• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Bazı hastaneler asla ama asla dışarıda yapılan testlere bakmıyor. Arkadaşım gebelik döneminde işten ayrılmıştı durumunu anlatıp, istediğiniz tahlilleri devlette yaptırıp muayenemi size yaptırsam olur mu dediğinde başkasının ipiyle kuyuya inmem demiş doktor 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ bizim hastane o konuda gerçekten anlayışlı ama ne yazıkki özellikle küçük yerlerdeki hastaneler nerden para kazanırsak kar modundalar😠😠
Ben tavrına ve konuşma şekline bozuldum açıkçası hani bi hastaneye gelin konuşalım dese veya hastanede bakalım dese neyse de o şekilde bir konuşma gerçekten üzüldüm 🤕

canım uyuyup dinlenmeye çalış ve bol su içmek gerekiyormuş. En çok uykudayken salgılanıyormuş süt. Hiç stres yapma en kısa sürede bebeğinizle evinize döneceksiniz 🙏
Bugün eve geçtim hastanede giren çıkandan insan uyuyamıyor inşallah uyku düzenimi oturturum süt sağma işine pek adapte olamadım 🥹

Normal şartlarda 10 gün önce senin 6 benım 7 kasım olması lazım bakalım ınsallah oyle olur 😍

Ya bedava mı acaba sizin hastanede
Yok ya ücretli hatta yanlış hatırlamıyorsam ya 200 ya 250 ama neden ödemedim bir fikrim yok 😅 doktora girerken nstye girsem muayenenin içinde diycem ama gecenin bir vakti acilden girdik ne giris ücreti ne nst ödedik ben de anlamadım hatta dur şimdi hatırladım ben bunu doktora sordum o da boşver ne güzel ücret çıkmamış işte ne kurcalıyosun dedi güldük geçtik 😂

Evet havuç armut artırıyor çok sevindim yükselmesine maşallah 🧿 artık 35 olduk çok çok kötü haftalarda değilim üzülmüyorum 😊 sadece beni zayıf olması biraz üzüyor 🥹 olurki 37 de filan almak isterseler suyu iyice azalınca inşallah böyle devam eder 38 39 görürüz 🥰
Evet zaten kötü olsa doktorlar söylüyor. Beni her hafta kontrol ediyor doktor. Bebeğin karın çevresindeki geriliği daha çok önemsiyor iki haftayı geçmemesi lazım diyor. Dün nst ye de soktu idrarda protein oranına da bakıyor devamlı. Eğer böyle giderse kasımın ilk haftası alırım dedi. Ben 5 Kasım doğumluyum nasip olursa birlikte doğum günümüzü kutlarız bebişimle 😍

Ben tavrına ve konuşma şekline bozuldum açıkçası hani bi hastaneye gelin konuşalım dese veya hastanede bakalım dese neyse de o şekilde bir konuşma gerçekten üzüldüm 🤕
Ne yazıkki bazı doktorlar için sadece müşteriyiz. Arkadaşım da o tavırdan dolayı devlette yürüttü tüm sürecini. Ayyy bak sen de benim gibi kendi kendine nazar ettin. Daha dün mü demiştin, hastanedeki eksikler canımı sıkıyor ama doktorum çok tatlı diye 🫢

Ay bi ara bunu e bebek bişeyle hediye yolluyordu. 😁Islak mendıldemi bez alınca mı valla hatırlayamadım ablama gelmıstı o zaman görmüştüm bende 😁
Hah evet işte ben YouTube da bir vlog izlerken görmüştüm ama bulamamıştım o hediyeyi kaldırmışlar sonra birden bire karşıma çıktı Trendyolda, aldım ben de 😅

Ahahah niye biz başka göbeğemi iğne yapıyoruz 😜
🤭Öyle de.. Göbekten yapılanlar göbek deliğinin etrafına yapılıyor ya. Kan sulandırıcılarda aynı mı? Oralar çok sert bende. Taş gibi.. Sanki iğneyi bebeğe yapmış gibi olucam diye düşündüm🙁

Ay evet, aynı @Al_pi nin dediği gibi, alt açma matından mı, ıslak mendilden mi ne çıkıyordu. Ben de ilk bir hevesle kullanayım demiştim, bir gece tam bunu pipisine koymuş çocuğun altını değiştirirken, ay çekirge gibi bişi uçtu alnımı sıyırarak, aklım çıktı. Meğer çişin tazyikiyle uçmuş bu şey. (Yeşil de bir şeydi bizimki) ondan sonra pek kullanmadım 🙈🤣 Ama fikir olarak güzel tabii😁
Ay çok güldüm akşam akşam hahahahah 😂 yenidoğanın o kadar tazyikli mi oluyor yav 😅

Bu bana çok ağır gelir kuzum taze incir yiyorum ama inşallah işe yarar 🙏
İnşallah canım, ne kadar doğru bilmiyorum tatlı şeylerin süt yaptığını bi yerden duydum ya da okudum. Hatta Hayrabolu tatlısı tahinli de olduğu için yiyin falan diyorlardı

Evet zaten kötü olsa doktorlar söylüyor. Beni her hafta kontrol ediyor doktor. Bebeğin karın çevresindeki geriliği daha çok önemsiyor iki haftayı geçmemesi lazım diyor. Dün nst ye de soktu idrarda protein oranına da bakıyor devamlı. Eğer böyle giderse kasımın ilk haftası alırım dedi. Ben 5 Kasım doğumluyum nasip olursa birlikte doğum günümüzü kutlarız bebişimle 😍
Suyu güzel ve düzelmiş yinede erken mi alacaklar yoksa azalırsa mı tekrar alacaklar kaç haftana denk geliyor 5 Kasım
Ne yazıkki bazı doktorlar için sadece müşteriyiz. Arkadaşım da o tavırdan dolayı devlette yürüttü tüm sürecini. Ayyy bak sen de benim gibi kendi kendine nazar ettin. Daha dün mü demiştin, hastanedeki eksikler canımı sıkıyor ama doktorum çok tatlı diye 🫢
Ayy ben orda doğurmiycam çok üzüldüm bu tavrına zaten hastanede eksik çok dr için devam etme kararı almıştım ama bugün iyice soğudum 🤕 yaa sorma nazar ettik iyi mi 🙈

Pişik kremi şampuan yağ vs ürünlerinde normalde hangi markaları tercih ettiniz :) ?
Ben mustelanın merhaba bebek setini aldım çantalı olan🥰 bebek yağı hemen kullanılmıyor aklınızda olsun eve gelen hemşire öyle bir şey demişti sanırım gözenekleri tıkıyor. 3 aydan sonra kullanıcam onu da🥰

Suyu güzel ve düzelmiş yinede erken mi alacaklar yoksa azalırsa mı tekrar alacaklar kaç haftana denk geliyor 5 Kasım

Ayy ben orda doğurmiycam çok üzüldüm bu tavrına zaten hastanede eksik çok dr için devam etme kararı almıştım ama bugün iyice soğudum 🤕 yaa sorma nazar ettik iyi mi 🙈
Orda kontrolün ne zaman? Çok zaman yoksa ona göre karar ver istersen? En azından tavrını da anlamış olursun

Gerilik olduğu için almayı düşünüyor. Çocuğun uzuvları ilerde karın çapı iki hafta geride. Yani asimetrik bir gerilik var. Bi de suyuna güvenemiyor ayın 24 ünde karar vereceğim o zamana kadar dayanırsa dedi. Ama büyük ihtimal kadımın ilk haftası doğumun olur dedi. Kasımın 5 i 36+6 oluyorum

Gerilik olduğu için almayı düşünüyor. Çocuğun uzuvları ilerde karın çapı iki hafta geride. Yani asimetrik bir gerilik var. Bi de suyuna güvenemiyor ayın 24 ünde karar vereceğim o zamana kadar dayanırsa dedi. Ama büyük ihtimal kadımın ilk haftası doğumun olur dedi. Kasımın 5 i 36+6 oluyorum
Yani riske atmaya gerek yok banada dediler suyunda azalma olursa 37 de alırız diye 37 güzel bir hafta ❤️🙏🏻

Back
X