Merhaba kızlar, ilk tüp bebek denemem,
transfer edilecek bir embriyom var. Transfer için regl bekliyorum. Bu süreçte vitamin ya da beslenme olarak dikkat etmemiz gereken ne var. Tek embriyom olduğu için elimden geleni yapmak istiyorum.

Benim değerlerim çok değişkendi 200 küsürlerden başladık 1 hafta uğraştı doktorum benimle her gün İstanbul’da Asya dan avrupaya geçip duruyordum bi gün 1558 çıkıyor değer atıyorum ikinci günü 1880 çıkıyor üçüncü günü 2000 i geçmesi lazım diyo gene iğne yap yarın gel test ver gidiyorum ölçüyo bakıyor 2000 küsür olacak değer 1700 lere düşmüş en son dedi ki bugün iğne vurulma yarın gel bi daha test ver dedim herhalde bu ay opu yapmayacak bana hem çok yoruldum hem çok üzüldüm hastane ağladım hatta pes edecektim neredeyse eşim teselli etti neyse ertesi günü bi gittik benim e2 olmuş 2450 hemen çatlatma iğnesi ertesi günü toplama için çağırdı beni şok oldum valla o yüzden her an her şey değişebilir olumlu düşün olumlu olsun inşallah

Ben şuan estrofem, corasprin, prednol, climara forte ve omegrav kullanuyorum bakalım 20sinde ekstra ilaç vericek mi? Tabikide haber ederim kuzum inşşal pozitif sonuçlar alırız

Embriyolarinizin kalitesi nasil bir de histereskopi kararini doktor size mi birakti yoksa kesin olcaksiniz mi diyor?

Merhaba kızlar, bikac gündür yoktum stresli günleden geçtim geçmeye devam ediyorum. İlktestten sonra değerim biraz arttı fakat sonraki testte tekrar ilk cikan değere indi beta. Şimdi 2 gün sonra tekrar test vercem doktor kmtrol edelim sonraki teste bakalım dedi ama umudum kalmadı..kimyasal gebelik yaşıyorum galiba

Oncelikle hayirli olsun merhabalar. Size tavsiyem doktorunuzun onerdigi bir multivitamin vardir bu surecte tum drlar veriyor icinde folik asit olan onu kullanin. Paketli gidalardan, sigara ve alkolden uzak durun. Kafanizi relax moda alin stresten uzaklasin. Onun disinda protein degeri yuksek beslenin. Tamamen beslenmeye bagli degil ama etkili dedi doktorum. Sabah organik yumurta ben 2 tane yiyorum, bol meyve sebze ve zeytinyagli yemekler yiyorum, somon baligi doktor haftada 3 yersen iyi olur dedi olabildigince omega bakimindan zengin insallah guzel sonuclanir ve sonucunuzu burada paylasirsiniz. Benimde transferimin 3.aksami

Herşey güzel olacak canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…