şükür artık yazda bitiyor sıra bebeklerle kucaklaşmada
Gerçekten hamileliği bu yaza gelenler olarak biraz zorlandık ama şükür serinlerde kavuşacağız miniklere oğlumdaki topikte 2 doğum yapan bendim bebekli fotolar gelirdi artık bizimde az kaldı gerçekten sağlıkla görelim hepimiz o günleri tek tek

Yazıyorum fakat listede yer almıyorum. Beni de ekler misiniz? Bebeğimin Tahmini doğum tarihi 30.11.2023 İlk gebelik , erkek ve İstanbul

Astralbaby den yaptırıyorum ben 12li hastane çıkışı 650 tlye

Yazıyorum fakat listede yer almıyorum. Beni de ekler misiniz? Bebeğimin Tahmini doğum tarihi 30.11.2023 İlk gebelik , erkek ve İstanbul
Dilken’in bilgisayarında bir sorun var, ekleyemediği başka arkadaşlarımız da var. Sorun çözülünce sizi de ekler inşallah

Arkadaşlar günaydın başka grupta gördüğüm mesajı buraya da ekliyorum, anne 1 ağustosta doğum yapmış. Bizlere de fikir olur belki

Rezene kımyon cayı satılıyor ve ayrıca sut arttırıcı surup var hem gaz sokup sut arttırıyor denendı

Arkadaşlar günaydın başka grupta gördüğüm mesajı buraya da ekliyorum, anne 1 ağustosta doğum yapmış. Bizlere de fikir olur belki
Günaydın, Rüyamda yeni doğum yapmıştım ve emzirmeyi deniyordum. Bir türlü süt gelmiyordu bebeğim öylece ağlıyordu. Tam bunun üstüne bu mesajı gördüm tuhaf oldu

Şişko bebek demek istedi diye düşündüm şu anda en şişko bebek ben de.
Bir de son 6 haftadır hiç kilo almadım nerdeyse yaklaşık 500 gr kadar aldım. Bebek de daha fazlası var
Bende kurban bayramından itibaren sabitledim kilomu çok şükür yoksa epey alıyordum şimdilerde yine hafif hafif almaya başladım ama normal tabiki bebişte büyüyor ya bu arada sizin tontik kızınıza da maşallah ne güzel beslemiş yedikleriniz

Arkadaşlar biz hala isim seçemedik yavrumuzun bir adı yok hala. Kuzey ismini düşünüyoruz ama ben içinde A harfi olan bi isim istiyorum. Önerilere açığım Kayra da var aklımda

Arkadaşlar ultrasona göre bebeğin boyunu söyleyebilecek olan var mı acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…