- 14 Ocak 2020
- 1.493
- 1.627
- 133
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #5.221
Kuzum benimde ilk tüp bebek olcak 3.gün embriyosu çift koycak :) benim 20 kasım gitcem doktora son kontrol gün vericek 25 ile 30 kasım arası transferi yaparız demişti ama benim içimden 26sı gibi yapar gibi geliyor bakalımcanım ilk denemem tek olacak devlette başlamıştım şimdilik oradan devam ediyoruz, senin peki tek mi çift mi? bi de tam tarihin belli mi benim 24 kasım :))
ayy canım çok sevindim bana da 26 kasım gibi geldi estroferm ve oksapara ek olarak başka ilaçlar verecek 20 sinde tahminim bize de haber verirsin bende 24 kasımda transfer olacağım nasipse aralık ayının başında kan testiyle öğreneceğiz inşallahKuzum benimde ilk tüp bebek olcak 3.gün embriyosu çift koycak :) benim 20 kasım gitcem doktora son kontrol gün vericek 25 ile 30 kasım arası transferi yaparız demişti ama benim içimden 26sı gibi yapar gibi geliyor bakalım
Kesinlikle öyle doktorun asistanı var onunla görüştüm fiyatı biraz fazla bu sebepten direk tamam diyemedim tarihe oda maalesef fiyat bu şekilde diye konuştu normalde dışardan hastalara daha fazlaymış fiyatıBazen daha az kaliteli yumurtanin tuttugu oluyo hic belli olmuyor kafami rahat tutuyorum surekli dusunup test yapmiyorum hayirlisi olsun hepimiz icin kiz kardeslerim. Sizde bi indirim isteyin hocayla gorusup bizim planimizda bu yoktu aniden cikti kurum indirimi ya da sizin yapabileceginiz birsey olur mu hocam diye sorar misiniz?
Al benden de o kadar transfer olsun da bi sağlıkla inşallah en son gün ne günse test tarihi o gün gidip kandan öğrenmek istiyorum sonucuBen evde bir sürü test olmasına rağmen yapmadım test gününü bekledim sonucu telefondan da görebilecekken tedavimi yapan hemşireden bakmasını istedim müjdeyi o verdi.. totem yaptım bir nevisiz bilirsiniz tabi ama erkenden moralimi bozmak ya da sevinmek istemem ben garantici bir insanım
Rabbim hayırlı haber almanı nasip etsin canım umarım yüzün gülerBende bugün dayanamayıp birgun erken gittim sonucu bekliyorum
Kasım'da kalbimizde kelebekler uçsun
Merhaba hepimizin tedavileri sonuçları hayırla sonuçlansın inşallah bir çok zorlu süreç sonrası o eşi benzeri olayan mutluluğa kavuşmak dileğiyle
Lütfen listeye eklenmek için beni etiket yapın ki ekleyebileyimm...!
Yaş;
Deneme;
Embriyo gün;
Transfer tarihi;
yazmanız yeterli
Anne Adayı Yaş DenemeEmbriyo Gün Transfer Tarihi Sonuç Iron Butterfly 27 3.cü deneme 5.ci gün Kasım @merry06 26 1.ci deneme 5.ci gün Kasım @Xiangwei 4.cü deneme 3.cü gün
ÇiftKasım @nesem35 35 2.ci deneme 5.ci gün
Çift9 Kasım madamemeri17 29 3.cü deneme 5.ci gün 15 Kasım @1sevgi1 24 1.ci deneme 5.ci gün 2 Kasım @tomrisn 24 1.ci deneme 3.cü gün
Çift17 Ekim ig_budan 33 1.ci deneme 5.ci gün 20 Kasım @cicekacarumutlar 33 2.ci deneme 3.cü gün
ÇiftKasım @GizemmDY 28 1.ci deneme 5.ci gün 15 Kasım Z Zehra2345 25 2.ci deneme 5.ci gün
Çift7 Kasım @filozofia 31 1.ci deneme 5.ci gün 18 Kasım @Kelebenkk 34 1.ci deneme 5.ci gün
Çift1 Kasım R Ruyaaam123 30 1.ci deneme 3.cü gün
ÇiftKasım @Bidebayilistersenferiha 29 2.ci deneme 5.ci gün
ÇiftKasım @ersin-tncy 28 2.ci deneme 3.cü gün 31 Ekim @minikooommm 29 1.ci deneme 3.cü gün 2 Kasım A alohomoraaa 31 5.ci gün 24 Kasım @perisko 39 3.cü deneme 5.ci gün
Çİft3 Kasım @ftmbrr 38 2.ci deneme 3.cü gün 1 Kasım @marshmallowa 34 2.ci deneme 5.ci gün 7 Kasım @minikbirevhanimi 33 1.ci deneme 5.ci gün 23 Kasım @brcn95 28 1.ci deneme 5.ci
gün
Çift1 Kasım
@Panda3426 2.ci deneme 5.ci gün
Çift@LEYLA_3434 39 1.ci deneme 3.ci gün
Çift4 Kasım @elfkrks 24 3.cü deneme 5.ci gün
Çift4 Kasım @heemsiree 25 1.ci deneme 3.cü gün
Çift1 Kasım @qamzeekizyildirim 28 1.ci deneme 5.ci gün
Çift1 Kasım @mira kaya64 24 5.ci gün 3 Kasım @busyk 25 2.ci deneme 5.ci gün 6 Kasım @SnyKds 38 2.ci deneme 5.ci gün
Çift6 Kasım A aysgl 26 1.ci deneme 3.cü gün 10 Kasım @Elif9494 29 1.ci deneme 3.cü gün Çift 10 Kasım
Henüz daha 5 gün olmuş çok erkenBen az önce dayanamayıp test yaptım ama negatif çıktı
3. Gün çift Embriyo canımHenüz daha 5 gün olmuş çok erkençift mi tek mi embriyon
Hayırlı haberler bekliyoruz canım inşallahBende bugün dayanamayıp birgun erken gittim sonucu bekliyorum
Daha erken değil mi kuzucum ya3. Gün çift Embriyo canım
Benimde tam tarihim 24 kasım 14 kasımda 5.gün embriyosu transfer edildi kalitesi 5 Ab kalitesi test yaptın mı hiçcanım ilk denemem tek olacak devlette başlamıştım şimdilik oradan devam ediyoruz, senin peki tek mi çift mi? bi de tam tarihin belli mi benim 24 kasım :))
Sanırım biraz erken yaptımDaha erken değil mi kuzucum ya
Benden bi gün transfer olmuşsun cnmBenimde tam tarihim 24 kasım 14 kasımda 5.gün embriyosu transfer edildi kalitesi 5 Ab kalitesi test yaptın mı hiç
İnşallah sağlıkla ilerlesin negatifse erken deyip kendini avutabşlirsin üzme kendini bol bol c vitamini al canımSanırım biraz erken yaptımregl olacakmışım gibi hissediyorum ve bir de bugün ateşim yükseldi boğaz enfeksiyonundan dolayı ilaç da alamıyorum modum düştü.
Aynen öyle henüz erken yaptım diye kendimi avutuyorum bir de 3. Gün olmasından dolayı bu kadar erken çıkmayacağını bile bile yaptımİnşallah sağlıkla ilerlesin negatifse erken deyip kendini avutabşlirsin üzme kendini bol bol c vitamini al canım
Belki ateş enfeksiyondan değil bebiş tutunduğu için oluyordur kuzumAynen öyle henüz erken yaptım diye kendimi avutuyorum bir de 3. Gün olmasından dolayı bu kadar erken çıkmayacağını bile bile yaptım
Ay inşallah öyledirBelki ateş enfeksiyondan değil bebiş tutunduğu için oluyordur kuzum
Erken yapmışsın ama kuzum tek embriyo mu çiftmiAy inşallah öyledir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?