Hemen detay veriyorum insallah guzel haberler alacagiz. Benim doktorum Prof Dr Ebru Ozturk. 18 eylul opu tarihim 13 yumurta toplandi 2 tane 5.gun embriyosu donduruldu kaliteleri iyi 4aa. 3 ekim histereskopi tarihim. 13 kasim transfer tarihim. Histereskopi sonrasi adet tarihim 8 gun gecikti olabiliyormus bu durum o yuzden benimde kafamda ki tarihten daha gec oldu. Ucret 28 bin flndi diye hatirliyorum. Mehmet hocayida cok duyuyorum cok tatli bir hoca. Tup bebekte basari laboratuvara bagli arkadaslar bu sebepten bende bahcecinin laboratuvarina cok guvendigimden orada ilerledim sonuc alindiktan sonra zaten baska doktorda takibe devam edebiliriz.

Ay bunu yemi öğrendim 48 saatte tıtunuyormuymuş kuzum erken gebelik mi yapacaksın yoksa normal kaset test transferin ne zaman inşallah kuzum

Kuzum gerçekten mi ya 48 saatte tutunması doğru mu ki dondurulmuş embryomuydu kuzucum kaç taneydi

3. gün. Kendine ve bebeğine inan canım ve Meryem suresini oku gerisi Allaha kalmış. Biz elimizden geleni sonuna kadar yapmalıyız sonuc negatif olsa bile
Cok haklisin canim dun negatifi gorunce once cok uzuldum sonra kendi kendime dedimki ben isin bilimsel kismiyla neden ilgileniyorum ki O ki yoktan var eden degil mi? Bunun bilincindeyiz hepimiz cok sukur Ya Kuddus cekiyorum surekli verdiginede vermediginede raziyiz cok tesekkur ederim

Masallah çok güzel kaliteli yumurtan oluşmuş güzel sonuçlar alacaksın insallah
Şimdi hastaneden aradılar beni de parça alınıp patalojiye gönderilecekmiş bu sebepten 35 bin fiyat söylediler bütçe olarak çok fazla geldi bana ne yapacağım bilmiyorum

Kuzum gerçekten mi ya 48 saatte tutunması doğru mu ki dondurulmuş embryomuydu kuzucum kaç taneydi
Doğru mu bilmiyorum ki her kadının bünyesine göre değişiyor galiba ben 5.gün dondurulmuş tek embriyo transferi oldum Rabbim inşallah sizlere de nasip eder burdaki herkese dua ediyorum

B
Doğru mu bilmiyorum ki her kadının bünyesine göre değişiyor galiba ben 5.gün dondurulmuş tek embriyo transferi oldum Rabbim inşallah sizlere de nasip eder burdaki herkese dua ediyorum
Benimkinde 5. Gün tek embriyo canım senin kalitesini falan söylediler mi

Kalitesini bilmiyorum canım ama doktor dedi en iyi kalitedeki embriyo yu transfer ediyorum dedi artık ne kadar kaliteli bilmiyorum iki tane istemiştim transfer etmesi bana ve çok üzülmüştüm
Neden iki tane etmedi canım bi de transferden sonra ilk ne zaman test yaptın transfer den sonra 3. Gün mü

Ay bunu yemi öğrendim 48 saatte tıtunuyormuymuş kuzum erken gebelik mi yapacaksın yoksa normal kaset test transferin ne zaman inşallah kuzum
"5 gün embriyosu kaç saatte tutunur?" diye yazmıştım google a

"Genellikle, embriyo transferinden sonra eğer 5. gün embriyo transferi olmuşsa 48. saat içinde implantasyon gerçekleşmektedir. İmplantasyondan sonra kanda Beta HCG hormonu artmaya başlar ve kandan gebelik testi ile gebelik sonucu öğrenilebilir." diyordu ondan tahminim var yani iki testim de ellimde var ama yedekledim nolur nolmaz diye :)) 24 kasımda nasipse transferim olacak zaman geçmiyor valla uyuyamıyorum heyecandan :))) senin ne zaman canım?

Ben dün oldu. Canım transfer yazdıklarınızı okuyunca heyecan yaptım ya dün sabah erken oldum transferi 5. Gün tek embriyo

Ben dün oldu. Canım transfer yazdıklarınızı okuyunca heyecan yaptım ya dün sabah erken oldum transferi 5. Gün tek embriyo
ayyy çok sevindim forumda her şey hızlı akıyor alışamadım sanırım :) elini karnına koyup bol bol dua oku canım pozitif hissediyorum seninle ilgili test yapmak için sakın acele etme dr ne dedi kan testini ne zaman vereceksin?

Ay inşallah canım benim 27 si cnm test günüm normalde inşallah iyi alırız sonuç

Bazen daha az kaliteli yumurtanin tuttugu oluyo hic belli olmuyor kafami rahat tutuyorum surekli dusunup test yapmiyorum hayirlisi olsun hepimiz icin kiz kardeslerim. Sizde bi indirim isteyin hocayla gorusup bizim planimizda bu yoktu aniden cikti kurum indirimi ya da sizin yapabileceginiz birsey olur mu hocam diye sorar misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…