• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Aynı şey bizde de oldu sf ile açmaya çalıştıkça hırıltı oldu. Sonra tesadüfen sorduğum bir doktor 0.3 kalındır burnu tahriş edebilir burna 0.9 kullan dedi. Yine hırıltı yapıyor bence ama ilkine göre daha az. Tahrişle alakalı sanırım o hırıltı.
Geçmiş olsun, kurtulursunuz umarım bir an önce🙏🏻

Şırınga ucu ölçüleri mi onlar 0.3, 0.9? Ben 2.5 mllik şırınga kullanıyorum, başka ölçü bilmiyorum🤣

Eşim tamamlayıcı sigorta yapmış yine ya sinir etti beni onun da sınırı varya zaten her ay götürsem yetişmez ki😂 tamamlayıcı yapınca üste para veriyormuş şirket, limitsiz yapınca ayda 2500 mü neydi aslında çok cüzi bir rakam ama gerek yok zaten yetiyor diyor. Nasıl yetiyorsa Badeye bir kan tahlili yaptırdık limit var diye 5 bin, influenza oldu 4500 böyle daha kötü ama laf anlamadı. Ben eski düzen götürücem ödesin de aklı başına gelsin en iyisi😂

Tamamlayıcı sigortanın kötü tarafı sınırlı olmaması değil, her yerde geçmemesi🙈🤣
Zaten on falan oluyor sınır, yeterli aslında. Rutin kontroller de azalıyor 6. Aydan sonra, sağlıklı çocuk takibi için 5,6 9, 12 götürsen, altı kez hakkı kalıyor hastalık durumu için.

Geç gördüm canım düştü ama sabah vardı yine 37.8 lerdeydi tekrar verdim calpolü huysuzlukları cabası durup durup ağlamalar falan pars biraz daha az etkilendi ama dün pera gündüz hiç uyumadı neredeyse ve onun ateş daha yüksek seyirdeydi sanki hasta da olucaklar gibi geliyor😢 sizin nasıl geçti aşı sonrası
O değil de ben her uykusuz geceden sonra( ve tek çocuk) sabahları sana hayran kalıyorum 🧿🧿 nasıl yapıyorsun bunu bordo bereli😂
Merhaba aynı belirtiler bizde de var bebeğinizin şimdi durumu nasıl düzeldi mi acaba bende alerjiden supheleniyorum
Merhaba. Çapak geçti ama gürültülü kaka mukuslu kaka hala devam. Doktoru takip edelim demişti. Alerjide önlem alınmazsa daha kötüye gitmesi bekleniyor. Kakada kan, kilo alımının durması egzama vs.
Biz de durum hep stabil kaldı. Kilo alımı iyi başka belirti yok. Sadece gürültülü ve mukuslu kaka durumu var. Olabiliyormuş böyle de. Bir önlem almadık yani sonrasında

Tamamlayıcı sigortanın kötü tarafı sınırlı olmaması değil, her yerde geçmemesi🙈🤣
Zaten on falan oluyor sınır, yeterli aslında. Rutin kontroller de azalıyor 6. Aydan sonra, sağlıklı çocuk takibi için 5,6 9, 12 götürsen, altı kez hakkı kalıyor hastalık durumu için.
Ya aslında Acıbadem sigorta ya senCard diye bir uygulaması var oradan takip edebiliyorsun. İşte hangi hastanede geçiyor ya da ne kadarını kapsıyor görebiliyorsun. Mesela medicalpark Pendik’te 15 tl ücret öderken Acıbadem’de doçent farkıyla 135 ödüyorduk uzman doktor 95 di sanırım. Ocaktan sonra ne oldu tam bilmiyorum ama😂

Eşimde işte tam olarak bunları söyleyerek yaptırmadı 😂

Geçmiş olsun, kurtulursunuz umarım bir an önce🙏🏻

Şırınga ucu ölçüleri mi onlar 0.3, 0.9? Ben 2.5 mllik şırınga kullanıyorum, başka ölçü bilmiyorum🤣
Hemen göstereyim

Eklentiler

• 20240306_103250.webp
    20240306_103250.webp
    33,7 KB · Görüntüleme: 70
Yastıktan memnun kaldım korktuğum gibi kayma olmadı uyandığında hareket halindeyken kayıyor orası kesin ama uyurken en kötü düz yatıyor kendini sağa çeviremiyor
İnşallah fayda sağlar 🙏🏾 bizim saçlar yatmıyor daha ne zaman iner acaba tokada takılmıyor 😂😂

Eklentiler

• IMG_7173.webp
    IMG_7173.webp
    43,8 KB · Görüntüleme: 72
soyasosu soyasosu şimdiye kadar çok iyi geldim valla ne yalan söyleyim 😂 ama son bi aydır büyük kızım çok yıprattı eşimde iş yeri açıcak koşturuyor geç geliyor falan bi süredir annemdeyim bugün dönücem eve, kucağa çok alıştı özellikle pars evde eski düzenime geri dönmem lazım acil uyku rutinimiz geçte olsa yatışları bozulmadı çok şükür ama genel olarak 5 saatlik uykuyla çok durdum 😂 büyük olan beni daha çok yoruyor okula gitse de yorulucam kıyafetini ayarla dersini ayarla kim götürücek o kısmı var seneye en çok ondan korkuyorum işte 😂😂

Hemen göstereyim
Çözeltilerdeki tuz oranı o diye biliyorum ben. Normal serum fizyolojik olarak sıktığımız bu, 0.9 tuz oranı olan. Hipertonik var bir de, o yüzde üç galiba, onu nebulizatörle verdim hep, burna sıkmadım. O zaman onu burna sıkmayın demek istemiştir doktor.

Ya aslında Acıbadem sigorta ya senCard diye bir uygulaması var oradan takip edebiliyorsun. İşte hangi hastanede geçiyor ya da ne kadarını kapsıyor görebiliyorsun. Mesela medicalpark Pendik’te 15 tl ücret öderken Acıbadem’de doçent farkıyla 135 ödüyorduk uzman doktor 95 di sanırım. Ocaktan sonra ne oldu tam bilmiyorum ama😂

Eşimde işte tam olarak bunları söyleyerek yaptırmadı 😂

Hastanede geçse bile bazı doktorlarda geçmiyor, bizim gittiğimiz hastanenin anlaşması var ama benim canım kbb cimin yok mesela🤣

Kredi kartlarını eşin ödüyorsa dert etme bence, aralarında halletsin onlar🤣

Çözeltilerdeki tuz oranı o diye biliyorum ben. Normal serum fizyolojik olarak sıktığımız bu, 0.9 tuz oranı olan. Hipertonik var bir de, o yüzde üç galiba, onu nebulizatörle verdim hep, burna sıkmadım. O zaman onu burna sıkmayın demek istemiştir doktor.
Aynen evet benim elimdeki 0.3 tü onu kullanmıştım. Hırıltısı çok olmuştu 0.3 kalın oluyor dedi, 0.9 ile yaptığım zaman fazla hırıltı olmuyor belki aynı durum olmuştur diye söyledim

@tupbebekyolculugu
Su matı geldi. Kızım çok çok fazla sevdi ama içindeki oyuncakları yemeye çalıştı ve yiyemeyeceğini anladıkça çığlığı bastı 😂😂
Yine de baya oyalandı 😍
Ya keşke benim oğlum da sevseydi hiç öyle kalamiyor bir saniye bile bas bas bağırıyor ağlıyor 😂

Kızlar güncelleme falan dediğiniz zaman kaç aylık olduğunu da yazın bizim ki geriden mi geliyor ileri mi gidiyor bileyim diye 🤣🤣🤣 Ömer hala dönme mönme yapmıyor bizim ki poposundan dönüyor 😂 video atilsaydi keşke atardim size vala gülmekten gidersnz 🤣🤣🤣poposunu saga sola kendi etrafında dönüyor hahahah

Ya keşke benim oğlum da sevseydi hiç öyle kalamiyor bir saniye bile bas bas bağırıyor ağlıyor 😂
Aaa benimki sevdi baya. Sabah yine koydum durdu uzun süre. İçindekileri yiyebilse daha uzun duracak ama neyse olduğu kadar artık😂
Kızlar güncelleme falan dediğiniz zaman kaç aylık olduğunu da yazın bizim ki geriden mi geliyor ileri mi gidiyor bileyim diye 🤣🤣🤣 Ömer hala dönme mönme yapmıyor bizim ki poposundan dönüyor 😂 video atilsaydi keşke atardim size vala gülmekten gidersnz 🤣🤣🤣poposunu saga sola kendi etrafında dönüyor hahahah
😂😂😂allta günler yazıyor sende 108 yazıyor mesela doğru mu?
Benim bebe 4.5 aylık oldu. 138 günlükmüş yani

Kesinlikle öyle. Ben seroyu anlıyorum Allah korusun deprem olduğunda kımıldayamıyorsun bile yani bir odadan diğerine gidemiyorsun.Ben ona rağmen çocuğumu kendi odasında yatırıyorum diyorum ya herşey allahtan. Bunu kabullendim ne gelirse başım gözüm üstüne diyorum. Rabbim evlatlarımızı korusun.
Yaa benim psikılojım cok kötüydü 2017 izmir depreminde en az 300 kusur depremı hamılelıgımın sonunda ve yenı lohusayken yasadım. Asla kızımı ayırmadım aılecek salonda uyuduk kac ay gece wc ye tek gıdemıyordum ama işte zamanla yendim bende.

Aaa benimki sevdi baya. Sabah yine koydum durdu uzun süre. İçindekileri yiyebilse daha uzun duracak ama neyse olduğu kadar artık😂

😂😂😂allta günler yazıyor sende 108 yazıyor mesela doğru mu?
Benim bebe 4.5 aylık oldu. 138 günlükmüş yani
Nerde yazıyor 🤣🤣 hiç dikkat etmedim vala benmki 3 ay 13 günlük kaç gün oluyor bilmiyorum vala

Yaa benim psikılojım cok kötüydü 2017 izmir depreminde en az 300 kusur depremı hamılelıgımın sonunda ve yenı lohusayken yasadım. Asla kızımı ayırmadım aılecek salonda uyuduk kac ay gece wc ye tek gıdemıyordum ama işte zamanla yendim bende.
Allah yaşatmasın bir daha. Seneye tayin isteyeceğiz ama inanki nereyi yazacağımızı bilmiyoruz. Aklımızda Muğla Aydın Balıkesir Çanakkale vardı ama şu an korkuyoruz. Nereye gitsek bir sıkıntı var. Bu da Türkiye’nin gerçeği işte.

Back
X