canım ilk denemem tek olacak devlette başlamıştım şimdilik oradan devam ediyoruz, senin peki tek mi çift mi? bi de tam tarihin belli mi benim 24 kasım :))
Kuzum benimde ilk tüp bebek olcak 3.gün embriyosu çift koycak :) benim 20 kasım gitcem doktora son kontrol gün vericek 25 ile 30 kasım arası transferi yaparız demişti ama benim içimden 26sı gibi yapar gibi geliyor bakalım

ayy canım çok sevindim bana da 26 kasım gibi geldi estroferm ve oksapara ek olarak başka ilaçlar verecek 20 sinde tahminim bize de haber verirsin bende 24 kasımda transfer olacağım nasipse aralık ayının başında kan testiyle öğreneceğiz inşallah

Kesinlikle öyle doktorun asistanı var onunla görüştüm fiyatı biraz fazla bu sebepten direk tamam diyemedim tarihe oda maalesef fiyat bu şekilde diye konuştu normalde dışardan hastalara daha fazlaymış fiyatı hakkımızda hayırlısı olsun gerçekten kılı kılına bütçe ayarlayan insanlar da var çok ama çok zor bir süreç

Al benden de o kadar transfer olsun da bi sağlıkla inşallah en son gün ne günse test tarihi o gün gidip kandan öğrenmek istiyorum sonucu

canım ilk denemem tek olacak devlette başlamıştım şimdilik oradan devam ediyoruz, senin peki tek mi çift mi? bi de tam tarihin belli mi benim 24 kasım :))
Benimde tam tarihim 24 kasım 14 kasımda 5.gün embriyosu transfer edildi kalitesi 5 Ab kalitesi test yaptın mı hiç

Sanırım biraz erken yaptım regl olacakmışım gibi hissediyorum ve bir de bugün ateşim yükseldi boğaz enfeksiyonundan dolayı ilaç da alamıyorum modum düştü.
İnşallah sağlıkla ilerlesin negatifse erken deyip kendini avutabşlirsin üzme kendini bol bol c vitamini al canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…