- 15 Haziran 2014
- 13.660
- 30.893
- 798
Amin canım sagol hepimiz zamanında saglıkla kucagımıza alalımAllah’ım sağsalim kucağına almayı nasip etsin. Göbüşünde çok tatlıııııı![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canım sagol hepimiz zamanında saglıkla kucagımıza alalımAllah’ım sağsalim kucağına almayı nasip etsin. Göbüşünde çok tatlıııııı![]()
Amin canım sağolYaa çok güzel sağlıkla gelsin paşa![]()
Ben hep yüz üstü yatarım yani elimde değil akışkanlık ama şuan böyle yarım yüz üstü yatıyorum veya yastık alıyorum bu şekilde alıştım karnıma çok baskı olsun istemiyorumKızlar iyi akşamlar umarım herkes iyidir. Ben bugün tam 14 haftalık oldum. Yüz üstü yatmamız ne zaman sıkıntılı olmaya başlıyor? Bu zamanlarda sıkıntılı mı zarar mı veriyor?
Kiraz cekirdeginden tut bitkisel yaglara masajlara herseyi denedik fayda etmedimi etmiyo 4.aydan sonra biraz duzeldik gaz konusundaDeneyimli anne değilim ama bana önermişlerdi. Kiraz çekirdekli kemer diye geçiyor bir sen de bak araştır istersen. Umarım bebişin problemi hemen çözülür.
Biliyordum biliyordum sağlıkla gelsin minnoşEki Görüntüle 3256428 Tümmm teoriler tuttu geliyor bir erkek![]()
Hayırlı olsun sağlıcakla kucağımıza alalım hepimiz inşallah miniklerimiziEki Görüntüle 3256428 Tümmm teoriler tuttu geliyor bir erkek![]()
Sağol canımYaa sağlıkla gelsin inşallah![]()
Yaa evet biliyordunBiliyordum biliyordum sağlıkla gelsin minnoş![]()
Aminnnnnn .. Artık isim bulma zamanlarıHayırlı olsun sağlıcakla kucağımıza alalım hepimiz inşallah miniklerimizi![]()
Yaaa evet ben hep kendimi erkek olacak diye şartlamıştım şimdi hesaplar tutmadı kız ismi düşünüyorumAminnnnnn .. Artık isim bulma zamanları![]()
Ayy hayırlı uğurlu olsunnEki Görüntüle 3256428 Tümmm teoriler tuttu geliyor bir erkek![]()
Hayırlı uğurlu olsunEki Görüntüle 3256428 Tümmm teoriler tuttu geliyor bir erkek![]()
Erkek isminde çok zorlanıyorum diyordunAminnnnnn .. Artık isim bulma zamanları![]()
Yaaa rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canimmmEki Görüntüle 3256428 Tümmm teoriler tuttu geliyor bir erkek![]()
Hayırlı olsun neler tuttu teorilerdeEki Görüntüle 3256428 Tümmm teoriler tuttu geliyor bir erkek![]()
2 sene oldu ben kullanalı tam dozunu ve isimlerini hatırlayamamıştım eşim eczacı ona danıştım. Bebeği için Biogaia kullansın sabah akşam 8 er defa dedi. Eğer fayda görmezsen etkisini hissetmezsen metsil veya sab simplex kullansın aynı dozda aynı kere dedi.Cokk kiymetli bilgiler cokk tesekkur ederimbu 2.maddedeki duzenli gaz damlasi kullanimi nasil olmali? Her gazi olduğunda vermeyecek miyiz o damlayi. Duzenle antibiyotik gibi saati saatine gazi olsun olmasin vermek mi lazim
Yaa yaa yaaaaaEki Görüntüle 3256428 Tümmm teoriler tuttu geliyor bir erkek![]()
Ya oğlum dıye seslenmek bile tuhaf geldi 6 senedır kızımYaaa evet ben hep kendimi erkek olacak diye şartlamıştım şimdi hesaplar tutmadı kız ismi düşünüyorumbir de sanki ilk çocuğum olacak gibi ne alınacak neler eksik şaşırdım kaldım
cinsiyet farkı olunca tuhaf oluyormuş alışırız kısa sürede inşallah
![]()
Sagol canımAyy hayırlı uğurlu olsunn![]()
Yaa çok şükür nasip edeneHayırlı uğurlu olsunbir kız bir erkek ne güzel ikisinin de tadına bakacaksın
![]()
Hiç ama hiç yokErkek isminde çok zorlanıyorum diyordunhiç var mı aklında?
Yaa bende öğrendim azmimle bugunYaaa rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canimmmen sona ben kaldiiim
![]()
Herşey kese çin rus kan yenileme yaşHayırlı olsun neler tuttu teorilerde
Amiiiiiiiinnn .. Erkek anasıda olmak varmıs kaderdeYaa yaa yaaaaasen de aramıza hoş geldin
maşallah sağlıkla gelsin paşa
![]()
Canim bizim dr aguline onerdi. Bunun kullanil duzeni nasil olmali2 sene oldu ben kullanalı tam dozunu ve isimlerini hatırlayamamıştım eşim eczacı ona danıştım. Bebeği için Biogaia kullansın sabah akşam 8 er defa dedi. Eğer fayda görmezsen etkisini hissetmezsen metsil veya sab simplex kullansın aynı dozda aynı kere dedi.
Bu arada gaz damlası dediğimiz şey her bebekte aynı etkiyi yapmıyor maalesef. Bir sürü de marka var Deneyerek en etkilisini bulman gerekebilir. Sen yine kendi eczacına danışırsın.
yaaa nasil guzel haber buu saglikla gelsin oglusun cok duygulandimEki Görüntüle 3256428 Tümmm teoriler tuttu geliyor bir erkek![]()