- 17 Ekim 2016
- 8.661
- 15.808
- 248
Tam yukardan net poz vermiş annesiBenimkinin de ayağı yüzündeydiSomurtkan olması dışında problem yok, yüzünü göstermeye pek meraklı benimki
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tam yukardan net poz vermiş annesiBenimkinin de ayağı yüzündeydiSomurtkan olması dışında problem yok, yüzünü göstermeye pek meraklı benimki
![]()
Ben merdivenden değilde evde düştüm elimde çamaşır sepetiyle biraz yüksek bir çıkıntıya takıldım belimin üstüne düşmüştüm onların bulunduğu kese onları çok güzel koruyor korkma annesi çok çok sert vurmadıysan bişey olmamıştırKızlar merdivenden düştüm ön üstü tutunmaya calıstım dizimi vurdum ve öyle olunca dizimde göbeğime vurdu. Göbeğimde ağrı yok ama belim ve dizim acıyor
Ya maşallah güzel kuzuya, bizim seninle boyu kilosu geriliği bile aynıydı canım inşallah benim bebişimde yakalar, çok mutlu oldumBizde şaşkınız abisiyle hiç benzemiyor bu minikbiraz geri çıkıyordu gününü de yakalamış şükür
Yaa içimiz açıldı sabah sabah maşallahBenimkinin de ayağı yüzündeydiSomurtkan olması dışında problem yok, yüzünü göstermeye pek meraklı benimki
![]()
Evet canım geriydi kilo boy olarak toparlamış ama ben baya muz ve kilo yapacak şeylere odaklandım o süreçte işe yaramış gibi görünüyorYa maşallah güzel kuzuya, bizim seninle boyu kilosu geriliği bile aynıydı canım inşallah benim bebişimde yakalar, çok mutlu oldum![]()
![]()
![]()
Doktorumu aradım baska bir hastaneye sevk etti yatışını yapsınlar 24 saat çok önemli bebek eşiğinden ayrıldıysa anlayamız dediBen merdivenden değilde evde düştüm elimde çamaşır sepetiyle biraz yüksek bir çıkıntıya takıldım belimin üstüne düşmüştüm onların bulunduğu kese onları çok güzel koruyor korkma annesi çok çok sert vurmadıysan bişey olmamıştır
Muz ve kaşarı o kadar kişiden duydum ki sabah sipariş ettim hattaEvet canım geriydi kilo boy olarak toparlamış ama ben baya muz ve kilo yapacak şeylere odaklandım o süreçte işe yaramış gibi görünüyor![]()
Bana bakanda radyologtu çok sevindim canım güzel geçmesineMerhaba kizlar. Biz de bugün 22+3 te devlet Hastanesi'nde detaylıya girdik. Perinatolog olmadığı için radyolog baktı. Çok şükür bir sikinti görmedi.
Kötümü düştün öyle yaa çok üzüldüm inşallah bir sıkıntı olmaz önlem amaçlı bekletirler sorunsuz geçerDoktorumu aradım baska bir hastaneye sevk etti yatışını yapsınlar 24 saat çok önemli bebek eşiğinden ayrıldıysa anlayamız dedi
Canım çok geçmiş olsun. Umarım bebek de sen de iyisinizdir. Güzel haberlerle dön.Doktorumu aradım baska bir hastaneye sevk etti yatışını yapsınlar 24 saat çok önemli bebek eşiğinden ayrıldıysa anlayamız dedi
AhhhBenimkinin de ayağı yüzündeydiSomurtkan olması dışında problem yok, yüzünü göstermeye pek meraklı benimki
![]()
Allah korusun ya çok geçmiş olsunDoktorumu aradım baska bir hastaneye sevk etti yatışını yapsınlar 24 saat çok önemli bebek eşiğinden ayrıldıysa anlayamız dedi
Bizde de gelişim geriliği olduğu için hatta ilerde olabiliceği için bi ara kaşar domates ekmekle besleniyodum şuan canım hiç istemiyor, ama araştırmalarıma göre nesquikli süt toz olanı, çiğ badem, maden suyu beypazarı bunlar aldırıyomuş hergün bunları yapıyorum düzenliMuz ve kaşarı o kadar kişiden duydum ki sabah sipariş ettim hattamuzdan nefret ederim ama bende yicem artık
![]()
İçini ferah tut, güzel haberler ver bizeDoktorumu aradım baska bir hastaneye sevk etti yatışını yapsınlar 24 saat çok önemli bebek eşiğinden ayrıldıysa anlayamız dedi
Çok geçmiş olsunDoktorumu aradım baska bir hastaneye sevk etti yatışını yapsınlar 24 saat çok önemli bebek eşiğinden ayrıldıysa anlayamız dedi
Kaşar peyniri de çok güzel aldırdığı için ben de onu yiyorum , bol süt ürünü tüketiyorum bide. Bir de ceviz ve yulaf iyi geliyormuşBizde de gelişim geriliği olduğu için hatta ilerde olabiliceği için bi ara kaşar domates ekmekle besleniyodum şuan canım hiç istemiyor, ama araştırmalarıma göre nesquikli süt toz olanı, çiğ badem, maden suyu beypazarı bunlar aldırıyomuş hergün bunları yapıyorum düzenlimuz kabız yapar diye korkuyorum
![]()
Bu arada doktor ultrason açısını ayarlayabiliyor, döndürerek ön profil yaptı benimkini de ben de gördüm öyleBenimkinin de ayağı yüzündeydiSomurtkan olması dışında problem yok, yüzünü göstermeye pek meraklı benimki
![]()
Aa evet özelde öyle. Ben devletteyim Ekim sonu izne ayrılıp martta da ücretsize ayrılacağım hazirana kadar. Eylülde okula dönerim bakıcı bulursam.Şimdi özel sektörde 6 ay. Devlette 24 aya kadar diye biliyorum ben. Keşke eşit olsaydı hatta
Ben de bir süre kullanacağım zaten ama bakalım biraz psikolojiye de bağlı bence işe dönüş süresi
Randevun kaçta?![]()
Canım sabah gıttım şeker yuklemesını ıstemedıgımı soyledım kabul etti aç tok kan verdım. Tansıyon normal doplere gıdıcem saat 3 de sıra aldım onun dısında hersey normal bır haftadır strestden az yedım şekerli bişi yemedı karbonhıdrat az tukettım bebek 690 gram şükür iyi ınsalalh sımdı daha rahat özgür beslenirimAl_pi çıkınca hemen bize de yaz
şeker yüklemen çok kolay geçer, kontrolünde çok iyi şeyler duyarsın inşallah
![]()