Bence 1) doktor izin verirse 2)kendini iyi hissediyorsan gidilir canim aracla neden olmasin.Kızlar abimler yurt dışında kuşadasına gelicekler gelinin ailesi orda yazın orda geçiriyolar ocak gibi istanbula geliyolar ingiltere hep yağmurlu tatil yapmak istiyolar haliyle haklılar burda napıcaklar, geçen sene gittik bizde annem kız kardeşim kızım güzel geçti ailesiyle aramız zaten iyi,
27 haftalık olucam o zaman abim kızımı çok seviyor tek yeğen ben aryasız napıcam diyip duruyor annemle kız kardeşim gidicek 4 günlüğüne de olsa ben cesaret edemiyorum eşimde araçla gidip gelelim diyor uzun yolda korkutuyor yarın bi doktora sorucam abimde en son kıyamadı uzun yol ne olur ne olmaz dedi napıcam bilemedim geçen sene 3 kere tatile gittik resmen bu sene riske giremedim ikiz olduğu için evden çıkamadım kızım içinde değişiklik olur diyorum oda eve tıkılı kaldı bizim yüzümüzdençok kararsız kaldım
tabi doktora sorucam öncelikle yarın perinatoloji randevum var takip amaçlı devlette ne der bilmiyorum gitmeden önce rahim ağzı uzunluğuna falan baktırıyım diyorum, annem şimdiden ağırlaştın rahat edemezsin diyor evet gerçekten benimde ihtiyacım var abimleri falan görsem iyi olur kızım için daha çok istiyorum ama bakalım ne dicekler nasıl olucamBence 1) doktor izin verirse 2)kendini iyi hissediyorsan gidilir canim aracla neden olmasin.
Ben bu hafta izmir den istanbula donuyorum detayli icin. Eger sorun yoksa ve izin koparirsam yine gelecegim bir sonraki kontrole kadar.
Kendimizi ne olur ne olmaz diye cogu seyden kisitliyoruz evet ama bazen moral en onemli sey. Sen mutlu bebekler mutlu :)
Fistoluları tatlı buluyorum bende, hem sade hemde çok sevimli duruyorlar.Henüz içime sinen bir gecelik bulamadımben çok dantel süs püs sevmiyorum, e bu sefer diğerleri de çok sade geliyor.
Önerilere açığım, kim nerden ne alıyorsa
Buradaki çeşitleri inceleyebilirsiniz, çok sevimli şeyler görüyorumKızlar ben hastane çıkış seti yaptırmak istiyorum ama açıkcası çok kararsız kaldım. Böyle isminin yazdığı setler sanki daha çok hoşuma gidiyor.. tuğba kuğunun setleri var onlardan yaptıran var mı? Önerdiğiniz bir marka var mı ?
Doktorun izin verirse gitmeni tavsiye ederim. Kendi aracınızla gideceğiniz için yolda gerektiği yerde de bol bol dinlenirsin. Hem abinler, hem senin hem de kızın için çok daha iyi olur. Bebekler gelince zaten ister istemez ilk zamanlar psikolojik olarak yoğun olacaksın. En azından bir deşarj olmak iyi gelir gibi geliyor. 28.haftamda ben de 6 saat otobüsle yolculuk yapacağımKızlar abimler yurt dışında kuşadasına gelicekler gelinin ailesi orda yazın orda geçiriyolar ocak gibi istanbula geliyolar ingiltere hep yağmurlu tatil yapmak istiyolar haliyle haklılar burda napıcaklar, geçen sene gittik bizde annem kız kardeşim kızım güzel geçti ailesiyle aramız zaten iyi,
27 haftalık olucam o zaman abim kızımı çok seviyor tek yeğen ben aryasız napıcam diyip duruyor annemle kız kardeşim gidicek 4 günlüğüne de olsa ben cesaret edemiyorum eşimde araçla gidip gelelim diyor uzun yolda korkutuyor yarın bi doktora sorucam abimde en son kıyamadı uzun yol ne olur ne olmaz dedi napıcam bilemedim geçen sene 3 kere tatile gittik resmen bu sene riske giremedim ikiz olduğu için evden çıkamadım kızım içinde değişiklik olur diyorum oda eve tıkılı kaldı bizim yüzümüzdençok kararsız kaldım
Kapalılar için denk geldiklerin olursa sal üzerimeFistoluları tatlı buluyorum bende, hem sade hemde çok sevimli duruyorlar.
Kızlar çok güzel şeyler önerdiniz, instagram hesaplarında kayboldum böyle olunca da, neyse zamanımız çok umarım karar verebilirim :)))Buradaki çeşitleri inceleyebilirsiniz, çok sevimli şeyler görüyorum
İnşallah içimize sinen bir şey buluruz, illa beyaz olsun diye takıntım da yok. Gül kurusu, gri gibi soft renklere de bakıyorumBende süs püs sevmem beyaz sadece kolunda dantel detayı olan bır gecelık almıstım . Ama beyaz olunca dogumdan sonra sankı gelınlık gıymıs gıbı oluyor bence anneler o yüzden ne gıysenız o yakısır bence.
Merhaba canım yarın şeker yüklemem yokmuş gibi az önce markana yemem dışında iyiyim sen nasılsınMerhaba kızlaarr, keyifler nasıııll? Bebişler iyi mii?
Çok şükür iyiyim ama keşke yemeseydiiin. Ben yedim bak çıktı ikinciye yaptım boşaMerhaba canım yarın şeker yüklemem yokmuş gibi az önce markana yemem dışında iyiyim sen nasılsın
Henüz içime sinen bir gecelik bulamadımben çok dantel süs püs sevmiyorum, e bu sefer diğerleri de çok sade geliyor.
Önerilere açığım, kim nerden ne alıyorsa
Ben de benzer bir durumdayım. Yardımsız tek çocuk bile zorken, iki çocuk bayağı zorlayacak muhtemelen. Ama açıkçası bebeğin abisini/ablasını okula götürürken hastalanacağını pek sanmıyorum ben. Çocuklar genelde soğuktan hastalanmıyor çünkü, sarar sarmalar götürürüz bir şekilde ama asıl okul çağındaki çocuğumuz eve hastalık getirince ne olacak, ben de kara kara onu düşünüyorum. Ama sağ salim doğsunlar da koruruz bir şekilde diye umuyorum.
Bu sitedeki modellere bakabilirsin, renk seçeneği deKapalılar için denk geldiklerin olursa sal üzerimegenelde boyları falan kısa denk geldim hep fistolularda
Ben de konseptli yeni doğan çekimi yaptırmak istiyorumçocuğumu bal kabağı yapmak gibi fikirlerim var benim de
Aaa bilmiyorum ben orayı, dönünce bir bakayım sağ olasınBen havuzluhana gittiğimde almıştım, oluyo mu hala denemedim bile.. Bence uzun gecelık çok şart, hele ilk zmnlar.. Sonra lohusa pedi ve pijama takımı da olur.. Ben oyle takım almadm.. Malum kılolu gebeyim, öncekinde de öyleydimgittim beyaz uzun gecelık, sabahlık, ve mavirenkte pijama takımı almıstm.. Bende deniyim bugun onları da olmazsa bende alcam el mahkum.. Yoksa yek eksiğim şal ve terlik.. Terlık aldım ıkı gune gelir.. Şal da sipariş vercem yakında
Yemesem iyiydi ama bayadır karbonhidratı pek yemiyordum, köftenin yanında çok iyi gitti napiimÇok şükür iyiyim ama keşke yemeseydiiin. Ben yedim bak çıktı ikinciye yaptım boşa
Afiyet olsun madem ne diyelim bu kadar güzel anlatımaYemesem iyiydi ama bayadır karbonhidratı pek yemiyordum, köftenin yanında çok iyi gitti napiim
Ya ben beyaz çok sevıyorum geceliğim beyaz bebegın hastane cıkısı beyaz pıjama takımımı lacıvert istıyorumİnşallah içimize sinen bir şey buluruz, illa beyaz olsun diye takıntım da yok. Gül kurusu, gri gibi soft renklere de bakıyorum
Ben fotoğraf için beyaz istiyordum. Düğmeli olarak da siyah alacağım pijamayı. Yeni doğum yapan arkadaşım tavsiye etti. Sakın açı renk alma diye.İnşallah içimize sinen bir şey buluruz, illa beyaz olsun diye takıntım da yok. Gül kurusu, gri gibi soft renklere de bakıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?