- 29 Mart 2023
- 838
- 997
- 33
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #5.261
Ay hadi kuzucum güzel sonuçlarını bekliyoruz inşallahProgestan iğne oluyorum her sabah kalçadan kan verdim bide ilk değerim 48.02 ikinci 313 bakalım bu kaç cikicak
Canısı önemli olan artış ama sen artışına bak inşallahBiraz moralim düştü 15 kusur de çıkmış 10 gün pazartesi tekrar kan vericem
Banada prednol yazdı bugün ne için verildigin bilmiyrmBen şuan estrofem, corasprin, prednol, climara forte ve omegrav kullanuyorum bakalım 20sinde ekstra ilaç vericek mi? Tabikide haber ederim kuzuminşşal pozitif sonuçlar alırız
Ay inşallah kipirdamaya korkuyorum bisey olcak diyeCanısı önemli olan artış ama sen artışına bak inşallah
Öyle yapma canım stres heyecan cok etkiliyor biliyorum insan heyecan yapıyor elinde olmadan ama sakin olmaya çalış ki bebişşerin tutunsunlar annesi idrar testi yapmışmıydınAy inşallah kipirdamaya korkuyorum bisey olcak diye
İnşallah canımAy hadi kuzucum güzel sonuçlarını bekliyoruz inşallah
Embriyo toplamda 7tane toplandı 6si olgun dollendi fakat 5. Güne toplam 3tane geldiEmbriyolarinizin kalitesi nasil bir de histereskopi kararini doktor size mi birakti yoksa kesin olcaksiniz mi diyor?
Umarım hüsrana uğramam yarınBenim değerlerim çok değişkendi 200 küsürlerden başladık 1 hafta uğraştı doktorum benimle her gün İstanbul’da Asya dan avrupaya geçip duruyordum bi gün 1558 çıkıyor değer atıyorum ikinci günü 1880 çıkıyor üçüncü günü 2000 i geçmesi lazım diyo gene iğne yap yarın gel test ver gidiyorum ölçüyo bakıyor 2000 küsür olacak değer 1700 lere düşmüş en son dedi ki bugün iğne vurulma yarın gel bi daha test ver dedim herhalde bu ay opu yapmayacak bana hem çok yoruldum hem çok üzüldüm hastane ağladım hatta pes edecektim neredeyse eşim teselli etti neyse ertesi günü bi gittik benim e2 olmuş 2450 hemen çatlatma iğnesi ertesi günü toplama için çağırdı beni şok oldum valla o yüzden her an her şey değişebilir olumlu düşün olumlu olsun inşallah
test yaptın mı hiçBenden bi gün transfer olmuşsun cnm
Ay yok kuzum dün oldum transfer dahatest yaptın mı hiç
Embriyolarinizda cok guzel histereskopi deniliyor evet yumurta toplama gibi aynen hic korkmayin. Ben ikisinden sonrada hic agri cekmedim agri kesici alabilirsin dediler hic gerek kalmadi hafif akinti gibi kanama oluyor o kadar, 1 haftayi bulan adet gecikmesi normalmis sonu guzel olacak insallahEmbriyo toplamda 7tane toplandı 6si olgun dollendi fakat 5. Güne toplam 3tane geldi
2tanesi 4aa 1 tanesi 4bb kalite laboratuvar birinci kalite hepsi güzel demişti.
Evet doktorumun asistanı ile görüştüm kesin olmam gerekiyor mu dedim Mehmet hoca küçük olsaydi gerek görmezdi dedi ama maalesef olmanız gerekiyor dedi persembe günü saat 3de olacağım 2 de burda olun dedi
Ve polip olacağım ameliyat histereskopi olarak mi geçiyor internete yazıyorum hep histereskopi çıkıyor bilmediğim için kusura bakmayın
Hic caninizi sikmayin belli olmuyor birandada yukselebiliyor kalbinizi ferah tutun hayirlisi ne ise kolay yoldan o olsun15 çıktı 10 gün pozitif dedi doktorum pazartesi tekrar kan vericem
Evet AltunizadeEmbriyolarinizda cok guzel histereskopi deniliyor evet yumurta toplama gibi aynen hic korkmayin. Ben ikisinden sonrada hic agri cekmedim agri kesici alabilirsin dediler hic gerek kalmadi hafif akinti gibi kanama oluyor o kadar, 1 haftayi bulan adet gecikmesi normalmis sonu guzel olacak insallahaltunizade sizinde herlde?
Onu bende bilmiyorum bikmiyorum kuzum ama onu kullanırken tuz yasak elin yüzün şişmesin ödem olmasınBanada prednol yazdı bugün ne için verildigin bilmiyrm
Teşekkür ederim cevabınız için. Umarım pozitifi görürsünüz ve bebeğinizi kucağınıza alırsınızOncelikle hayirli olsun merhabalar. Size tavsiyem doktorunuzun onerdigi bir multivitamin vardir bu surecte tum drlar veriyor icinde folik asit olan onu kullanin. Paketli gidalardan, sigara ve alkolden uzak durun. Kafanizi relax moda alin stresten uzaklasin. Onun disinda protein degeri yuksek beslenin. Tamamen beslenmeye bagli degil ama etkili dedi doktorum. Sabah organik yumurta ben 2 tane yiyorum, bol meyve sebze ve zeytinyagli yemekler yiyorum, somon baligi doktor haftada 3 yersen iyi olur dedi olabildigince omega bakimindan zengininsallah guzel sonuclanir ve sonucunuzu burada paylasirsiniz. Benimde transferimin 3.aksami
Tekrar test yaptın? Ben yarın yapacağım kaç öıkacak çok merak ediyorum12 gundeyim canim
Modunu düşürme canım benim. Ben covid oldum çok korktum ama hiç bişey olmadı şükürler olsunSanırım biraz erken yaptımregl olacakmışım gibi hissediyorum ve bir de bugün ateşim yükseldi boğaz enfeksiyonundan dolayı ilaç da alamıyorum modum düştü.
Teşekkür ederim cevabınız için. Umarım pozitifi görürsünüz ve bebeğinizi kucağınıza alırsınızbeslenme konusunda zayıf kalıyorum daha fazla dikkat etmeye çalışıyım. Kahve ve çay tüketimini azaltmak istiyorum. Bazen de düşünüyorum kimisi hiç dikkat etmeden pozitifi görüyor kasmaya gerek yok diyorum
Kesin yapar ben histereskopi oncesi burda saysisiz yorum okudum drlari hem rahmin icini transfere hazirliyor temizliyor, hemde cizik atiyor tutunma sansini artirmak icinEvet Altunizadeyorumlarda genelde dediğiniz gibi 1 hafta 10 gün gecikme yaşamışlar sonu güzel olsun da bir de acaba bana da doktorum çizik atar mi Rahime bu da tutunma şansını yükseltiyormuş sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?