- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #5.241
Çift canım 3. Gün amaErken yapmışsın ama kuzum tek embriyo mu çiftmi
İnşallah seninledirler annesiÇift canım 3. Gün ama
Benim değerlerim çok değişkendi 200 küsürlerden başladık 1 hafta uğraştı doktorum benimle her gün İstanbul’da Asya dan avrupaya geçip duruyordum bi gün 1558 çıkıyor değer atıyorum ikinci günü 1880 çıkıyor üçüncü günü 2000 i geçmesi lazım diyo gene iğne yap yarın gel test ver gidiyorum ölçüyo bakıyor 2000 küsür olacak değer 1700 lere düşmüş en son dedi ki bugün iğne vurulma yarın gel bi daha test ver dedim herhalde bu ay opu yapmayacak bana hem çok yoruldum hem çok üzüldüm hastane ağladım hatta pes edecektim neredeyse eşim teselli etti neyse ertesi günü bi gittik benim e2 olmuş 2450 hemen çatlatma iğnesi ertesi günü toplama için çağırdı beni şok oldum valla o yüzden her an her şey değişebilir olumlu düşün olumlu olsun inşallahAma ben dün ölçtüm 411 çıktı doktorum nasıl olur dedi sonra ilacımın dozunu arttırdı dün için ve gece ekstra 2 adet ovitrelle ve 2 adet genopeptly iğne vurdum bugün ise tarlusal sabah akşam devam edeceğim yarın ise öğleden sonra yumurtalarım alınacak, sence 1 günde yükselir mi ?
Ben şuan estrofem, corasprin, prednol, climara forte ve omegrav kullanuyorum bakalım 20sinde ekstra ilaç vericek mi? Tabikide haber ederim kuzumayy canım çok sevindim bana da 26 kasım gibi geldi estroferm ve oksapara ek olarak başka ilaçlar verecek 20 sinde tahminim bize de haber verirsin bende 24 kasımda transfer olacağım nasipse aralık ayının başında kan testiyle öğreneceğiz inşallah
Embriyolarinizin kalitesi nasil bir de histereskopi kararini doktor size mi birakti yoksa kesin olcaksiniz mi diyor?Kesinlikle öyle doktorun asistanı var onunla görüştüm fiyatı biraz fazla bu sebepten direk tamam diyemedim tarihe oda maalesef fiyat bu şekilde diye konuştu normalde dışardan hastalara daha fazlaymış fiyatıhakkımızda hayırlısı olsun gerçekten kılı kılına bütçe ayarlayan insanlar da var çok ama çok zor bir süreç
İnsallah seninledir ben inaniyorumÇift canım 3. Gün ama
Oncelikle hayirli olsun merhabalar. Size tavsiyem doktorunuzun onerdigi bir multivitamin vardir bu surecte tum drlar veriyor icinde folik asit olan onu kullanin. Paketli gidalardan, sigara ve alkolden uzak durun. Kafanizi relax moda alin stresten uzaklasin. Onun disinda protein degeri yuksek beslenin. Tamamen beslenmeye bagli degil ama etkili dedi doktorum. Sabah organik yumurta ben 2 tane yiyorum, bol meyve sebze ve zeytinyagli yemekler yiyorum, somon baligi doktor haftada 3 yersen iyi olur dedi olabildigince omega bakimindan zenginMerhaba kızlar, ilk tüp bebek denemem,
transfer edilecek bir embriyom var. Transfer için regl bekliyorum. Bu süreçte vitamin ya da beslenme olarak dikkat etmemiz gereken ne var. Tek embriyom olduğu için elimden geleni yapmak istiyorum.
Sonucunuz nasil geldi?Bende bugün dayanamayıp birgun erken gittim sonucu bekliyorum
Herşey güzel olacak canımPek aram yoktu aslında bu süreçlerden geçerken alışmak istedim kendimi ama çok uğraştırıcı
Ayyyy az kaldı hadi bakalımbu ara bende pozitife yöneldim derin düşüncelere girdim resmen acayip ne olacak nasıl olacak ne durumlsr olacak vs vs vs.
Heralde negatife o kadar alismişizki pozitife inanamıyoruzMerhaba canım Doktor dün kese var gibi dedi coraspini kesti kanamam olduğu için bende hiç bişey hissetmiyorum normal mi bilemedim
Sana doktorun hangi ilaçları verdi pekiben de öyle yaptırayım bari sonuçların baya güzelmiş maşallah
Aynen canım ya kafam öyle karışık kiHeralde negatife o kadar alismişizki pozitife inanamıyoruz
Progestan iğne oluyorum her sabah kalçadan kan verdim bide ilk değerim 48.02 ikinci 313 bakalım bu kaç cikicakNe iğnesi oldun kuzum en son ki kan değerin neydi
15 çıktı 10 gün pozitif dedi doktorum pazartesi tekrar kan vericemSonucunuz nasil geldi?
Kız daha çok erken test yapıp moralini bozma3. Gün çift Embriyo canım
Biraz moralim düştü 15 kusur de çıkmış 10 gün pazartesi tekrar kan vericemHayırlı haberler bekliyoruz canım inşallah
Değerlerim düşük pazartesi tekrar kan vericemRabbim hayırlı haber almanı nasip etsin canım umarım yüzün gülerhaber et bize de durumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?