Bol bol su iç canımBana süt için tavsiyeler verin kızlar bu konuda sıfır bilgi sahibiyim.. yarın bebeğin yanına ineceğim süt için
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bol bol su iç canımBana süt için tavsiyeler verin kızlar bu konuda sıfır bilgi sahibiyim.. yarın bebeğin yanına ineceğim süt için
Çok şükürKızlar bebeğim 13:17 de doğduikimizde iyiyiz çok şükür
1450 gr doğdu minicik
küveze alındı direk bende anestezinin etkisinin geçmesini bekliyorum 1-2 saat sonra yürüyüş yapacağım
Ben de Bornova tarafındayım çok sallandık gerçekten, çok geçmiş olsunOff İzmir’de çok şiddetli sallandık kızlar tamda depremin olduğu yerde oturuyorum psikolojimiz hiç iyi değil![]()
Allah beterinden korusun size de çok geçmiş olsunBen de Bornova tarafındayım çok sallandık gerçekten, çok geçmiş olsun![]()
AyyKızlar bebeğim 13:17 de doğduikimizde iyiyiz çok şükür
1450 gr doğdu minicik
küveze alındı direk bende anestezinin etkisinin geçmesini bekliyorum 1-2 saat sonra yürüyüş yapacağım
Oyy maşallah kuzuyaKızlar bebeğim 13:17 de doğduikimizde iyiyiz çok şükür
1450 gr doğdu minicik
Böyle şeyleri hiç doğru bulmuyorum. Bol su içmek ve emzirmek zaten sütü arttırıyor bu para tuzaklarına gerek yok. Ya da bitkisel şeyler kullanılabilir. Mürver çiçeği çayı deneyebilirsin bence daha güvenliSüt için şunlar çok önerildi aldım. Bi de şu malt içecekleri söylüyorlar onu sanırım ihtiyacım olursa alırım çok şekerli ve kilo aldırıyor diyen de var kararsız kaldım
Burdayım nickimi değiştirdimKızlar bu arada “yağmur çiçeği” nickli arkadaştan haberi olan var mı? Etiketlemede yapamadım, uzun zamandır yazmıyor
Canım benim maşallaah Allah analı babalı büyütsün, nazarlardan ve kem gözlerden sakının.Kızlar bebeğim 13:17 de doğduikimizde iyiyiz çok şükür
1450 gr doğdu minicik
Olabilir onuda denerim, ilk gebeliğim olduğu için ne olacağını kestiremiyorum ama zorda kalırsam bunlardan destek almayıda yanlış bulmuyorum umarım gerek kalmazBöyle şeyleri hiç doğru bulmuyorum. Bol su içmek ve emzirmek zaten sütü arttırıyor bu para tuzaklarına gerek yok. Ya da bitkisel şeyler kullanılabilir. Mürver çiçeği çayı deneyebilirsin bence daha güvenli
Çok sevindiim. Allah bir an önce ikinizi kavuştursunKızlar bebeğim 13:17 de doğduikimizde iyiyiz çok şükür
1450 gr doğdu minicik
Malt içeçek almaya gerek yok bence de çok kalorili. Bende bestlak damla aldım. Rezene çayı alacağım bir de. Umarım bol ve kaliteli sütlerimiz olurSüt için şunlar çok önerildi aldım. Bi de şu malt içecekleri söylüyorlar onu sanırım ihtiyacım olursa alırım çok şekerli ve kilo aldırıyor diyen de var kararsız kaldım
Yaaa bu topikte doğum haberini alınca insan daha da heyecanlanıyorKızlar bebeğim 13:17 de doğduikimizde iyiyiz çok şükür
1450 gr doğdu minicik
Eksik dua etmemenin önemi, bol ve KALİTELİ olsunMalt içeçek almaya gerek yok bence de çok kalorili. Bende bestlak damla aldım. Rezene çayı alacağım bir de. Umarım bol ve kaliteli sütlerimiz olur![]()
Ahh umarım sadece bol su içerek şakır şakır akan sütleri olsun hepimizinMalt içeçek almaya gerek yok bence de çok kalorili. Bende bestlak damla aldım. Rezene çayı alacağım bir de. Umarım bol ve kaliteli sütlerimiz olur![]()
Bende de bu kaygı oluştu maalesef ya gelmezse ya sarılık olursa diye saçma sapan şeyler düşünüyorum şimdidenEksik dua etmemenin önemi, bol ve KALİTELİ olsun
Ayyy zaman yaklaştıkça endişelerim daha çok artıyor benim. Sezeryan olursam sütüm gelmezse falan diye insan sürekli kuruyor kafasında. Şimdiden kayısı, incir ve dut hoşafını unutma diyorum kocama![]()
İnan yalnız değilsin. Stresli olursam hiç gelmez diye kendimi telkin ediyorum sadece. Gelmemesi için bir sebep yok, gelecek tabikiBende de bu kaygı oluştu maalesef ya gelmezse ya sarılık olursa diye saçma sapan şeyler düşünüyorum şimdiden![]()
Evet aynıyız gerçekten arkasından hemen pozitif olumlama yapıyorumİnan yalnız değilsin. Stresli olursam hiç gelmez diye kendimi telkin ediyorum sadece. Gelmemesi için bir sebep yok, gelecek tabiki![]()