İnsanın kendi annesi farklı oluyor mesela ben çok anneme düşkün değilimdir ve lohusalıkta 9 gün sanırım bizde kaldı giderken ağladım ne olursun gitme diye

Normalde her şeyi kendim yaparım kimseye minnet etmem ama bebeği daha emzirmeyi o 9 günde yeni öğrenmiştim en çok biz o kısımda zorluk çektik. Belki meme ucum olmadığından belki emzirmeyi anlamadığımdan bilmiyorum beceremedim tutturamadım ve yara vs derken 3950 doğan bebek kilo verdi. Sonra işte olanlar oldu, haftada bir kilo kontrolüne gittik mama vermemek için direndim neden direndim bilmiyorum o çok değişik bir kafa

Sonra kv geldi aa bu çocuk hiç fotoğraftaki gibi değil zayıflamış vs vs. Her ağladığında aç bence emzir yazık çocuğa. Bence doymuyor yazık diye diye beni çok irite etti. En sonunda eşime gönder bunu evden ben kendim bakıcam dedim ve gönderdi

Tabii böyle bir üslupla söyleyince ve sanırım kv anlamış bizde bir gerildik boş yere. Bir de benim kv kısmında kıyaslama var, benim kuzumda emzirdi kanasa da göğüsü emzirdi gibi saçma sapan yanımda konuşuyordu. Gerçekten kabus gibiydi. Bir de ben 2. Gün ev süpürebiliyordum yani hiç yatmadım. Doğum yaptım sabah hastanede kendim duş almış hazırlanıp çıktım kimseye bir muhtaç durumum yoktu keşke hiç gelmeseydi yani bunlar olacağına.
Eğer senin annen fedakarsa çok rahat edersin, annelerin söylediği batmıyor bir de gerçekten. Ama ikisi bir gelirse bir de onlarla uğraşırsın biri der gazı var biri der aç. Deneme yanılma en güzeli başta sonra her şey oturuyor. Benim annem maalesef çok fedakar biri değil. Herkes kendi hayatına baksın beni kimse ellemesin modunda. Şimdi ama kendi diyor seni bırakmıcam filan ama bakalım pek güvenemiyorum kendi bilir

Kv zaten bizde kalabilecek durumda değil şimdi ki ilişkimizde gayet resmiyiz. Konuşmam gerektiği durumlarda konuşurum, o yüzden kafa olarak rahatım. Hastaneye gelir giderler gibi geliyor