- 25 Şubat 2020
- 2.713
- 3.395
- 83
17 inci haftadayım bugün çok olmasada sadece bir kere hissettimBende de aynı kayma hissi oldu, balık kayar gibihiç de hatırlamıyorum ilkinde, nasıl hissediliyordu diye, o yüzden emin olamıyorum bebek olduğundan.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
17 inci haftadayım bugün çok olmasada sadece bir kere hissettimBende de aynı kayma hissi oldu, balık kayar gibihiç de hatırlamıyorum ilkinde, nasıl hissediliyordu diye, o yüzden emin olamıyorum bebek olduğundan.
Benim ilk doğumum sezeryan ile oldu çok rahattım korkma önemli olan bebeklerimize sağlıkla kavuşabilmekİnşallah öyle olur stres yapmayayım şimdiden. Kanamam yok Allah’a şükür ama ileriki haftaları düşünüyorum. Benim plesanta yukarı çıksa bile miyom zaten rahim ağzına yakınmış yani kesin sezeryan olurum ben ama kanama olmasın yeter ki![]()
Benim 2 doğumumda sezaryen ile oldu istemsizce.Benim ilk doğumum sezeryan ile oldu çok rahattım korkma önemli olan bebeklerimize sağlıkla kavuşabilmek![]()
Benim de iki sezaryenim var bu da üç olacak nasip olursa ikisinde de çok rahattım şükür ağrım olmadı ama doktor bu son artık dediBenim 2 doğumumda sezaryen ile oldu istemsizce.
İkincisinde yoğun bakıma aldılar yarım saat kadar. Sezer yan sırasında kustum başım dönüyordu ve gözlerimi açamıyordum tepki veremiyordum.
Çok kötü idi şimdi çok korkuyorum çünkü ben ölüyorum falan sandım. İlk kızımda ne yapacaklar falan düşünüyordum bebeği verdiler hiç anlamadım bile.
Kötü bir deneyim olmuş dr farkımı oluyor bünyeden mi bilmiyorum çok nazlı biriyim aslında ama acı eşiğim yüksekmiş çünkü oğlumdaki sancılarımı hiç hissetmezdim ama çok sancım çıkardı sez sonrası bana herkes sen 40 gün yatarsın nazlısın derdi ben 5 gün ev süpürdüm ve tek kalmaya başladım annemde gitmiştiBenim 2 doğumumda sezaryen ile oldu istemsizce.
İkincisinde yoğun bakıma aldılar yarım saat kadar. Sezer yan sırasında kustum başım dönüyordu ve gözlerimi açamıyordum tepki veremiyordum.
Çok kötü idi şimdi çok korkuyorum çünkü ben ölüyorum falan sandım. İlk kızımda ne yapacaklar falan düşünüyordum bebeği verdiler hiç anlamadım bile.
Kordon bağlatacakmısın ben çok istiyorum eşim istemiyorBenim de iki sezaryenim var bu da üç olacak nasip olursa ikisinde de çok rahattım şükür ağrım olmadı ama doktor bu son artık dedi
Kızımda 1 hafta çekti en son birden ateşlenince tekrar görtürdük ilaçlarına ek antibiyotik verdi boğaz enfeksiyonu dedi umarım atlatabilirim bende
Benim 2 doğumumda sezaryen ile oldu istemsizce.
Kötü bir deneyim olmuş dr farkımı oluyor bünyeden mi bilmiyorum çok nazlı biriyim aslında ama acı eşiğim yüksekmiş çünkü oğlumdaki sancılarımı hiç hissetmezdim ama çok sancım çıkardı sez sonrası bana herkes sen 40 gün yatarsın nazlısın derdi ben 5 gün ev süpürdüm ve tek kalmaya başladım annemde gitmişti![]()
Ben istiyorum ama henüz doktorla görüşmedim. Eşimde bağlatma başka bir yöntem bulalım diyor ayrıntılı görüşmek lazım tabiKordon bağlatacakmısın ben çok istiyorum eşim istemiyor2 çocukta bağlarlar mı acep
Çok teşekkür ederim içtim parol, sizede geçmiş olsun,Geçen ay benim oğlum da hastalandı, normal üst solunum yolu enfeksiyonuydu aslında ama iyi yönetemedik süreci galiba, ciğerine indiği için antibiyotik kullandı, o tedavi bitince bir hafta sonra ortakulak iltihabı oldu, yine antibiyotik… arada bize de bulaştı tabii ama biz ilaçsız atlattık neyse ki, eşim bile standart soğuk algınlığı ilacı kullandı sadece birkaç gün. Bu arada zorda kalırsak parol kullanabiliyoruz, biliyorsunuzdur. Umarım sorunsuz atlatırsınız siz de. Tekrar geçmiş olsun.
Doktor farkı diye düşünüyorum verilen doz yada o anki bünye. Aslında ameliyatım kötü geçse de senin gibi 4 günde kalktım dip köşe temizlik yaptım. İlk kızımda ise ameliyatın nasıl oldu bitti farkında değil iken yataktan sa çıkamadım yürüyemedim çok zor du ayaklanmam. Tühaf yaaKötü bir deneyim olmuş dr farkımı oluyor bünyeden mi bilmiyorum çok nazlı biriyim aslında ama acı eşiğim yüksekmiş çünkü oğlumdaki sancılarımı hiç hissetmezdim ama çok sancım çıkardı sez sonrası bana herkes sen 40 gün yatarsın nazlısın derdi ben 5 gün ev süpürdüm ve tek kalmaya başladım annemde gitmişti![]()
Kalp atışı gibi dediğim aslında o, derim ileri geri gitti. Ben de sabah hissetmek için pek bir sıkıştırdım, en sonunda isyan etti sanırımCanım ben hep bağırsak sıkıntısı çektiğim için onun farkını anlayabiliyorumbenim ki 3-4 kere arka arkaya hiç vurmadı arka arkaya 1en fazla 2 kere çok güçlü şekilde vurdu o da lavaboda uzun oturmuşum sıkıştırdığım için ya kafa ya da tekme attı hani bildiğin vurma seklindeydi
onun haricinde de yemeklerden sonra çok hareketli oluyor sanki elini ve ayaklarını yukari aşağı oynatıyor gibi hissediyorum ama kalp atışı şeklinde değil yani nasıl anlatsam sanki derim ileri geri gidiyor gibi anlatabildim mi
gaz olunca ben de genelde hani buru derlerya böyle gırr diye içinden ses gelir o şekilde olduğu için ayird edebiliyorum
![]()
Hahahah o zaman evet bebişi hissetmissinKalp atışı gibi dediğim aslında o, derim ileri geri gitti. Ben de sabah hissetmek için pek bir sıkıştırdım, en sonunda isyan etti sanırım![]()
Benide şuan doğumda korkutan pilanlı gideceğim için sonda takılması ilk doğumda uyuştuktan sonra takıldı sizin ikincide ne zaman taktılarDoktor farkı diye düşünüyorum verilen doz yada o anki bünye. Aslında ameliyatım kötü geçse de senin gibi 4 günde kalktım dip köşe temizlik yaptım. İlk kızımda ise ameliyatın nasıl oldu bitti farkında değil iken yataktan sa çıkamadım yürüyemedim çok zor du ayaklanmam. Tühaf yaa![]()
Benim eşim de öyle demişti. 3. bebeği bekliyoruz bilginiz olsunBen istiyorum ama henüz doktorla görüşmedim. Eşimde bağlatma başka bir yöntem bulalım diyor ayrıntılı görüşmek lazım tabi![]()
Evlendiğimden beri hiç yaşamadığım şekilde birleşirken canım acıyor. Acı yaşayan var mı acaba böyle? Bu da beni isteksiz yapıyor. Kasılmaların bu ayda zarar vereceğini sanmam riskli gebelik olmadığı müddetçe ama 32.haftadan sonra kasılma olmamasına dikkat etmek lazım benceArkadaşlar
Cinsellikte ne durumdasınız??
Kadin orgazm sırasında çok kasıldığı hatta bi kaç saniye nesef alması durur gibi olduğu için ( benim orgazmim cok yogun oluyor) bebeğe oksijen kan gitmez ya da kasılma bebeğe zarar verir diye korkuyorum açıkçası siz de durumlar ne ?
Canım umarım bulursun ama sezeryan korkutmasın seni. Bazıları da normalden çok korkuyor. Ben nötrüm açıkçası ikisine de, ikisinin de zor yanları var bence. Hangi şehirde olacaksın ne zaman belli olacak tayin durumunuz?Beni sezeryan hatta doğum çok korkutmaya başladıaslında şu an gittiğim doktorun tecrübesine çok güveniyorum ama taşınacağımız için doktorumuza bir daha gidemeyeceğiz bu beni panik yaptı biraz
Başka bir doktor bulmamız lazım. İyi tecrübeli bir doktora denk gelelim inşallah
doktor gerçekten çok çok önemli.
Güle güle kullanKızlar ilk büyük esyaları aldım darısı sizlere