- 14 Ocak 2020
- 1.493
- 1.627
- 133
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #5.201
Ayy inşallah
Kaçıncı gün embriyosu olucak kuzum tek mi çift mi:)ayyy çok yakın tarihlerimiz bakarsın art arda hamilelik haberimizi veririz umutluyum bu gruptan bereketli geçiyor kasım
Hemen detay veriyorum insallah guzel haberler alacagiz. Benim doktorum Prof Dr Ebru Ozturk. 18 eylul opu tarihim 13 yumurta toplandi 2 tane 5.gun embriyosu donduruldu kaliteleri iyi 4aa. 3 ekim histereskopi tarihim. 13 kasim transfer tarihim. Histereskopi sonrasi adet tarihim 8 gun gecikti olabiliyormus bu durum o yuzden benimde kafamda ki tarihten daha gec oldu. Ucret 28 bin flndi diye hatirliyorum. Mehmet hocayida cok duyuyorum cok tatli bir hoca. Tup bebekte basari laboratuvara bagli arkadaslar bu sebepten bende bahcecinin laboratuvarina cok guvendigimden orada ilerledim sonuc alindiktan sonra zaten baska doktorda takibe devam edebiliriz.Ayyyy maşallah güzel haberlerle gel
Çok düşündüm bende Mehmet hocama a güveniyorum güvenmek istiyorum çok boşluktayım polip i aldırmaya karar verdim cunku benimde sadece 3 adet dondurulmuş embriyom var bir şeyi daha merak ediyorum opu ne zaman oldunuz ne zaman transferiniz gerçekleşti benim Aralık ayında transferim ertelenir diye korkuyorum transferden bir ay önce mi oldunuz sizde histereskopi yi
Yanı opu dan kaç ay sonra transferiniz gerçekleşti
Ay bunu yemi öğrendim 48 saatte tıtunuyormuymuş kuzum erken gebelik mi yapacaksın yoksa normal kaset test transferin ne zaman inşallah kuzumgeneli 9. günde kanda çıkar diyor ama idrarda daha geç ama bana 5. gün embriyosu transfer edilecek eşimden habersiz 3.günden başlarım herhalde 48 saatte tutunuyormuş embriyo belki azıcık çizgi belirir 2 yıllık evliliğimde hiç çift çizgi görmedim
Kuzum gerçekten mi ya 48 saatte tutunması doğru mu ki dondurulmuş embryomuydu kuzucum kaç taneydiCanım ben 2 Kasım transfer oldum 4 Kasım hem normal kaset test hem erken gebelik testi yaptım ikisi de silik çıktı ve her gün yaptım hep silik çıktı transferin 8.günü koyu çıktı sonra test yapmayı bıraktım 12.günü kan verdim 2 bin küsur çıktı bence her kadının bünyesi farklı galiba ben hiç bişey anlamadım hamile miyim değil miyim hala kafam karışık
Cok haklisin canim dun negatifi gorunce once cok uzuldum sonra kendi kendime dedimki ben isin bilimsel kismiyla neden ilgileniyorum ki O ki yoktan var eden degil mi? Bunun bilincindeyiz hepimiz cok sukur Ya Kuddus cekiyorum surekli verdiginede vermediginede raziyiz cok tesekkur ederim3. gün. Kendine ve bebeğine inan canım ve Meryem suresini oku gerisi Allaha kalmış. Biz elimizden geleni sonuna kadar yapmalıyız sonuc negatif olsa bile
Masallah çok güzel kaliteli yumurtan oluşmuş güzel sonuçlar alacaksın insallahHemen detay veriyorum insallah guzel haberler alacagiz. Benim doktorum Prof Dr Ebru Ozturk. 18 eylul opu tarihim 13 yumurta toplandi 2 tane 5.gun embriyosu donduruldu kaliteleri iyi 4aa. 3 ekim histereskopi tarihim. 13 kasim transfer tarihim. Histereskopi sonrasi adet tarihim 8 gun gecikti olabiliyormus bu durum o yuzden benimde kafamda ki tarihten daha gec oldu. Ucret 28 bin flndi diye hatirliyorum. Mehmet hocayida cok duyuyorum cok tatli bir hoca. Tup bebekte basari laboratuvara bagli arkadaslar bu sebepten bende bahcecinin laboratuvarina cok guvendigimden orada ilerledim sonuc alindiktan sonra zaten baska doktorda takibe devam edebiliriz.
Doğru mu bilmiyorum ki her kadının bünyesine göre değişiyor galiba ben 5.gün dondurulmuş tek embriyo transferi oldum Rabbim inşallah sizlere de nasip eder burdaki herkese dua ediyorumKuzum gerçekten mi ya 48 saatte tutunması doğru mu ki dondurulmuş embryomuydu kuzucum kaç taneydi
Benimkinde 5. Gün tek embriyo canım senin kalitesini falan söylediler miDoğru mu bilmiyorum ki her kadının bünyesine göre değişiyor galiba ben 5.gün dondurulmuş tek embriyo transferi oldum Rabbim inşallah sizlere de nasip eder burdaki herkese dua ediyorum
Kalitesini bilmiyorum canım ama doktor dedi en iyi kalitedeki embriyo yu transfer ediyorum dedi artık ne kadar kaliteli bilmiyorum iki tane istemiştim transfer etmesi bana ve çok üzülmüştümB
Benimkinde 5. Gün tek embriyo canım senin kalitesini falan söylediler mi
canım ilk denemem tek olacak devlette başlamıştım şimdilik oradan devam ediyoruz, senin peki tek mi çift mi? bi de tam tarihin belli mi benim 24 kasım :))Kaçıncı gün embriyosu olucak kuzum tek mi çift mi:)
Neden iki tane etmedi canım bi de transferden sonra ilk ne zaman test yaptın transfer den sonra 3. Gün müKalitesini bilmiyorum canım ama doktor dedi en iyi kalitedeki embriyo yu transfer ediyorum dedi artık ne kadar kaliteli bilmiyorum iki tane istemiştim transfer etmesi bana ve çok üzülmüştüm
"5 gün embriyosu kaç saatte tutunur?" diye yazmıştım google aAy bunu yemi öğrendim 48 saatte tıtunuyormuymuş kuzum erken gebelik mi yapacaksın yoksa normal kaset test transferin ne zaman inşallah kuzum
Ben dün oldu. Canım transfer yazdıklarınızı okuyunca heyecan yaptım ya dün sabah erken oldum transferi 5. Gün tek embriyo"5 gün embriyosu kaç saatte tutunur?" diye yazmıştım google a
"Genellikle, embriyo transferinden sonra eğer 5. gün embriyo transferi olmuşsa 48. saat içinde implantasyon gerçekleşmektedir. İmplantasyondan sonra kanda Beta HCG hormonu artmaya başlar ve kandan gebelik testi ile gebelik sonucu öğrenilebilir." diyordu ondan tahminim var yani iki testim de ellimde var ama yedekledim nolur nolmaz diye :)) 24 kasımda nasipse transferim olacak zaman geçmiyor valla uyuyamıyorum heyecandan :))) senin ne zaman canım?
ayyy çok sevindim forumda her şey hızlı akıyor alışamadım sanırım :) elini karnına koyup bol bol dua oku canım pozitif hissediyorum seninle ilgili test yapmak için sakın acele etme dr ne dedi kan testini ne zaman vereceksin?Ben dün oldu. Canım transfer yazdıklarınızı okuyunca heyecan yaptım ya dün sabah erken oldum transferi 5. Gün tek embriyo
Ay inşallah canım benim 27 si cnm test günüm normalde inşallah iyi alırız sonuçayyy çok sevindim forumda her şey hızlı akıyor alışamadım sanırım :) elini karnına koyup bol bol dua oku canım pozitif hissediyorum seninle ilgili test yapmak için sakın acele etme dr ne dedi kan testini ne zaman vereceksin?
Masallah çok güzel kaliteli yumurtan oluşmuş güzel sonuçlar alacaksın insallah
Şimdi hastaneden aradılar beni de parça alınıp patalojiye gönderilecekmiş bu sebepten 35 bin fiyat söylediler bütçe olarak çok fazla geldi bana ne yapacağım bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?