Aslında hala çok var. Mantıken normal şartlar altında yarın ne yaşayacağımızın (ve hatta yaşayıp yaşamayacağımızın) garantisi bile yok, o yüzden stres yapmak için biraz erken diye düşünüyorum ben (ha ama ikinci gebeliğim olmasına karşın ben de benzer hisler içindeyim, o ayrı

).
Zaten operasyondan önceki gece hiç uyku tutmuyor insanı, önceki o yirmi dört saat rüya gibi geçiyor. Bilinmezlik insanı korkutuyor evet ama o bilinmezlik rutine dönüşene kadar daha çok vaktimiz var, onu değerlendirmek lazım. Hele ilk kez çocuk sahibi olacaklar için çok kıymetli bu haftalar aslında. Stres yapma demesi kolay yapması zor tabii biliyorum ama naçizane tavsiyem, son haftalarınızı başka şeylere odaklanarak geçirin. İlgi alanınıza göre eşinizle baş başa sinemaya, tiyatroya, baleye, konsere veya maç izlemeye gidip kafa dağıtın bence, sonra uzunca bir süre bayağı lüks olacak böyle şeyler. (Parka ormana lokantaya avmye bir şekilde gidiliyor da bu yukarıda saydıklarıma gittiniz gittiniz, gidemediniz artık iki sene sonra falan anca

)