- 14 Şubat 2021
- 8.445
- 22.982
- 298
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #5.301
Nari ben transfer de rahim kalınlaşması için biliyorum sonrası önerilmiyor ki yeme bence narCanım bu saydiklarindan sadece kabak çekirdeği yedim ben çiğ olanı al her gün bir avuç ye kavrulmuş alma diğerleri için bilgim yok
Aşılama gibi canım ben merkeze sıkışık gitmedim orda su içtim daha rahat oldumKızlar transfer aşılama gibi değil mi? Daha fazla bi ağrı olmaz heralde?
Değer yükselip sağlıklı gebelik yaşayan varmıdır ki. Sonucu aldığımdan beri araştırıyorum. Sağlıklı devam eden bikac kişi var ama çoğu düşük olmuş. Hayırlısı olsun artık yapcak bisey yok. İlk sonucu aldığımdan beri değer biraz düşük olduğundan korkarak test günümü bekledim. Yinede bikac gün o duyguyu yaşamak çok güzeldi. İnşallah önümüzdeki aylarda gerçekten bu duyguyu yaşarızDaha çok çok erken umutsuzluğa kapılma
Rabbim gönlüne ferahlık versin canım umarım değerin yükselir
Buda güzel canım olsun inşallah Allah'ın izni ile değerin yükselir üzülüp stres yapma
Nar transfer öncesi kız sonrası değil rahim kalınlaştırma için sonrası için yenmez nar diye biliyorum
Evet canım aynen öyle ağrı sızı yok sadece ev sıkışıklık o kadar
Çok çok aman aman yorulma dikkat et Allah'ın izni ile birşey olmaz inşallah
Canım bende 4 5 gün annemde kaldım ama full yatmadım kendi evime geldiğim ilk gün silip supurdum dikkat et sen genelde çok ayakta kalmamaya çalışBirsey danismak istiyorum ben tup bebek surecimi kimseyle paylasmadim kendi tercihimizdi esim ve ben disinda kimse bilmiyor o yuzden transferden beri yemek kahvalti bulasik kendim hallediyorum yani full yatmadim. Doktor kendi gunluk yasantina devam et dedi ama sizce bunlar olumsuz etkiler mi?
Değer yükselip sağlıklı gebelik yaşayan varmıdır ki. Sonucu aldığımdan beri araştırıyorum. Sağlıklı devam eden bikac kişi var ama çoğu düşük olmuş. Hayırlısı olsun artık yapcak bisey yok. İlk sonucu aldığımdan beri değer biraz düşük olduğundan korkarak test günümü bekledim. Yinede bikac gün o duyguyu yaşamak çok güzeldi. İnşallah önümüzdeki aylarda gerçekten bu duyguyu yaşarız
Olur mu oyle sey bende cok endiseliydim acele ediyodum ama zaman cabucak gecti insallah transfer gununuzdede konusuruz ben tesekkur ederim gercekten olacagi varsa oluyor kafanizi cok takmayin stres yapmamakta onemliAmiiiin insallah güzel geçer sonu da hepimiz için hayırlısı olur Rabbim ol derse olur elbetseni sorularımla çok boğdum her soruma cevap aldım senden Allah razı olsun gerçekten çok ama çok teşekkür ederim bilgilerinle bilgilendim
Merhaba, bu bilgi yanlış malesefCanım folikul görüyor ultrasonda önemli olan onların içindeki yumurtalar ultrasonda içindeki yumurtalar görünmüyor benden 3 görünmüştü 9 tane yumurta toplandı .Sen pcos musun
Cok tesekkur ederim cevabiniz icin cok yorulmuyorum ama tabi bulasik makinesi fln yerlestiriyorum bakalim gorecegiz silme supurme yapmadim basic seyler yapiyorumCanım bende 4 5 gün annemde kaldım ama full yatmadım kendi evime geldiğim ilk gün silip supurdum dikkat et sen genelde çok ayakta kalmamaya çalış
Çok uzanacagin şeyler yapma ayakta fazla kalmamaya çalış kendini sıcak tut en önemlisi ilaçlarını saati saatine al ve bol su iç gerisi Rabbime kalmışCok tesekkur ederim cevabiniz icin cok yorulmuyorum ama tabi bulasik makinesi fln yerlestiriyorum bakalim gorecegiz silme supurme yapmadim basic seyler yapiyorum
Öyle canım.rabbim niyetimizi biliyor vardır herşeyde bir hayır. Bizlerde anne baba olacak Rabbimin izni ile. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasınRabbim gönlünü incitmesin ne dese bilemiyor insan sevinse bile umut sevenmese de ne çok yol var gidilmesi baş vurulması gereken böyle söylemesi düğüm düğüm ediyor insanı....
Çok uzanacagin şeyler yapma ayakta fazla kalmamaya çalış kendini sıcak tut en önemlisi ilaçlarını saati saatine al ve bol su iç gerisi Rabbime
Ay masallah cift mi koyulmustu acaba ikiz olma ihtimali var mi?Kızlar 12.gün 2798 14.gün 10321 çıktı değerim bi sıkıntı yok dimi doktoruma şimdi mesaj attım daha cevap vermedi
Hayır tek embriyo 5.gün embriyo suAy masallah cift mi koyulmustu acaba ikiz olma ihtimali var mi?
Kasımda aşk başkadırPek aram yoktu aslında bu süreçlerden geçerken alışmak istedim kendimi ama çok uğraştırıcı
Ayyyy az kaldı hadi bakalımbu ara bende pozitife yöneldim derin düşüncelere girdim resmen acayip ne olacak nasıl olacak ne durumlsr olacak vs vs vs.
Amin inşallah çok teşekkür ediyorum eşim den başka kimse bilmiyor tup bebek sürecimizi o yüzden sizlerle sohbet edip bilgilenmek aşırı duygusallastirdi beniOlur mu oyle sey bende cok endiseliydim acele ediyodum ama zaman cabucak gecti insallah transfer gununuzdede konusuruz ben tesekkur ederim gercekten olacagi varsa oluyor kafanizi cok takmayin stres yapmamakta onemli
Bizim de oyle yalnizca esimle ben kimseye soylemedigimiz icinde ne cok soran eden hatirlatan oluyor ne de her kafadan bir ses cikiyor bir yerde iyi aslinda tabi is guc yemek bize kaldi onunda olumsuz etkisi olmaz umarimAmin inşallah çok teşekkür ediyorum eşim den başka kimse bilmiyor tup bebek sürecimizi o yüzden sizlerle sohbet edip bilgilenmek aşırı duygusallastirdi benisizlerinde insallah güzel haberlerinizi vermek nasip olsun
Değerlerin çok güzel canımKızlar 12.gün 2798 14.gün 10321 çıktı değerim bi sıkıntı yok dimi doktoruma şimdi mesaj attım daha cevap vermedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?