Hastaneden bir tane Acıbadem battaniyesi veriyorlar ama müslin ve ağız mendili vermiyorlar bence ağız mendilini biraz fazla koy. Kucağına almak isteyen filan olursa yakasına koyarsın ben 6 7 tane aldım

benim kızım bi de doğumda amniyon sıvısı mı içmiş napmış pembe kusmustu yan yatırıp bez koyduk. Pişik kremini de veriyorlar diye hatırlıyorum canım ya mustelanın küçük iş görür o bence alma. Salı hastaneye gidicez ya yine broşür alalım biz. Ben bir de çorap koydum belki tulumunun altına çorap giydirebilirim hava durumuna bağlı olarak. Biberon filan götürmeye gerek yok aslında hemşire ilaç kadehinde içiriyor şekeri düşerse ama sen bilirsin ben götürmicem. Elinle mememi sağıp kadehle içirmişti bende ama bu sefer artık emzirebilirim herhalde, ilkinde sadece ucunu vermek gibi bir hata yapıp yara olmuştu ilk günden. Ben emzik vermicem yine galiba almadım
Kesinlikle tek sorun doyması ve gazını çıkarabilmesi bunları halledebilirsek rahat geçiririz
YouTube dan onu açınca telefona bakamıyorsun, Spotify indirin şimdiden telefonlar özgür kalsın