Kızlar bişey soracağım bu transfer sonrası ananas nar havuç suyu kabak çekirdeğini falan hemen transfer sonrası mı yemek lazım yoksa günleri yaya yaya mı yiyeceğiz hepsi hi anda yenilir mi
Şöyle ki tabiki birden hepsini mideye almak da zararlı hepsinden azar azar da yiyebilirsin nar suyunu genelde transfer öncesi tüketiliyor diye biliyorum rahim kalınlaşması icin transfer sonrası ise muhakkak kabak çekirdeği avokado havuç suyu tüketmeni öneririm avakado çok önemli güzel bir meyve tutunmayı destekler

Umarim gorurum ve burada ki bircok arkadasima size umut olur ilk denemede tutmasi. Ben cay kahveyi transfer sonrasi kestim tamemen tutunana kadar sikicam disimi. Keisnlikle hic dikkat etmeden pozitifi gorenler var ama 2 operasyon ustune sayisiz ilac insan hem maddi hem manevi yipraninca elinden geleni yapmak istiyor.

Kesin yapar ben histereskopi oncesi burda saysisiz yorum okudum drlari hem rahmin icini transfere hazirliyor temizliyor, hemde cizik atiyor tutunma sansini artirmak icin
Amiiiin insallah güzel geçer sonu da hepimiz için hayırlısı olur Rabbim ol derse olur elbet seni sorularımla çok boğdum her soruma cevap aldım senden Allah razı olsun gerçekten çok ama çok teşekkür ederim bilgilerinle bilgilendim

Canım benim çok teşekkür ederim desteğin için 12. Günü sabırsızlıkla bekliyorum

Dün oldum transfer bugün yesem işe yarar mı yani canım inşallah

Birsey danismak istiyorum ben tup bebek surecimi kimseyle paylasmadim kendi tercihimizdi esim ve ben disinda kimse bilmiyor o yuzden transferden beri yemek kahvalti bulasik kendim hallediyorum yani full yatmadim. Doktor kendi gunluk yasantina devam et dedi ama sizce bunlar olumsuz etkiler mi?

Kızlar transfer aşılama gibi değil mi? Daha fazla bi ağrı olmaz heralde?
Aşilama gibi. Ağrı olmuyor sadece idrara sıkışık olmak zorluyor. Bir de bana iki saat kafanı kaldırmadan yatacaksin demişlerdi sürgü verdiler. Ona tuvaletimi eşimin yardımıyla yapmıştım kalkmamistim.

Ağır itme çekme şeyleri kolu çok yukari kaldırmak etkiliyor diye biliyorum benim doktorum öyle demisti

3. Gün çift Embriyo canım
Daha çok çok erken umutsuzluğa kapılma
Rabbim gönlüne ferahlık versin canım umarım değerin yükselir
15 çıktı 10 gün pozitif dedi doktorum pazartesi tekrar kan vericem
Buda güzel canım olsun inşallah Allah'ın izni ile değerin yükselir üzülüp stres yapma
Kızlar bişey soracağım bu transfer sonrası ananas nar havuç suyu kabak çekirdeğini falan hemen transfer sonrası mı yemek lazım yoksa günleri yaya yaya mı yiyeceğiz hepsi hi anda yenilir mi
Nar transfer öncesi kız sonrası değil rahim kalınlaştırma için sonrası için yenmez nar diye biliyorum
Kızlar transfer aşılama gibi değil mi? Daha fazla bi ağrı olmaz heralde?
Evet canım aynen öyle ağrı sızı yok sadece ev sıkışıklık o kadar
Çok çok aman aman yorulma dikkat et Allah'ın izni ile birşey olmaz inşallah

Canım bu saydiklarindan sadece kabak çekirdeği yedim ben çiğ olanı al her gün bir avuç ye kavrulmuş alma diğerleri için bilgim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…