2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Çok değişik gerçekten. Yiyeceklerden tiksinmek bir nebze normal. Ben küçük oğlumun hamleliğinde mutfak sarı bezi var ya ondan tksinmiştim 😂 kokusu dokunuşu nefretlikti 😂 Sarp doğdu kendini ifade edebilir hale geldi sarı bezden tiksiniyor 😂
Yaaa çok güldüm 😂 benim kızımda biber dolmasından nefret edecek bence😂😂

Tayin yerınız belli mi ordada iyi bir doktor bulursun Sakın video vs ızleme dogumla ılgılı akışına bırak hiç birşey bilme.
Bence zaten kötü tecrübeler anlatılmamalı ben kesinlikle etkilenen taraf oluyorum.
Ama hiç korkma sonunda kızına kavusacaksın düşünsene ne kadar kötü olabılır kı . Zor olsaydı doğum kimse 3 ü 4 ü yapamazdı . ❤️
Bende çok etkileniyorum canım böyle şeylerden. Tayin yerimiz ağustos sonu belli olacak. Aslında doktor önemsiz bişey gibi söyledi dediğim gibi rahat olmam lazım ama bilmiyorum bu ara bi taşınmadır tayin nereye çıkacak bunlar beni strese soktu galiba ondan panik oldum :))

Bende öyle aynı şeyleri yaşıyoruz. Dün gece yine içtim iki tane birden henüz bırakmaya cesaretim yok günlerimi zehir etmektense içeyim daha iyi. Çünkü içince çok daha iyi hissediyorum gerekirse doğuma kadar içerim 🤓😂
Görümcem doğuma kadar kullandım demişti, eşim de kullanmadığım zamanki halimi görünce elinde olsa sabah akşam 2şer tane kullandıracak bana 😂😂😂

Bizim doktorumuz da kesinlikle yasak değil dedi en başından beri riskli olmadığı sürece devam edebilirsiniz dedi ama gel görelim biz korkudan hiç yakınlaşamadık 4 aydır kardeş kardeş uyuyoruz 🙈 gerçekten öyle insan özlüyor bu konuyu nasıl aşacağız bilmiyorum galiba tüm hamilelik böyle geçecek gibi duruyor bizde
Ya ben gebelik başında bir arkadaşıma sormuştum cinselliği ne yaptınız diye, onlar da bizim gibi yeni evliydiler 😅 9 ay yapmadık demişti, sanırım sizin durum da onun gibi 🙈🙈 biz 3.ayın sonlarına doğru lekelenme olmayıNca başladık tekrar. Hafta 1 oluyor genelde🫢

Kızlar bu arada sütyenlerim olmamaya başladı bana. Bir arkadaşım normal yerine emzirme sütyeni al, doğum sonrası da kullanırsın dedi. Marka model tavsiyeniz var mı? Penti lotus tarzı sütyenler benim göğsüme uymuyor

Kızlar bu arada sütyenlerim olmamaya başladı bana. Bir arkadaşım normal yerine emzirme sütyeni al, doğum sonrası da kullanırsın dedi. Marka model tavsiyeniz var mı? Penti lotus tarzı sütyenler benim göğsüme uymuyor
Bende öyle yaptım hm den aldım çok kaliteli değil ama uygun fiyatlı emzirme sütyeni aldım

Kızlar bu baş ağrısı neden olur ya tuttu mu uzun süre geçmiyor sizde oluyorsa nasıl geçiriyorsunuz illa ağrı kesici mi almak lazım

Tansiiyon yüksekliği riskli ama düşüklüğüde riskli oluyomuydu arkadaşlar 9/6 gördüm dünden beri yükselmiyo hiç

Tansiiyon yüksekliği riskli ama düşüklüğüde riskli oluyomuydu arkadaşlar 9/6 gördüm dünden beri yükselmiyo hiç
Benim hep öyle, hatta geçen gün 8/5 ti benim🫠 baygınlık olmadığı sürece bir sıkıntı yok. Tuzlu ayran içebilirsin

Benim hep öyle, hatta geçen gün 8/5 ti benim🫠 baygınlık olmadığı sürece bir sıkıntı yok. Tuzlu ayran içebilirsin
Dün ayran içtim ona rağmen düşüktü aslında miğde bulantım ara ara oluyo dün gece ve sabah çıkardım hastalıktan sanırım bişeyler yemeğe çalışıyorum ama istemiyorumda 😢 ayran içtiğimde hep miğde bulantım oluyo benim sütte dahil yaramıyo hiç

Kızlar bugün devlette verdiğim kan sonuçları için gittim neyse ultrasonla da baktı bebeğe 19+1 gövdesi 18+6 kafası dedi 17+1 bacak boyu dedi ben 18+0 sata göre bacak boyu neden böyle geriden çok kafama taktım şuan bunu kendi doktoruma daha 1 ay sonra randevum moralim çok bozuldu açıkçası birazda Google den bakayım dedim ama iyice moralim bozuldu kapattım detaylıya kadar içim içimi yer artık
Devletteki cihazlr böyle net bişi göstermiyor ben gittim işte cinsiyet için 17 haftalık tam belli oluyor hani doktor neymiş efendim daha çok küçük belli değil dedi bende şaşırdım açıkçası bide cihaz da bozuktu doğru düzgün bir bilgi de vermedi bebeğimle ilgili bende haftasonu özele gittim herşeyi tam öğrendim özelde kilosuna boyuna cinsiyetine kdr sende dert etme lütfen

Ya kızlar size bugün yaşadıklarımı anlatayım 😂 ben 2 gündür oğlumun hareketlerini hissetmiyorum aksi gibi hep eşim de hissederdi ama o da hissedemedi biz de biraz endişelendik. Neyse dedim ki boşuna özele gidip 500 lira bayilmayalim devlete çocuk acile gidelim dedim gittik. Orayı birbirine katıp kavga edip geri çıktım o kadar umursamazlar ki benim yanımda 2 tane kadın oturuyordu birini sarı akrep sokmuş O yüzden gelmiş, diğerinin 5 gün önce içinde suyu bitmiş doğumu başlamış sezaryene alacaklarmış vs vs ve kurbanlık koyun gibi bekliyorlar 1 saat bekledim kimse yok, hemşireye doktor nerede dedim yemekte dedi benim sinirim hopladi bağırmaya başladım hadi beni bosverin burda 2 acil hasta var bir şey olsa sen mi müdahale edeceksin dedim hanımefendi 1 doktor var dedi bağırdım çağırdım çıktım sonra buradaki bir arkadaşın fetal Doppleri olduğu aklıma geldi, eşime dedim ki hastaneye 500 lira verip kalbini dinleyip geri döneceğimize medikalciden doppler cihazı alalım tedirgin olduğumuzda dinleriz dedim. Gittik aldık çok şükür kalbi 150 atıyordu duyduk da rahatladık iyi ki almışız cihazı vallahi 🥹
Sen ikinci bensinn 😂😂😂😂 asla kabul edilir gibi değil devletteki doktorlar çok umursamazlar hatta benm adetime üç gün kala acile gitmstm hastaydm önce betaya bakacas dedi betam 5.8 çıktı gebelik yok dedi sayılmaz dedi doktor hatta hareketleri konuşması tuhaftı dalga geçer gibi konuşuyordu neyse ilaç falan yazdı benm içime bir his girdi ve ben bebeğimi o an hissettim o 5.8 i görünce hatta bu grubmza attim bir arkadaş çok güzel olumlu bir şey söyledi pes etmedm baktım ki betam yükseldi ve iyi ki o verdiği ilacı kullanmadm sonra da o doktoru şikayet ettimm 😂

Sen ikinci bensinn 😂😂😂😂 asla kabul edilir gibi değil devletteki doktorlar çok umursamazlar hatta benm adetime üç gün kala acile gitmstm hastaydm önce betaya bakacas dedi betam 5.8 çıktı gebelik yok dedi sayılmaz dedi doktor hatta hareketleri konuşması tuhaftı dalga geçer gibi konuşuyordu neyse ilaç falan yazdı benm içime bir his girdi ve ben bebeğimi o an hissettim o 5.8 i görünce hatta bu grubmza attim bir arkadaş çok güzel olumlu bir şey söyledi pes etmedm baktım ki betam yükseldi ve iyi ki o verdiği ilacı kullanmadm sonra da o doktoru şikayet ettimm 😂
Ah Cook iyi yapmışsın o ne demek sayılmaz ne demek ya corruk banane oynamıyorum der gibi 😂 valla hak edene hak ettiği gibi davranmak lazım ama işte durumu olmayanlar haklı olarak aman bize kötü muamele yapmasınlar diye susuyorlar o doktorların da bir tarafı kalkıyor 😏

Benim 7/5 6\4 lere düşüyor bir şikayetim olmadığı müddetçe sorun yok demişti ebe hemşire yüksek olması daha kötü hatta hemşire baya düşük dedi ben ilk hamileliğimde de böyleydi diyince tamam o zaman dedi alıştım zaten 😁

Ya ben gebelik başında bir arkadaşıma sormuştum cinselliği ne yaptınız diye, onlar da bizim gibi yeni evliydiler 😅 9 ay yapmadık demişti, sanırım sizin durum da onun gibi 🙈🙈 biz 3.ayın sonlarına doğru lekelenme olmayıNca başladık tekrar. Hafta 1 oluyor genelde🫢
İnsan gerçekten hayret ediyor 9 ay böyle olabilme ihtimalimiz var gerçekten sürekli erteliyoruz şimdide sırada detaylı ultrason var 🤭🤭

İnsan gerçekten hayret ediyor 9 ay böyle olabilme ihtimalimiz var gerçekten sürekli erteliyoruz şimdide sırada detaylı ultrason var 🤭🤭
Arkadaşım eşinin bu konuda isteksiz olduğunu söylemişti. Bebeğe zarar verme korkusu ve de bebeğin olması sebebiyle bebekten utanma🫣 eşim de diyordu başlarda ben yapmam etmem diye ama cinselliğin ikimiz için de önemli olduğunu anladık. Afedersin geçen biraz uzun süre ilişkiye girmedik 2 gece adamı rüyamda gördüm 😅😅 tabi karnım büyüyünce ya da bebek hareketlerini hissedince nasıl olur bilmiyorum 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️

Benim 7/5 6\4 lere düşüyor bir şikayetim olmadığı müddetçe sorun yok demişti ebe hemşire yüksek olması daha kötü hatta hemşire baya düşük dedi ben ilk hamileliğimde de böyleydi diyince tamam o zaman dedi alıştım zaten 😁
Benimde bekarken hep düşüktü doktor bana o zaman senin bünyen böyle ama az da düşse azda çıksa çok etkilenirsin demişti bünyem alışkın aslında 😂, ilk hamileliğimde tansiyon sorunu yaşamadım doğuma giriceğim son hafta takip et demişti hatırlamıyorum tam nasıldı diye, hastalıktan mı ne ensemden ağrı vurunca korktum çok etkilemiyo gibi şimdilik

Kizlar gunaydin affiniza siginarak birsey sormak istiyorum:110: gaz sorununuz varmi benim 1 haftadir gaz tutamama sorunum var olur olmadik yerde hemde ve seste cikiyor🫣🙈 uykudan uyaniyorum bazen kendi sesime😂
Dun ve bugunde eşim sahit olunca bi sok oldu yani ben boyle seylere cok dikkat ederim onada derim hic hoslanmam boyle durumlardan naparsan wcde yap derdim simdi ben tutamayip koyverince kalakaldi adamcagiz😂 hani normal olabilir hamilesin falan diyoda dalgasinida geciyo bilerek kizdirmak icin sizin boyle sorununuz oldumu önleminiz varmi:halay:

Back
X