Benim iştahım da açıkçası pek yok ondan öyle yumurta falan gak getire domates salatalık falan takılıyorum akşamları bi yemek yiyorum onda da çok az yiyir7m icim pek almıyor gun içinde gofret çikolata Allah ne verdiyse tirtikliyorum
Ah canım geçen yazmıştım okuduysan ben devlete gidiyorum iki ayda 1 falan da özele gittim devlet e defalarca rica ettim yok cinsiuet söylemiyor yasak diyor ayrıntılı da ogrenirmisim gördüğü halde söylemiyor tüm teorilerim de erkekti ben erkek olacak sandım neyse ki nub dan falan anlayan çok kişi var da kız olduğunu öğrendik supriz olmayacak haftaya cuma inşallah özel randevum var özel hastane ücreti 800 küsür nu yüzden sürekli gitmiyorum kızımın maması bezi falan tek maaş ülke ekonomisi malum Allah var esim gidelim diyor ama ben devlete gidip arada özele gidiyorum tatil oncesi muayene için haftaya cuma kız olduğunu inşallah sağlıkla netlestirecegim için rahatlıycam devlete kalsa ohooo temmuz un 28 i falan ayrıntılı usg düşünsene o zamana kadar beklediğimi
Ben tavuk ciğeri yedim geçen ama abartmadan okudum ilk trimeser de onerilmiyor diğer aylarda abartmadan çok az yenebilir diyordu az yedim
Bence çok tatlı ve haftasına göre tam olması gereken gibi emin ol birden çıkacak bakma millete amaaan millet de herseye muhalefet
Canım yanlış olmasın ama iyi pişmiş çok az yenebilir tost falan olacaksa önden kizartmak lazım tost da tam pismez doktor bana kıtır kıvama yakın pisserse ye ama bi kangali yeme demişti

hamilelik malum ye derse gömeriz bi kangali belki diye kadın uyarıyor
Geçen çok canım istedi bi kaç cips yedim çikolata iki kaşık falan yiyorum neredeyse iki güne bir Nutella bana gel gel yapıyor duramıyorum