2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Çok tatlısın ❤️ hepsi bir şekilde büyüyorlar yeterki sağlıklı olsunlar.
Bu arada alt bilgide 20. Hafta yazmaya başlamış. Yarın benim de geçecek. Gözlerim doldu resmen❤️ bebeğin hareketlerini hissetmeye başladın mı?
Biraz hissettim galiba. Ama azıcık sıkıştırmış olabilirim kendisini 😁 ama tekme olarak net hissedemedim henüz. Hafiften dokunma gibi bir his oldu. Sen hissediyor musun canim

Sağlıksak bir problem olmasında hiç önemli değil boyu aslında ama bacak boyu kısalığı için kötü yazılar okuduğum için sanırım evhamlandım bundan sonra googleden dr yazısı da olsa okumam 🙈
Canım bence gönlünü ferah tut. Ben ve ailem tarafı uzum boyluyuz ama bacak boylarımız bele göre bir tık daha kısa. Kızımda da ultrasonda öyle çıkıyordu. Bacak boyu geriden göbek çevresi ileri. Doğduğunda bize çekmişti vücudu şuan 2 yaşında ve kendi aileme benziyor. Göbek çevresi içinde Doktorum şey demişti obur olacak senin kız filan. Gerçektem se emmeye çok düşkün bir bebekti.
Genetik olarak yatkınlığınız varsa bacak boyunun bele göre kısalığına belki ondandır ama büyük ihtimal ultrasondan kaynaklıdır.

Ben normalde asla sucuk yemezken canım haftalardır sucuk istiyor ama yemedim. Bir kaç dilim iyi pişmiş yesem zararı olur mu sizce? İçimi rahatlatmak istiyorum 🥲 isteğim geçer sandım geçmedi. Sucuklu pizza 😋
Ben daha bu sabah karışık tost yedim. Canım ne isterse yiyorum ya. Sonuçta vücutta eksiklik olmasa canım istemezdi diyorum. Benim avuntu şeklim bu şekilde en azından ☺️

Biraz hissettim galiba. Ama azıcık sıkıştırmış olabilirim kendisini 😁 ama tekme olarak net hissedemedim henüz. Hafiften dokunma gibi bir his oldu. Sen hissediyor musun canim
Yaa bir iki kere kayma gibi oldu ama kesin bu bebekti diyemiyorum ki. O his nasıl olacak onu bilemiyorum 🙃 umarım bir an önce tam anlamıyla hissederiz❤️

Yaa bir iki kere kayma gibi oldu ama kesin bu bebekti diyemiyorum ki. O his nasıl olacak onu bilemiyorum 🙃 umarım bir an önce tam anlamıyla hissederiz❤️
Ay inşallah ya. Niye hareketini hissetmiyorum bilmiyorum. Çok da dinliyorum hani. Sabrediyorum işte. İster istemez birçok senaryo canlanıyor insanın aklında

Ay inşallah ya. Niye hareketini hissetmiyorum bilmiyorum. Çok da dinliyorum hani. Sabrediyorum işte. İster istemez birçok senaryo canlanıyor insanın aklında
Bence bebeğin o hareketini anlayamıyoruz. Ama az kaldı artık daha güçlü hissettirecekler kendilerini 🐣 hiç kötü senaryolar gelmesin aklına, gerçi annelik hali ben de öyleyim ama sağlıklı ve iyiler, hep iyi olacaklar 🙏

Bence bebeğin o hareketini anlayamıyoruz. Ama az kaldı artık daha güçlü hissettirecekler kendilerini 🐣 hiç kötü senaryolar gelmesin aklına, gerçi annelik hali ben de öyleyim ama sağlıklı ve iyiler, hep iyi olacaklar 🙏
Zaten ya sen beni teselli ediyorsun bu konuda. Ya da ben seni ☺️ ama küçük civcivi hissedersen mutlaka yaz olur mu ❤️❤️ ben de yazarim

Canım bence gönlünü ferah tut. Ben ve ailem tarafı uzum boyluyuz ama bacak boylarımız bele göre bir tık daha kısa. Kızımda da ultrasonda öyle çıkıyordu. Bacak boyu geriden göbek çevresi ileri. Doğduğunda bize çekmişti vücudu şuan 2 yaşında ve kendi aileme benziyor. Göbek çevresi içinde Doktorum şey demişti obur olacak senin kız filan. Gerçektem se emmeye çok düşkün bir bebekti.
Genetik olarak yatkınlığınız varsa bacak boyunun bele göre kısalığına belki ondandır ama büyük ihtimal ultrasondan kaynaklıdır.
Eşimin. Bacak boyu kısa ona benzeyecek demek 🙈 sizlere yazdıktan sonra rahatladım genelde olan bir durummuş 🥰 ama haksızlık o zaman ilk numaramda ona benziyor yüzü boy fizik olarak farklı bacakları uzun bir çocuk ama Buda tip olarak benzesin oh valla ya biz doğuralım gelsin babaya benzesinler 😂

kizlarr cok moralim bozukkk. sanki ilk cocuk gibi panik yapiyorum 3-4 gun oncesine kadar sanki ufak bir kipirti hissediyor gibiydim. doktorada gidemedim daha 16 haftalik galan olmam lazim. iki oglumdada cok erken seyirme hareket falan hissediyordum. acaba biseyli oldu korkuyorum okadar oturup hissetmeye calisiyorum ama yok vala aglicam artik korkudan 🥺

kizlarr cok moralim bozukkk. sanki ilk cocuk gibi panik yapiyorum 3-4 gun oncesine kadar sanki ufak bir kipirti hissediyor gibiydim. doktorada gidemedim daha 16 haftalik galan olmam lazim. iki oglumdada cok erken seyirme hareket falan hissediyordum. acaba biseyli oldu korkuyorum okadar oturup hissetmeye calisiyorum ama yok vala aglicam artik korkudan 🥺
2 gün hissediyorsam 5 gün hissetmiyorum mesela bi kaç gündür hiç hissetmiyorum 18. Haftam bitti benimde. Dün doktor kontrolüm vardı içimde kıpır kıpırdı ama ben hissetmiyordum yine. Bence pozisyonla alakalı bi durum dün gözümle görmesem bende endişelenecektim. Merak etmeyin henüz çok küçükler düzenli hareket hissedemiyoruz🥺

Valla hormonlarimin verdiği yetkiye dayanarak açtım ağzımı çünkü çok sinirlendim kendimi o kadınların yerine koydum. Düşünsene Allah esirgesin hamilesin ve seni zehirli bir akrep sokuyor 1 saat bekleyebilir miydin ? Kadınlara neden susuyorsunuz diyorum, birşey söylersek bilerek kötü muamele yapiyorlar hatta bir önceki doğumumda sancı çekip bağırdığım için bacağıma vurdular dedi çok üzüldüm kadına da bişey diyemedim o yüzden onların sesi olmak istedim. Ama sonra ne oldu ? Doktor ben çıkarken tıpış tıpış geldi oh dedim en azından o kadınlara bakılacak 😂
Ağzına sağlık bence haklısın yetişemiyorsa bir doktor daha ayarlayacaklar yani bende kızardım kesin

20.haftaya giren ama daha bebeğinin hareket ettiğinden emin olamayan ben ne yapayım🥲🥲
Bende hissetmıyorum ama ne zaman ki kesın hıssetmeye baslayacagız hergun duzenlı o zaman hıssetmedıgınde korkacaksın şu an degıl.
11-12 de hısseden ben sımdı tık yok 😂 Daha kucuk annesı gucu az daha .
Aaa bıde tecrubelı olacaksın sence bebegıne bısı olsa sana vucudun bunu bıldırmez mı ? Bence bebegın gayet ıyı bende hıc hıssetmıyorum zamanı gelınce panık yaparız şimdi degıl . Belkı bu farklı dıger ıkısınden 😉

Bende dün doktora gittim. 12 haftada kıza benziyor demişti. Muayenede başka bir doktor denk geldi ona sordum cinsiyeti kıza benziyor dedi😅 . Dedim 12 haftada da öyle dediler diye o da o zaman kızdır dedi 🤣🤣. Yani kesin cinsiyet ayrıntılıya kaldı galiba. 19 temmuzu bekleyeceğim. Hayırlısı ile sağlıklı sıhhatli bir kızım olur benimde inşallah 🥰.

İlk bebekse normal canım ben 21 de hissettim oğlumu bu oğlumu daha yeni yeni hissediyorum uzanınca rahat bir şekilde anlıyorum bi kaç gündür ama ilkler biraz daha geç oluyor çok normal 🐣

Bende hissetmıyorum ama ne zaman ki kesın hıssetmeye baslayacagız hergun duzenlı o zaman hıssetmedıgınde korkacaksın şu an degıl.

Aaa bıde tecrubelı olacaksın sence bebegıne bısı olsa sana vucudun bunu bıldırmez mı ? Bence bebegın gayet ıyı bende hıc hıssetmıyorum zamanı gelınce panık yaparız şimdi degıl . Belkı bu farklı dıger ıkısınden 😉
İkinciler erken hissedilir derlerdi yalan 😂 ben bi kaç gündür uzanınca çok net hissediyorum ya yavrumu elimi koyuyorum resmen vuruyor küçüğüm ❤️

2 gün hissediyorsam 5 gün hissetmiyorum mesela bi kaç gündür hiç hissetmiyorum 18. Haftam bitti benimde. Dün doktor kontrolüm vardı içimde kıpır kıpırdı ama ben hissetmiyordum yine. Bence pozisyonla alakalı bi durum dün gözümle görmesem bende endişelenecektim. Merak etmeyin henüz çok küçükler düzenli hareket hissedemiyoruz🥺
insallah oyeldir ve duzene girer sagsalim bir gorsem 🥺

insallah alpi insallah iyidir🥺 farkli oldugunu dusunuyorum benim erkekler hic durmuyordu

insallah oyeldir ve duzene girer sagsalim bir gorsem 🥺

insallah alpi insallah iyidir🥺 farkli oldugunu dusunuyorum benim erkekler hic durmuyordu
Yaa farktandır o belkı minnoş bi kız sakin sessiz 🥰 Bak benımkınden de tık yok kı ben hıssettıgım haftalarda ooo dedım ne erken boyle hareketlı olacak heralde 😅 O ıkı hafta sonra kayboldu hareketlerı.

Bugün, onumzdeki bayramda adana da olacağım için medicalpark Seyhan hastanesinden kadın doğumdan randevu aldm kendi doktrumdan. Detaylı için sekreter perinatoloji bölümümüz ilgileniyor fiyatı da 1800 demişti. Doktr hakkında bilgim yok ama fiyat için fikir olur belki diye yazayım dedim. Eski metro hastanesi bu arada
Evet görüştüm orayla ben de algomed de bir tanıdığım aracılığı ile buldum radyoloji doktoru prof kendisi çok beğeniliyormuş orada da fiyat 1000 TL

Benim doktoruma sordum bu cihazı almamı istemedi ,arkasına döner ya da bir şey olur kalbin yerini bulamazsın boş yere panik yapar sürekli hastaneye koşarsın dedi.
Evet bu ihtimali ben de düşündüm o zaman da hastaneye giderim artık ne yapayım 🥲 ben zaten kendimi şartladim hissetmediğim veya çok tedirgin olduğum bir zaman olursa o zaman kullanicam cihazı yoksa kendimi biliyorum her dakika dinlemek isterim yani kim istemez 😅😅

Back
X