Elenatal çikolata kaplı olduğu için çok midemi bulandırdı bir de kocaman

biraz daha gözlemleyeyim en iyisi kendimi.
Ah ben de aynı şeyi düşünüyorum, bebeksiz son yazımız

bayramdan birkaç hafta sonra biz de inşallah Ege sahillerine atacağız kendimizi
Gerginlik konusuna gelince de, bizler bir toplumda yaşıyoruz; bazen iş yerimizde bazen bir aile arkadaş toplantısında bizlerden çok ama çok farklı düşünen bireylerle bir arada olmak zorundayız.
Gerginbiri35
ya da
@ebbs ya da diğer arkadaş toplumsal fikirlerimiz birbirimize uymasa da yeri geldiğinde anne adayları olarak birbirimize desteğimizin çok olduğuna inanıyorum. Ben de kürtaja kendi şartlarım içersinde karşı biriyim, ancak başkasının şartlarını bilmeden katil diyemem. Çünkü keskin ithamların bizi sadece uzaklaştırdığına inanıyorum. Ki ne yazıkki günümüz toplumunda zaten sürekli bir ayrıştırma çabası yaşlısından küçücük çocuğuna kadar mevcut.
Ama şu da var, ben bu gruptaki arkadaşlarımın fikirleri bana uysun ya da uymasın anne adaylarının buluştuğu bir grup olarak çok seviyorum

yeri gelip en yakınımıza soramadığımız ya da bazen aptalca olan soruları burada birbirimize sorup en tatlı cevaplarla birbirimize destek oluyoruz. Arada ufak tefek gerginlikler olabilir ama bence biz gayet iyiyiz. Hepimizin birbirimizden faydalanacak çok şeyi var. “ Sen yoksan bir kişi eksiğiz” slogani bence bize çok güzel uyuyor