- 22 Temmuz 2020
- 6.532
- 10.965
- 248
- 33
Dönmekten kasıt makat gelişten baş gelişe geçmesi ise (doğum pozisyonuna girmesi yani), benimki iri olmasına rağmen bir iki hafta önce hiç hissettirmeden dönmüş. Belki ağrı kavramı kişiden kişiye değişiyordur. İlk gebeliğimde de hiç öyle bir dönüş ağrısı hatırlamıyorum.
Benim ilkinde hep doğum pozisyonundaydı hiç dönmedi ya da döndüyse bile doktora her gittiğimde öyleydi
yaa benimde aynı öyle olduEvet aslında öyle dedi ama benim aşağıdaydı yukarı dönerken hiç bişey hissetmedim. Herkeste aynı olmuyor bence. Bu arada kardeşimin bebeği 35. Haftada döndü. Hala vaktimiz vargerçi ben normal istemiyorum ya artık iyice karar verdim yok yapamıcam
![]()
Ben tüm gün ayakta oluyorum ya herhalde o yüzden anlamıyorumAğrı demeyelim bence de.Benim bebek baş aşağıdan makata geri döndüğünde hissetmiştim ama ağrı olarak değilde karnımda çok değişik bir dalgalanma olmuştu. Uzanıyordum diye hissettim büyük ihtimalle ya da hissettiğim şey başkaydı bilmiyorum
Ama bugun kesinlikle dönmeye çalıştığına eminim çapraz olarak kaldı çünkü bir süre. Karnım yamuktu![]()