- 26 Temmuz 2019
- 2.305
- 3.912
- 83
Onada karşı paşambirde soyadımız uzun isimde uzun çocuma yazık
arada trip atıyorum ama işte isimsiz kaldı çocuk ya tulumu işletmecide 1 aydır karar vermemizi bekliyor
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Onada karşı paşambirde soyadımız uzun isimde uzun çocuma yazık
arada trip atıyorum ama işte isimsiz kaldı çocuk ya tulumu işletmecide 1 aydır karar vermemizi bekliyor
![]()
Yeğenime onu kullaniyoruz annesi çok memnun ben de ilk aydan sorna goona geçicem araştırdım içeriği baya temizKızlar ya bişey sorucam Goo.n marka bebek bezi hakkında fikri olan varmı ? Ben molfix almayı düşünüyordum ama bu markayıda önerdiler sizlerden bilen kullanan varmı ?
Sanırım benim erkek isimleriyle sorunum var çoğu ağzıma zor geliyorvalla o zaman yapacak birşey yok sen dediğin gibi Alparslan ismine alışmaya bak
bu arada ismi çok güzel
![]()
Ben kızımda 4 numarasında çoğunu goon kullandım memnundum ileriki ayda mesela 3 numaradan başlayabilirsin ben sleepyden yanayım ilk aylarKızlar ya bişey sorucam Goo.n marka bebek bezi hakkında fikri olan varmı ? Ben molfix almayı düşünüyordum ama bu markayıda önerdiler sizlerden bilen kullanan varmı ?
Molfix değişince iyi olmamış ya, eskiden daha iyiymiş. Öyle dediler burda. Goon bilmiyorum amaKızlar ya bişey sorucam Goo.n marka bebek bezi hakkında fikri olan varmı ? Ben molfix almayı düşünüyordum ama bu markayıda önerdiler sizlerden bilen kullanan varmı ?
Sürekli bez değiştirmek sıkıntı olmuyor mu peki ?Ben kızımda 4 numarasında çoğunu goon kullandım memnundum ileriki ayda mesela 3 numaradan başlayabilirsin ben sleepyden yanayım ilk aylar
Sen neyle başlayacaksınMolfix değişince iyi olmamış ya, eskiden daha iyiymiş. Öyle dediler burda. Goon bilmiyorum ama![]()
Temizlikten kolay ya aç bir film başla ütüye oh misÜtü sever nadir insanlardansın![]()
Kızımda hiç bi sorun yaşamadım ben çok nadir pişik olurdu oda besin ile alakalı olurdu hametan sürünce sabah bişeyi kalmıyodu, her bebek bir değil tabikiSürekli bez değiştirmek sıkıntı olmuyor mu peki ?
Bana kimse poposunun alışacağını söylemediği için prima almıştımSen neyle başlayacaksın![]()
Poposu alışırsaBana kimse poposunun alışacağını söylemediği için prima almıştımama onla devam edemem. Yenidoğanda kullansa yeter
Sonrası için uygun denk geldikçe beden beden ikişer paket sleepy ve molfix aldım. Kullanamadığım olursa bir arkadaşıma ya da ihtiyacı olan birine veririm artıkhatta burda bez dayanışması yapıp değiş tokuş yapmak acayip mantıklı geliyor
![]()
Çok sıcak insanın beli bacağı ağrıyorTemizlikten kolay ya aç bir film başla ütüye oh mis![]()
Bende korkuyorum işte bez değiştirmek istemiyorum direk bi bezle başlayıp devam etmeyi düşünüyorym zaten stokta yapmadım bittikçe alcam şimdi bi paket almam lazım ve hangisi iyi diye bi araştırma yapıyorumBana kimse poposunun alışacağını söylemediği için prima almıştımama onla devam edemem. Yenidoğanda kullansa yeter
Sonrası için uygun denk geldikçe beden beden ikişer paket sleepy ve molfix aldım. Kullanamadığım olursa bir arkadaşıma ya da ihtiyacı olan birine veririm artıkhatta burda bez dayanışması yapıp değiş tokuş yapmak acayip mantıklı geliyor
![]()
Haklısın vallaÇok sıcak insanın beli bacağı ağrıyor![]()
Yaa ben en son 600 dü aldığımda 999 olmuş şok oldumPoposu alışırsamaşallah aylık fiyatlar gramla yarışıyor
ıslak mendilide aynı şekil
![]()
Ben bu sayfayı oğlumda da çok takip ederdim bunlar içeriği temiz bezler diğer resimde bahsettiği bez de slepy yeni çıkan serisinin incelemesiBende korkuyorum işte bez değiştirmek istemiyorum direk bi bezle başlayıp devam etmeyi düşünüyorym zaten stokta yapmadım bittikçe alcam şimdi bi paket almam lazım ve hangisi iyi diye bi araştırma yapıyorumprima hariç hangisi iyiyse ondan alcam
![]()
210 lu gördüm 1 numara 1600 tl cikYaa ben en son 600 dü aldığımda 999 olmuş şok oldumo değil de yine küçük bedende kullanılır büyüdükçe numara büyüyor. Büyüdükçe içindeki sayı azalıyor
azaldıkça o bir ay yetmiyor yetmeyince cidden her ay bir grama tekabül ediyor
Ben 70 tane premium care aldım daha ıslak mendil hiç almadım alcaz inşallah![]()