- 6 Mart 2019
- 2.732
- 5.988
- 158
İyi işte, baba kız gitsinlerİnşallah.. Ama dışarıda işleri var gibi![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi işte, baba kız gitsinlerİnşallah.. Ama dışarıda işleri var gibi![]()
Sanayiye gidecekİyi işte, baba kız gitsinler![]()
Boş yatağına dümdüz zeminde yastıksız olarak yatırıyorum. Omuzdan çıtçıtlı uyku tulumuylaKızlar bebeğinizi nasıl yatırıyorsunuz? Yastıkla mı? Bizimki reflü yatağından ayrılamıyor
Yalnız değilmişim demek kiÇalışırken bir iş tanımın vardı çünkü, mesai saati, paydos, tatil, izin gibi kavramlar vardı.
Şimdi öyle mi
Bana kemiksiz 9 saat lazım bu arada uykumu almam için. İmkan yoksa 8 de olur.
Canım benim bebeğim de hep kusuyor diye bir ara kendi yatağının altına battaniye koyup yatağı eğimli hale getiriyordum. Reflü yatağına sığmıyorlarlar artık. Bence yastık kullanmak yerine böyle yapabilirsin sen deSağolun kızlar ben dümdüz yatırınca boğulabilir diye korkuyorum eğimliye alıştığımız için![]()
Artık gazını kendi çıkaramıyor mu?Sağolun kızlar ben dümdüz yatırınca boğulabilir diye korkuyorum eğimliye alıştığımız için![]()
Eşim ve annesi tanılı hiperaktif bence ondan da olabilirSporcu olmanın dışında da ailecek atletik yapılıydınız zaten, bence ondan olmuştur
Alerjisi geçer umarım çok uzamadan, ama en azından bebişin huzursuzluğunun nedeni bulunmuş, ona da şükür![]()
Benim uzun yıllardır kesintisiz maksimum 5 saattir7 8 saat kesintisiz uyumayı rüyamda bile göremem herhaldemaşallah diyeyim yine de sana
![]()
Bizim de bugündü. 8100 Gr 68 cm olmuşuzSelam kızlar bugün dördüncü ay kontrolümüz ve aşımız var![]()
Ben öyle siliyorum bir de Hipoklöroz asit kullanıyorum bu zaten çok doğal bir asit bir araştır istersenBir sorum var. Şu silinebilir oyun halılarını nasıl temizliyorsunuz? Sirkeli karbonatlı su geldi aklıma ama ilk kez kullanacağım yeterli mi acaba
Bebeği dümdüz sırt üstü yatırıyorumyastıksız
Benim uzun yıllardır kesintisiz maksimum 5 saattirbünye de alıştı ama bazen bayılmaya uyuma arası bir şey oluyor iki saniye dünyadan kopuyorum. Badenin üzerime atlaması ya da gözümü oymasıyla kalkıyorum
![]()
Evre olarak söylemedi doktorumuz ama ilk başlarda 2 haftada bir sonra 3 hafta en son ayda bire döndü şükür bitti sonraYaa çok sevindim inşallah bizimde öyle olur kendi kendine geçer yarrabbiö. Kaçıncı evre idi peki ne kadar süre kontrol edildi