Değer yükselip sağlıklı gebelik yaşayan varmıdır ki. Sonucu aldığımdan beri araştırıyorum. Sağlıklı devam eden bikac kişi var ama çoğu düşük olmuş. Hayırlısı olsun artık yapcak bisey yok. İlk sonucu aldığımdan beri değer biraz düşük olduğundan korkarak test günümü bekledim. Yinede bikac gün o duyguyu yaşamak çok güzeldi. İnşallah önümüzdeki aylarda gerçekten bu duyguyu yaşarız

Canım bende 4 5 gün annemde kaldım ama full yatmadım kendi evime geldiğim ilk gün silip supurdum dikkat et sen genelde çok ayakta kalmamaya çalış

tomrisn brcn95 kızlar kimyasal gebelikten sonra naptınız değer kendiliğinden mi sıfırlandı. Sonrasında adet gören ne zaman gördü ve tekrar ne zaman tedavi düşünüyorsunuz.

Rabbim gönlünü incitmesin ne dese bilemiyor insan sevinse bile umut sevenmese de ne çok yol var gidilmesi baş vurulması gereken böyle söylemesi düğüm düğüm ediyor insanı....

Olur mu oyle sey bende cok endiseliydim acele ediyodum ama zaman cabucak gecti insallah transfer gununuzdede konusuruz ben tesekkur ederim gercekten olacagi varsa oluyor kafanizi cok takmayin stres yapmamakta onemli

Canım folikul görüyor ultrasonda önemli olan onların içindeki yumurtalar ultrasonda içindeki yumurtalar görünmüyor benden 3 görünmüştü 9 tane yumurta toplandı .Sen pcos musun
Merhaba, bu bilgi yanlış malesef
Her folikul içinde bir adet yumurta hücresi bulunur. Ultrasonda görülen içi su dolu yuvarlak keselerin içinde yumurta hücresi vardır.Yumurtalar toplanıp işleme alındığı gün bu yumurtaların olgun olup(döllenmeye uygun) olmadıgına bakılır. Yani metefaz 2 ye geçip geçmediğine bakılır. Bazı yumurtalar olgun olmaz metefaz 1 de kalır dollenme hic olmaz veya bazı folikullerin içi tamamen boş çıkar.
Kısaca bir folikul bir yumurta hücresi demek. Ama dediğim gibi dollenmeye uygun olup olmadıgı da toplamadan sonra belli oluyor.
Sizim muhtemelen ultrasonda görünmeyen yumurtalıga daha uzakta kalan folikulleriniz toplanmış. Bu arada Tedavi baslangıcında daha az folikul gozukmesi normal ikinci hatta üçüncü kontrolde sayı artacaktır. Arkadan gelen folikulleriniz olacaktır.

Allah hayırlısıyla pozitif sonuclandırsın herkesin tedavisini.

Canım bende 4 5 gün annemde kaldım ama full yatmadım kendi evime geldiğim ilk gün silip supurdum dikkat et sen genelde çok ayakta kalmamaya çalış
Cok tesekkur ederim cevabiniz icin cok yorulmuyorum ama tabi bulasik makinesi fln yerlestiriyorum bakalim gorecegiz silme supurme yapmadim basic seyler yapiyorum

Cok tesekkur ederim cevabiniz icin cok yorulmuyorum ama tabi bulasik makinesi fln yerlestiriyorum bakalim gorecegiz silme supurme yapmadim basic seyler yapiyorum
Çok uzanacagin şeyler yapma ayakta fazla kalmamaya çalış kendini sıcak tut en önemlisi ilaçlarını saati saatine al ve bol su iç gerisi Rabbime kalmış

Rabbim gönlünü incitmesin ne dese bilemiyor insan sevinse bile umut sevenmese de ne çok yol var gidilmesi baş vurulması gereken böyle söylemesi düğüm düğüm ediyor insanı....
Öyle canım.rabbim niyetimizi biliyor vardır herşeyde bir hayır. Bizlerde anne baba olacak Rabbimin izni ile. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın

Kasımda aşk başkadır
O ay bu aydır inşallah.

Bugün benim dr kontrolüm vardı. 4 gün ignemi oldum gittim bugün 5. Gundu ama ignemi kontrolden sonra oldum. Neyse 5 tane yumurtam olmuş. 17-15-15-15-14 büyüklükleri de. Az mı çok mu, yumurta büyüklükleri nasıl bilemedim.

Yarın da ganol f iğne kullanıp cumartesi kontrole gideceğim. Oxotide iğneye de başladım.

Yumurta sayısı az demi ?
Bunların kaçı dollenebilecek acaba

Olur mu oyle sey bende cok endiseliydim acele ediyodum ama zaman cabucak gecti insallah transfer gununuzdede konusuruz ben tesekkur ederim gercekten olacagi varsa oluyor kafanizi cok takmayin stres yapmamakta onemli
Amin inşallah çok teşekkür ediyorum eşim den başka kimse bilmiyor tup bebek sürecimizi o yüzden sizlerle sohbet edip bilgilenmek aşırı duygusallastirdi beni sizlerinde insallah güzel haberlerinizi vermek nasip olsun

Bizim de oyle yalnizca esimle ben kimseye soylemedigimiz icinde ne cok soran eden hatirlatan oluyor ne de her kafadan bir ses cikiyor bir yerde iyi aslinda tabi is guc yemek bize kaldi onunda olumsuz etkisi olmaz umarim sonucta bilmeden dogal yolla hamile kalanlarda yemek is yapiyo calisiyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…