2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Bence 1) doktor izin verirse 2)kendini iyi hissediyorsan gidilir canim aracla neden olmasin.
Ben bu hafta izmir den istanbula donuyorum detayli icin. Eger sorun yoksa ve izin koparirsam yine gelecegim bir sonraki kontrole kadar.
Kendimizi ne olur ne olmaz diye cogu seyden kisitliyoruz evet ama bazen moral en onemli sey. Sen mutlu bebekler mutlu :)

tabi doktora sorucam öncelikle yarın perinatoloji randevum var takip amaçlı devlette ne der bilmiyorum gitmeden önce rahim ağzı uzunluğuna falan baktırıyım diyorum, annem şimdiden ağırlaştın rahat edemezsin diyor evet gerçekten benimde ihtiyacım var abimleri falan görsem iyi olur kızım için daha çok istiyorum ama bakalım ne dicekler nasıl olucam

Buradaki çeşitleri inceleyebilirsiniz, çok sevimli şeyler görüyorum

Eklentiler

• IMG_7340.webp
    23,8 KB · Görüntüleme: 89
Doktorun izin verirse gitmeni tavsiye ederim. Kendi aracınızla gideceğiniz için yolda gerektiği yerde de bol bol dinlenirsin. Hem abinler, hem senin hem de kızın için çok daha iyi olur. Bebekler gelince zaten ister istemez ilk zamanlar psikolojik olarak yoğun olacaksın. En azından bir deşarj olmak iyi gelir gibi geliyor. 28.haftamda ben de 6 saat otobüsle yolculuk yapacağım 5dk durdukları yerde bile inip yürüyüş yapmayı planlıyorum

İnşallah içimize sinen bir şey buluruz, illa beyaz olsun diye takıntım da yok. Gül kurusu, gri gibi soft renklere de bakıyorum

Henüz içime sinen bir gecelik bulamadım ben çok dantel süs püs sevmiyorum, e bu sefer diğerleri de çok sade geliyor.
Önerilere açığım, kim nerden ne alıyorsa

Ben havuzluhana gittiğimde almıştım, oluyo mu hala denemedim bile.. Bence uzun gecelık çok şart, hele ilk zmnlar.. Sonra lohusa pedi ve pijama takımı da olur.. Ben oyle takım almadm.. Malum kılolu gebeyim, öncekinde de öyleydim gittim beyaz uzun gecelık, sabahlık, ve mavirenkte pijama takımı almıstm.. Bende deniyim bugun onları da olmazsa bende alcam el mahkum.. Yoksa yek eksiğim şal ve terlik.. Terlık aldım ıkı gune gelir.. Şal da sipariş vercem yakında

Kızlar İzmir 9 eylüle gidenler vardı memnun musunuz bende gitmek istiyorum ama bu haftadan sonra kabul ederler mi bilemedim

Evet valla.. Hele benım oğlan alerjık sanrm, öksürük ve burun akıntısı okul boyu devam edıyo, tatılde kesılıyor.. Allah yardımcımız olsun inşallah

Kapalılar için denk geldiklerin olursa sal üzerime genelde boyları falan kısa denk geldim hep fistolularda
Bu sitedeki modellere bakabilirsin, renk seçeneği de Bir de deneyen mankenlerin boyları vs yazıyor oradan bir tahminde de bulunulabilir boy ve duruş konusunda

Eklentiler

• IMG_7341.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 80
  • IMG_7342.webp
    42 KB · Görüntüleme: 84
Aaa bilmiyorum ben orayı, dönünce bir bakayım sağ olasın

İnşallah içimize sinen bir şey buluruz, illa beyaz olsun diye takıntım da yok. Gül kurusu, gri gibi soft renklere de bakıyorum
Ya ben beyaz çok sevıyorum geceliğim beyaz bebegın hastane cıkısı beyaz pıjama takımımı lacıvert istıyorum

Ben fotoğraf için beyaz istiyordum. Düğmeli olarak da siyah alacağım pijamayı. Yeni doğum yapan arkadaşım tavsiye etti. Sakın açı renk alma diye. Benim ilk çocuk tecrübem yok, tecrübeli anneler bu konuya ne diyorlar acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…