2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Hiç kafana takma ayrıntılı ıcın erken gıtmıssın yanı cagırmıslar o yuzden 21. Haftada gıtmen en normal olan bence bebegı net ınceleyemedıkleri için 2. Kere cagırmıslardır.
Kımsenın elıne gecmıyor kızzz üzülme bız binlikleri sayıp gırıyoruz ayrıntılıya sen 2 kere gıreceksın hemde para vermeden ohhh bebegını ne gızel ıncelıyorlar .
Çok öyle hayal edildiği gibi olmuyor. Normal muayeneden hallice 😊 5 10 dk inceleyip gönderiyorlar ben de çıkınca özele mi gitsem demiştim. Cinsiyete bile bakmaya üşeniyorlar şu haftada hala öğrenemedim bi ay sonra bakacaklar. Görünmezse doğuma kadar kalacak gibi 😂

Benim eşim de öyle demişti. 3. bebeği bekliyoruz bilginiz olsun 😂

Evlendiğimden beri hiç yaşamadığım şekilde birleşirken canım acıyor. Acı yaşayan var mı acaba böyle? Bu da beni isteksiz yapıyor. Kasılmaların bu ayda zarar vereceğini sanmam riskli gebelik olmadığı müddetçe ama 32.haftadan sonra kasılma olmamasına dikkat etmek lazım bence
Hem bedenen hem ruhen sanırım ben biterim öyle bir durumda ama başa gelirse de sürpriz olur tabi 🤣

Hem bedenen hem ruhen sanırım ben biterim öyle bir durumda ama başa gelirse de sürpriz olur tabi 🤣
Ben de öyle diyordum. Hatta ilk aşamada depresyona filan girdim ama yine de kıyamadım. Ramazan ayında öğrenmiştim gebeliğimi. Vardır bi hikmeti dedim ama yine de ruhsal çöküntüden çıkmam uzun süre aldı. Şimdi hala yeni bir bebeği büyütecek olmaya üşenmiyor değilim. Nasip kısmet ne gösterecek zaman 🤲

Kızımda 1 hafta çekti en son birden ateşlenince tekrar görtürdük ilaçlarına ek antibiyotik verdi boğaz enfeksiyonu dedi umarım atlatabilirim bende
Bence cok kötüysen KBB ye git. Ben hastayken gittim agumentin antibiyotik verdi, kadın doğumcum da onayladı. O gün idare ettim, gece kötü olsam başlayacaktım ama boğazımın sisi inmeye başlayınca başlamadan atlattım. Hamileler de gerektiği zaruri durumlarda antibiyotik kullanabiliyor yani. Kendi durumuna göre davranabilirsin.

Çok teşekkür ederim içtim parol, sizede geçmiş olsun,
Doktoruma yazdım ne önerirsiniz diye kbb gidebilirsin dedi şimdilik idare ediyorum ama boğazımdaki gıcık hissi gitmiyo o sinir bozucu
Ben yutkunamiyordum, boğazımın sol tarafı aşırı şişti. Cocuklar gibi oturup ağladım doktora gitmeden önceki gün. O yüzden de antibiyotik verdi sanırım doktor. Hemencecik geçsin inşallah

Prilamı bıraktıktan sonra mide bulantısı devam eden var mı sizce birden bırakmanın etkisi mi bu? İki gündür içmiyorum doktorum artık içme dedi ama bugün yine çok kötüyüm. Artık psikolojik mi diye düşünmeye başladım gerçekten. En fazla kaç gün sürer ki bu durum daha fazla dayanamam çünkü😢 doğurana kadar midem bulancak sanırım bide tiksindiğim bi yemek var aklıma direk o geliyo bütün gün aklımdan çıkmıyo😫😫

Merhaba, tekrar ben nasılsınız
Çok zor 3 ayın ardından tekrar aranızdayım
Cinsiyetler belli oldu mu? Doktorum pipi görmüyorum ℅90 kız dedi sonradan değişir mi sizce?
Çok öyle hayal edildiği gibi olmuyor. Normal muayeneden hallice 😊 5 10 dk inceleyip gönderiyorlar ben de çıkınca özele mi gitsem demiştim. Cinsiyete bile bakmaya üşeniyorlar şu haftada hala öğrenemedim bi ay sonra bakacaklar. Görünmezse doğuma kadar kalacak gibi 😂
Bizimde net değil kıza benziyor dedi sadece .

Bence cok kötüysen KBB ye git. Ben hastayken gittim agumentin antibiyotik verdi, kadın doğumcum da onayladı. O gün idare ettim, gece kötü olsam başlayacaktım ama boğazımın sisi inmeye başlayınca başlamadan atlattım. Hamileler de gerektiği zaruri durumlarda antibiyotik kullanabiliyor yani. Kendi durumuna göre davranabilirsin.

Ben yutkunamiyordum, boğazımın sol tarafı aşırı şişti. Cocuklar gibi oturup ağladım doktora gitmeden önceki gün. O yüzden de antibiyotik verdi sanırım doktor. Hemencecik geçsin inşallah
Canım evde var antibiyotik cildiye doktorum vermişti gögüs altımda iltihaplı apseler oluyo gerekli olunca kullan diye düzenli kullanmadım kaldı geçen haftalarda çıkmıştı ölümlerden döndüm resmen dayanamadım 2 kez antibiyotik içtim doktora sordum kullanilirsin dedi ki ben zor hasta olurum oluncada antibiyotiksiz geçmez şuan sadece ağrısı var gıcık öksürük yapıyo almak istemiyorum antibiyotik limonlu şeyleri fazla kaçırdım hem miğdemi ekşitti hemde tansiyonum 10/5 şuan yükselmiyo çıkarmama rağmen baş ağrısıda cabası 🤷🏻‍♀️ gece uyuyamazsam eğer yarın acile giderim mecbur

Arkadaşlar
Cinsellikte ne durumdasınız??
Kadin orgazm sırasında çok kasıldığı hatta bi kaç saniye nesef alması durur gibi olduğu için ( benim orgazmim cok yogun oluyor) bebeğe oksijen kan gitmez ya da kasılma bebeğe zarar verir diye korkuyorum açıkçası siz de durumlar ne ?
Biz ilk haftalar cinselliğe ara verdik doktorumuzun değil bizim kararımızdı risk olur dedik. sonra haftada 1 gibi oldu. sonra bir lekelenme yaşadım yine ara verdik 3-4 hafta yakınlaşmadık şimdi iki haftada 1 gibi oluyor🙈 ya korkmasak çok arzuluyor insan eşini aşırı özlüyor ya😔

Çok teşekkür ederim içtim parol, sizede geçmiş olsun,
Doktoruma yazdım ne önerirsiniz diye kbb gidebilirsin dedi şimdilik idare ediyorum ama boğazımdaki gıcık hissi gitmiyo o sinir bozucu
Canım aynı durumu yaşadım direndim hastaneye gitmedim nerdeyse 1 ay. Sonra dayanamadım kbbye gittim. Sinüslerim dolmuş faranjite çevirmiş. Bana 5 gün boyunca kullanmam için antibiyotik verdi. 7 gün kullanmam için gargara ve burun spreyi. Ben hep ağzımdan nefes alabiliyordum asla açamaıyordum burnumu. Tuzlu su filan hiç etki etmiyordı. İlaçları içtim resmen kendime geldim. Eğer durumun ağır değilse çözümü varsa evde biraz iyileşmeye bak benim gibi aylarca çekme.

Bana da erkeğe benziyor dedi de benzemek ne yani. 12. Haftada değiliz ki gayet net olması lazım
Hahaha sana yine benziyor demiş kendi doktorım bana kesin erkek dedi gösterdi filan başka dr gittim sordum erkek dediler dedim ben göremiyorum pipi filan dedi baktı baktı neyse biraz daha büyüsün söylerim dedi daha ne kadar büyüyecek ki 18 haftadaydım ilerleyen haftalarda da göstermiyor yeri dar diyorlar 😂

Hahaha sana yine benziyor demiş kendi doktorım bana kesin erkek dedi gösterdi filan başka dr gittim sordum erkek dediler dedim ben göremiyorum pipi filan dedi baktı baktı neyse biraz daha büyüsün söylerim dedi daha ne kadar büyüyecek ki 18 haftadaydım ilerleyen haftalarda da göstermiyor yeri dar diyorlar 😂
Bu da tam faciaymış yaa kesin denilene bile inanamıcaz desene 🤭 o yeri dar olma meselesi ne yaa kesin bana denk gelir. Benim hastaneye gitmem 22. Haftayı bulacak

Prilamı bıraktıktan sonra mide bulantısı devam eden var mı sizce birden bırakmanın etkisi mi bu? İki gündür içmiyorum doktorum artık içme dedi ama bugün yine çok kötüyüm. Artık psikolojik mi diye düşünmeye başladım gerçekten. En fazla kaç gün sürer ki bu durum daha fazla dayanamam çünkü😢 doğurana kadar midem bulancak sanırım bide tiksindiğim bi yemek var aklıma direk o geliyo bütün gün aklımdan çıkmıyo😫😫
Cuma kullanmadım ama o gün tüm gün dışarıda orman havası içindeydim. Sadece akşam biraz etkilendim. Dün bir cesaret yine almadım. Ama daha kahvaltı bile yapmadan kustum, buzdolabı koktu falan. En son muayenede benim doktorum da artık bunlar son olur, bırakırsın dedi ama böyle kusacaksam bırakamam🫢🫢

Prilamı bana 12. Haftada bıraktırdı artık kullanma diye. 1 hafta çöpe gitti resmen simit ekmekten başka bişey yiyemedim. Yavaş yavaş düzeldi. Hala çok tiksindiğim, bulantı yaşadığım oluyor ama daha iyiyim özellikle bu hafta. Bu gebeliğimde patlıcandan nefret ediyorum 😂 sadece yemek değil pişmiş halini görmek de beni kusturuyo 9 ay etrafımdaki herkese patlıcan yasak 😂

Beni sezeryan hatta doğum çok korkutmaya başladı 😭 aslında şu an gittiğim doktorun tecrübesine çok güveniyorum ama taşınacağımız için doktorumuza bir daha gidemeyeceğiz bu beni panik yaptı biraz 😏 Başka bir doktor bulmamız lazım. İyi tecrübeli bir doktora denk gelelim inşallah 🙏 doktor gerçekten çok çok önemli.
Tayin yerınız belli mi ordada iyi bir doktor bulursun Sakın video vs ızleme dogumla ılgılı akışına bırak hiç birşey bilme.
Bence zaten kötü tecrübeler anlatılmamalı ben kesinlikle etkilenen taraf oluyorum.
Ama hiç korkma sonunda kızına kavusacaksın düşünsene ne kadar kötü olabılır kı . Zor olsaydı doğum kimse 3 ü 4 ü yapamazdı . ❤️

Cuma kullanmadım ama o gün tüm gün dışarıda orman havası içindeydim. Sadece akşam biraz etkilendim. Dün bir cesaret yine almadım. Ama daha kahvaltı bile yapmadan kustum, buzdolabı koktu falan. En son muayenede benim doktorum da artık bunlar son olur, bırakırsın dedi ama böyle kusacaksam bırakamam🫢🫢
Bende öyle aynı şeyleri yaşıyoruz. Dün gece yine içtim iki tane birden henüz bırakmaya cesaretim yok günlerimi zehir etmektense içeyim daha iyi. Çünkü içince çok daha iyi hissediyorum gerekirse doğuma kadar içerim 🤓😂

Prilamı bana 12. Haftada bıraktırdı artık kullanma diye. 1 hafta çöpe gitti resmen simit ekmekten başka bişey yiyemedim. Yavaş yavaş düzeldi. Hala çok tiksindiğim, bulantı yaşadığım oluyor ama daha iyiyim özellikle bu hafta. Bu gebeliğimde patlıcandan nefret ediyorum 😂 sadece yemek değil pişmiş halini görmek de beni kusturuyo 9 ay etrafımdaki herkese patlıcan yasak 😂
Benimde biber dolması. Aklımdan çıkmıyor resmen nefret ötesi bişey yaşıyorum. Çok ilginç ya en sevdiğim yemekti bu arada 😂

Biz ilk haftalar cinselliğe ara verdik doktorumuzun değil bizim kararımızdı risk olur dedik. sonra haftada 1 gibi oldu. sonra bir lekelenme yaşadım yine ara verdik 3-4 hafta yakınlaşmadık şimdi iki haftada 1 gibi oluyor🙈 ya korkmasak çok arzuluyor insan eşini aşırı özlüyor ya😔
Bizim doktorumuz da kesinlikle yasak değil dedi en başından beri riskli olmadığı sürece devam edebilirsiniz dedi ama gel görelim biz korkudan hiç yakınlaşamadık 4 aydır kardeş kardeş uyuyoruz 🙈 gerçekten öyle insan özlüyor bu konuyu nasıl aşacağız bilmiyorum galiba tüm hamilelik böyle geçecek gibi duruyor bizde

Benimde biber dolması. Aklımdan çıkmıyor resmen nefret ötesi bişey yaşıyorum. Çok ilginç ya en sevdiğim yemekti bu arada 😂
Çok değişik gerçekten. Yiyeceklerden tiksinmek bir nebze normal. Ben küçük oğlumun hamleliğinde mutfak sarı bezi var ya ondan tksinmiştim 😂 kokusu dokunuşu nefretlikti 😂 Sarp doğdu kendini ifade edebilir hale geldi sarı bezden tiksiniyor 😂

Back
X