Embriyolarinizin kalitesi nasil bir de histereskopi kararini doktor size mi birakti yoksa kesin olcaksiniz mi diyor?
Embriyo toplamda 7tane toplandı 6si olgun dollendi fakat 5. Güne toplam 3tane geldi
2tanesi 4aa 1 tanesi 4bb kalite laboratuvar birinci kalite hepsi güzel demişti.
Evet doktorumun asistanı ile görüştüm kesin olmam gerekiyor mu dedim Mehmet hoca küçük olsaydi gerek görmezdi dedi ama maalesef olmanız gerekiyor dedi persembe günü saat 3de olacağım 2 de burda olun dedi
Ve polip olacağım ameliyat histereskopi olarak mi geçiyor internete yazıyorum hep histereskopi çıkıyor bilmediğim için kusura bakmayın

Umarım hüsrana uğramam yarın çok teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için

Embriyolarinizda cok guzel histereskopi deniliyor evet yumurta toplama gibi aynen hic korkmayin. Ben ikisinden sonrada hic agri cekmedim agri kesici alabilirsin dediler hic gerek kalmadi hafif akinti gibi kanama oluyor o kadar, 1 haftayi bulan adet gecikmesi normalmis sonu guzel olacak insallah altunizade sizinde herlde?

Evet Altunizade yorumlarda genelde dediğiniz gibi 1 hafta 10 gün gecikme yaşamışlar sonu güzel olsun da bir de acaba bana da doktorum çizik atar mi Rahime bu da tutunma şansını yükseltiyormuş sanırım

Teşekkür ederim cevabınız için. Umarım pozitifi görürsünüz ve bebeğinizi kucağınıza alırsınız beslenme konusunda zayıf kalıyorum daha fazla dikkat etmeye çalışıyım. Kahve ve çay tüketimini azaltmak istiyorum. Bazen de düşünüyorum kimisi hiç dikkat etmeden pozitifi görüyor kasmaya gerek yok diyorum

Sanırım biraz erken yaptım regl olacakmışım gibi hissediyorum ve bir de bugün ateşim yükseldi boğaz enfeksiyonundan dolayı ilaç da alamıyorum modum düştü.
Modunu düşürme canım benim. Ben covid oldum çok korktum ama hiç bişey olmadı şükürler olsun kendine iyi bak iyi beslen bol bol vitaminli şeyler ye. Karnıbahar brokoli haşla ye. Hastalanma daha fazla kendinide üzme

Evet Altunizade yorumlarda genelde dediğiniz gibi 1 hafta 10 gün gecikme yaşamışlar sonu güzel olsun da bir de acaba bana da doktorum çizik atar mi Rahime bu da tutunma şansını yükseltiyormuş sanırım
Kesin yapar ben histereskopi oncesi burda saysisiz yorum okudum drlari hem rahmin icini transfere hazirliyor temizliyor, hemde cizik atiyor tutunma sansini artirmak icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…