- 5 Ekim 2022
- 1.165
- 1.543
- 83
- 31
Yeterince sakinimm canm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok pardon ama bu şeye benzedi instagram da açık hesapta paylaşım yapanlara sayıp sövenler oluyor ya. Onlar da mı kendilerinde hak görüyor acaba ? Çok üzücü bi tavır gerçekten.İstediğimizi söylemekte özgürüz o yüzden ben şuan o kelimeme eleştiri yapanlara da bir yorum yapmicam ben sadece öyle bir yorumda bulundum hassas noktam olduğu için... içime dert olduğu bir şey yok sadece şu vaziyet için ceza aldığımı belirttm okdr
Maşallah kacıncı haftadasınızTeyzeleri çok şükür her şey yolunda minnak bir Pera var içerde. Sadece bu sefer de üç gün geri çıktı ona çok takıldım ama tabiki çok normal olduğunu biliyorum. Plasentası, suyu, rahim uzunluğu da iyisanırım annesine benziyor
Detaylıya giden tüüm arkadaşlarım aynı güzel haberleri duysun![]()
Valla doktorun cihazı cam gibiydiAy maşşaallah ya. Burnu ne kadar da belirgin. Sana mı benziyor yoksa.
Tam bebek olmuş kuzucuk. Ay benimki de mi böyle oldu acabaValla doktorun cihazı cam gibiydiburda çok belirgin çıktı
ben bana benzediği konusunda iddia ediyorum
![]()
Ben izmirdeyim ama kanım Ankara’da Genoks firmasına gitti hemde kısa süre içinde çıktı ben çok memnun kaldım orası ile görüşebilirsinizArkadaşlar ACILL
NIFT TESTI YAPTIRAN ARKADASLAR ANKARA DA NERELERE GITTINIZ DONUS YAPAR MISINIZ ?
Çok pardon ama bu şeye benzedi instagram da açık hesapta paylaşım yapanlara sayıp sövenler oluyor ya. Onlar da mı kendilerinde hak görüyor acaba ? Çok üzücü bi tavır gerçekten.
Canm kaç haftalıksnValla doktorun cihazı cam gibiydiburda çok belirgin çıktı
ben bana benzediği konusunda iddia ediyorum
![]()
İnşallah canımHerkese çook teşekkür ederim, teker teker alıntı yapamadım.
Soran bir arkadaş olmuş 21+1 dim ama 20+4 olarak güncelledi doktorum. Sanırım bu ölçümler daha duyarlıymış, normal usg ölçümüne göre
Sağlıklı olsunlar da gerçekten bunlar değişebilir tabi
Tekrar bütün kalbimle herkesin çook sağlıklı haberlerini duymak isterimburalar böyle minnak detaylı fotolar ile dolsun
![]()
İntergen de yaptrdm.. 10 iş gününe sonuc cıkıyor.Arkadaşlar ACILL
NIFT TESTI YAPTIRAN ARKADASLAR ANKARA DA NERELERE GITTINIZ DONUS YAPAR MISINIZ ?
İlk gebelikse normal ben ilk bebeğimi 21 de hissetmeye başladımHepiniz iyimisiniz bebişler iyi mi ... Bende 5.ayima girdim daha henüz net bebeğimn hareketlerini hissedemedm endişelym ya ne yapsam acaba...
2. Gebelik yaşayanlarda durumlar nasıl peki? Ben 18 deyim ara ara biseyler hissediyorum ama duzenli değil.İlk gebelikse normal ben ilk bebeğimi 21 de hissetmeye başladım
Maşallah herşeyin güzel olmasına çok sevindim darısı diğer tüm hamilelereTeyzeleri çok şükür her şey yolunda minnak bir Pera var içerde. Sadece bu sefer de üç gün geri çıktı ona çok takıldım ama tabiki çok normal olduğunu biliyorum. Plasentası, suyu, rahim uzunluğu da iyisanırım annesine benziyor
Detaylıya giden tüüm arkadaşlarım aynı güzel haberleri duysun![]()
Evet ilk gebeliğim teşekkürler cevab içinİlk gebelikse normal ben ilk bebeğimi 21 de hissetmeye başladım
18+ larda netleşti ikinci de canım bazıları ikinciyi 15 16 da hissediyormuş ama bana dr 17 den sonra hissedersin dedi öyle oldu şuan mesela hareketlerini eşim çok rahat hissediyor dışardan da bazen anlaşılıyor2. Gebelik yaşayanlarda durumlar nasıl peki? Ben 18 deyim ara ara biseyler hissediyorum ama duzenli değil.
Belim beni öldürüyor iş yerindede o kadar çok yoğunluk var ki kişi sayısıda az affedersin ama anam ağlıyor sennnnKızlar günaaaydddııııınnn. Nasılsınıııızzz?
Bende 18. haftadayım ama günlerdir hareketini hissedemiyorum hepte korku tutuyor18+ larda netleşti ikinci de canım bazıları ikinciyi 15 16 da hissediyormuş ama bana dr 17 den sonra hissedersin dedi öyle oldu şuan mesela hareketlerini eşim çok rahat hissediyor dışardan da bazen anlaşılıyor![]()