- 23 Ocak 2022
- 781
- 893
- 53
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #5.281
Şöyle ki tabiki birden hepsini mideye almak da zararlı hepsinden azar azar da yiyebilirsin nar suyunu genelde transfer öncesi tüketiliyor diye biliyorum rahim kalınlaşması icin transfer sonrası ise muhakkak kabak çekirdeği avokado havuç suyu tüketmeni öneririm avakado çok önemli güzel bir meyve tutunmayı desteklerKızlar bişey soracağım bu transfer sonrası ananas nar havuç suyu kabak çekirdeğini falan hemen transfer sonrası mı yemek lazım yoksa günleri yaya yaya mı yiyeceğiz hepsi hi anda yenilir mi
Yok yapmadim carsamba kese icin gidicem olmadi kanda veririmTekrar test yaptın? Ben yarın yapacağım kaç öıkacak çok merak ediyorum
Umarim gorurum ve burada ki bircok arkadasima size umut olur ilk denemede tutmasi. Ben cay kahveyi transfer sonrasi kestim tamemen tutunana kadar sikicam disimi. Keisnlikle hic dikkat etmeden pozitifi gorenler var ama 2 operasyon ustune sayisiz ilac insan hem maddi hem manevi yipraninca elinden geleni yapmak istiyor.Teşekkür ederim cevabınız için. Umarım pozitifi görürsünüz ve bebeğinizi kucağınıza alırsınızbeslenme konusunda zayıf kalıyorum daha fazla dikkat etmeye çalışıyım. Kahve ve çay tüketimini azaltmak istiyorum. Bazen de düşünüyorum kimisi hiç dikkat etmeden pozitifi görüyor kasmaya gerek yok diyorum
Amiiiin insallah güzel geçer sonu da hepimiz için hayırlısı olur Rabbim ol derse olur elbetKesin yapar ben histereskopi oncesi burda saysisiz yorum okudum drlari hem rahmin icini transfere hazirliyor temizliyor, hemde cizik atiyor tutunma sansini artirmak icin
Canım benim çok teşekkür ederim desteğin için 12. Günü sabırsızlıkla bekliyorumModunu düşürme canım benim. Ben covid oldum çok korktum ama hiç bişey olmadı şükürler olsunkendine iyi bak iyi beslen bol bol vitaminli şeyler ye. Karnıbahar brokoli haşla ye. Hastalanma daha fazla kendinide üzme
Dün oldum transfer bugün yesem işe yarar mı yani canım inşallahŞöyle ki tabiki birden hepsini mideye almak da zararlı hepsinden azar azar da yiyebilirsin nar suyunu genelde transfer öncesi tüketiliyor diye biliyorum rahim kalınlaşması icin transfer sonrası ise muhakkak kabak çekirdeği avokado havuç suyu tüketmeni öneririm avakado çok önemli güzel bir meyve tutunmayı destekler
Aşilama gibi. Ağrı olmuyor sadece idrara sıkışık olmak zorluyor. Bir de bana iki saat kafanı kaldırmadan yatacaksin demişlerdi sürgü verdiler. Ona tuvaletimi eşimin yardımıyla yapmıştım kalkmamistim.Kızlar transfer aşılama gibi değil mi? Daha fazla bi ağrı olmaz heralde?
5 ci gün yapmıştım negatifti artık cesaret edemedim yapmayaÖyle yapma canım stres heyecan cok etkiliyor biliyorum insan heyecan yapıyor elinde olmadan ama sakin olmaya çalış ki bebişşerin tutunsunlar annesi idrar testi yapmışmıydın
Ağır itme çekme şeyleri kolu çok yukari kaldırmak etkiliyor diye biliyorum benim doktorum öyle demistiBirsey danismak istiyorum ben tup bebek surecimi kimseyle paylasmadim kendi tercihimizdi esim ve ben disinda kimse bilmiyor o yuzden transferden beri yemek kahvalti bulasik kendim hallediyorum yani full yatmadim. Doktor kendi gunluk yasantina devam et dedi ama sizce bunlar olumsuz etkiler mi?
Tutunma ihtimalini arttırıyor bu sebeple prednol veriyorlar canımBanada prednol yazdı bugün ne için verildigin bilmiyrm
Sağol kuzum cevap içinAşilama gibi. Ağrı olmuyor sadece idrara sıkışık olmak zorluyor. Bir de bana iki saat kafanı kaldırmadan yatacaksin demişlerdi sürgü verdiler. Ona tuvaletimi eşimin yardımıyla yapmıştım kalkmamistim.
Anladim sagol cevap icinTutunma ihtimalini arttırıyor bu sebeple prednol veriyorlar canım
Daha çok çok erken umutsuzluğa kapılma3. Gün çift Embriyo canım
Rabbim gönlüne ferahlık versin canım umarım değerin yükselirMerhaba kızlar, bikac gündür yoktum stresli günleden geçtim geçmeye devam ediyorum. İlktestten sonra değerim biraz arttı fakat sonraki testte tekrar ilk cikan değere indi beta. Şimdi 2 gün sonra tekrar test vercem doktor kmtrol edelim sonraki teste bakalım dedi ama umudum kalmadı..kimyasal gebelik yaşıyorum galiba
Buda güzel canım olsun inşallah Allah'ın izni ile değerin yükselir üzülüp stres yapma15 çıktı 10 gün pozitif dedi doktorum pazartesi tekrar kan vericem
Nar transfer öncesi kız sonrası değil rahim kalınlaştırma için sonrası için yenmez nar diye biliyorumKızlar bişey soracağım bu transfer sonrası ananas nar havuç suyu kabak çekirdeğini falan hemen transfer sonrası mı yemek lazım yoksa günleri yaya yaya mı yiyeceğiz hepsi hi anda yenilir mi
Evet canım aynen öyle ağrı sızı yok sadece ev sıkışıklık o kadarKızlar transfer aşılama gibi değil mi? Daha fazla bi ağrı olmaz heralde?
Çok çok aman aman yorulma dikkat et Allah'ın izni ile birşey olmaz inşallahBirsey danismak istiyorum ben tup bebek surecimi kimseyle paylasmadim kendi tercihimizdi esim ve ben disinda kimse bilmiyor o yuzden transferden beri yemek kahvalti bulasik kendim hallediyorum yani full yatmadim. Doktor kendi gunluk yasantina devam et dedi ama sizce bunlar olumsuz etkiler mi?
Tabikiii yarar neden yaramasın beslenmeye özen gosterin güzel sonuçlar alırsınız Allah’ın izniyleDün oldum transfer bugün yesem işe yarar mı yani canım inşallah
tabikiii merak etme. Allahim kabul etsin şifa olsunHayırlı akşamlar canımlar hepimizin niyeti için 1 fatiha 3 ihlas olurmusunuz şuanbenim periler yine geldi şifa olsun bedenimize....
Allah razı olsun kuzucumtabikiii merak etme. Allahim kabul etsin şifa olsun
Canım bu saydiklarindan sadece kabak çekirdeği yedim ben çiğ olanı al her gün bir avuç ye kavrulmuş alma diğerleri için bilgim yokKızlar bişey soracağım bu transfer sonrası ananas nar havuç suyu kabak çekirdeğini falan hemen transfer sonrası mı yemek lazım yoksa günleri yaya yaya mı yiyeceğiz hepsi hi anda yenilir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?