- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #5.321
Ay masallah cift mi koyulmustu acaba ikiz olma ihtimali var
Hayirli olsun yaa masallah harika degerlerinizHayır tek embriyo 5.gün embriyo su
Peki canım çatlama iğnesi olmuş muydun ?Canım ben 2 Kasım transfer oldum 4 Kasım hem normal kaset test hem erken gebelik testi yaptım ikisi de silik çıktı ve her gün yaptım hep silik çıktı transferin 8.günü koyu çıktı sonra test yapmayı bıraktım 12.günü kan verdim 2 bin küsur çıktı bence her kadının bünyesi farklı galiba ben hiç bişey anlamadım hamile miyim değil miyim hala kafam karışık
Mrb canım bugün adet oldum transferimin 15.gunu bugün yarın doktorla görüşmem var bakalım ne diyecek ama ben hemen transfer olmak istemiyorum ya en azından bu ay olmak istemiyorum belki diğer ay tekrar transfer olurum nasip bakalım
Kesinlikle öyle ben çalışıyorum transfer den sonra da ilk gun evde istirahat sonrasında çok ağır kaldırmadan dikkatli bir şekilde çalışacağım mecbur Allah’a emanet edeceğim bol dua beslenme gerisi Allah’ın takdiriBizim de oyle yalnizca esimle ben kimseye soylemedigimiz icinde ne cok soran eden hatirlatan oluyor ne de her kafadan bir ses cikiyor bir yerde iyi aslinda tabi is guc yemek bize kaldi onunda olumsuz etkisi olmaz umarimsonucta bilmeden dogal yolla hamile kalanlarda yemek is yapiyo calisiyorlar
Beni de ekler misiniz rica etsem. Yas:31 ilk deneme 5.gun embriyosu tek koyuldu, transfer tarihim 13 Kasim.
Kasım'da kalbimizde kelebekler uçsun
Merhaba hepimizin tedavileri sonuçları hayırla sonuçlansın inşallah bir çok zorlu süreç sonrası o eşi benzeri olayan mutluluğa kavuşmak dileğiyle
Lütfen listeye eklenmek için beni etiket yapın ki ekleyebileyimm...!
Yaş;
Deneme;
Embriyo gün;
Transfer tarihi;
yazmanız yeterli
Anne Adayı Yaş DenemeEmbriyo Gün Transfer Tarihi Sonuç Iron Butterfly 27 3.cü deneme 5.ci gün Kasım @merry06 26 1.ci deneme 5.ci gün Kasım @Xiangwei 4.cü deneme 3.cü gün
ÇiftKasım @nesem35 35 2.ci deneme 5.ci gün
Çift9 Kasım madamemeri17 29 3.cü deneme 5.ci gün 15 Kasım 1sevgi1 24 1.ci deneme 5.ci gün 2 Kasım tomrisn 24 1.ci deneme 3.cü gün
Çift17 Ekim @ig_budan 33 1.ci deneme 5.ci gün 20 Kasım @cicekacarumutlar 33 2.ci deneme 3.cü gün
ÇiftKasım @GizemmDY 28 1.ci deneme 5.ci gün 15 Kasım @Zehra2345 25 2.ci deneme 5.ci gün
Çift7 Kasım @filozofia 31 1.ci deneme 5.ci gün 18 Kasım @Kelebenkk 34 1.ci deneme 5.ci gün
Çift1 Kasım @Ruyaaam123 30 1.ci deneme 3.cü gün
ÇiftKasım @Bidebayilistersenferiha 29 2.ci deneme 5.ci gün
ÇiftKasım @ersin-tncy 28 2.ci deneme 3.cü gün 31 Ekim M minikooommm 29 1.ci deneme 3.cü gün 2 Kasım @alohomoraaa 31 5.ci gün 24 Kasım @perisko 39 3.cü deneme 5.ci gün
Çİft3 Kasım @ftmbrr 38 2.ci deneme 3.cü gün 1 Kasım @marshmallowa 34 2.ci deneme 5.ci gün 7 Kasım @minikbirevhanimi 33 1.ci deneme 5.ci gün 23 Kasım brcn95 28 1.ci deneme 5.ci
gün
Çift1 Kasım
@Panda3426 2.ci deneme 5.ci gün
Çift@LEYLA_3434 39 1.ci deneme 3.ci gün
Çift4 Kasım @elfkrks 24 3.cü deneme 5.ci gün
Çift4 Kasım @heemsiree 25 1.ci deneme 3.cü gün
Çift1 Kasım @qamzeekizyildirim 28 1.ci deneme 5.ci gün
Çift1 Kasım @mira kaya64 24 5.ci gün 3 Kasım @busyk 25 2.ci deneme 5.ci gün 6 Kasım @SnyKds 38 2.ci deneme 5.ci gün
Çift6 Kasım @aysgl 26 1.ci deneme 3.cü gün 10 Kasım @Elif9494 29 1.ci deneme 3.cü gün Çift 10 Kasım
Hayır tek embriyo 5.gün embriyo suan hic belirtiniz oldu mu ve transfer sureci sonrasi yaptiginiz rutinleriniz nelerdi
Hic belirtiniz oldu mu? Bu surecte ozellikle yaptiginiz rutinleriniz nelerdi, gunluk yasantiniza devam mi ettiniz?Hayır tek embriyo 5.gün embriyo su
Hayırlı cnm inşallah pozitif olur insallahn5 ci gün yapmıştım negatifti artık cesaret edemedim yapmaya
İnşallah canım inşallahTabikiii yarar neden yaramasın beslenmeye özen gosterin güzel sonuçlar alırsınız Allah’ın izniyle
Tamam canım kavrulmamış alayım inşallah canım sen nasılsın sonucun ne zaman çıkacak inşallahCanım bu saydiklarindan sadece kabak çekirdeği yedim ben çiğ olanı al her gün bir avuç ye kavrulmuş alma diğerleri için bilgim yok
Maşallah canım bölünüp ikiz olmasınKızlar 12.gün 2798 14.gün 10321 çıktı değerim bi sıkıntı yok dimi doktoruma şimdi mesaj attım daha cevap vermedi
Ben de doktor kontrolünde onları yumurta sanip üzülmüştüm meğersem o boşluklar folekülmüşKasımda aşk başkadır
O ay bu aydır inşallah.
Bugün benim dr kontrolüm vardı. 4 gün ignemi oldum gittim bugün 5. Gundu ama ignemi kontrolden sonra oldum. Neyse 5 tane yumurtam olmuş. 17-15-15-15-14 büyüklükleri de. Az mı çok mu, yumurta büyüklükleri nasıl bilemedim.
Yarın da ganol f iğne kullanıp cumartesi kontrole gideceğim. Oxotide iğneye de başladım.
Yumurta sayısı az demi ?
Bunların kaçı dollenebilecek acaba
Ekledim canısı hoşgeldinBeni de ekler misiniz rica etsem. Yas:31 ilk deneme 5.gun embriyosu tek koyuldu, transfer tarihim 13 Kasim.Iron Butterfly
İlaçları bıraktıktan kısa süre sonra olunuyor o zaman. Bende cumartesi günü test vercem tekrar değer azalırsa bıraktırır galiba ilaçları. Kısmet olursa bende bu adetle dinlenip bir sonraki ayla tekrar deniycem.hakkımızda hayırlısı olsun inşallahMrb canım bugün adet oldum transferimin 15.gunu bugün yarın doktorla görüşmem var bakalım ne diyecek ama ben hemen transfer olmak istemiyorum ya en azından bu ay olmak istemiyorum belki diğer ay tekrar transfer olurum nasip bakalım
Bende iyiyim çok şükürTamam canım kavrulmamış alayım inşallah canım sen nasılsın sonucun ne zaman çıkacak inşallah
Sabah inşallah hayırlı haberi ver kuzum hamile olduğun işin artık doktor ona göre folik aside geçti ne güzel maşallah vallaBende iyiyim çok şüküryarın sabah cikicakmis sonuç doktor folik asidi değiştirdi demir içeren bir tane folik asid yazdı yarın ona basliycam öyle işte sende durumlar nasıl nasil hissediyorsun
kendiliginden sıfırlandı benim 40 a cıktı 2 gün sonra 20 ye düştü ondan 3 gün sonra da 0 cıktı ve kanamam başladı 2 adet bekle dedi doktorum
Çok teşekkür ederim canim inşallah seninde çok güzel artarDeğerlerin çok güzel canım
Benimde ilk 50 ile başladı sonra 80 e çıktı bugünde 50 ye düştü tekrar doktorum 2 gün sonra tekrar test ver dedi kontrol edelim falan dedi ama benim umudum yok. Peki tekrar ne zaman deniycen canım doktorun bişey dedi mikendiliginden sıfırlandı benim 40 a cıktı 2 gün sonra 20 ye düştü ondan 3 gün sonra da 0 cıktı ve kanamam başladı 2 adet bekle dedi doktorum
Teşekkür ederim canim sağlıklı olsun da inşallah iki ye de razıyımHayirli olsun yaa masallah harika degerlerinizhatta bu kadar yuksek gorunce ikiz mi acaba dedim tek embriyo koyulsada bolunme ihtimali oluyor
Pardon canım son yazdığını dikkatli okuyamadım. 2 adet bilgisini bende duymuştum.Benimde ilk 50 ile başladı sonra 80 e çıktı bugünde 50 ye düştü tekrar doktorum 2 gün sonra tekrar test ver dedi kontrol edelim falan dedi ama benim umudum yok. Peki tekrar ne zaman deniycen canım doktorun bişey dedi mi
Maşallah canım bölünüp ikiz olmasın
İnşallah canım dua et benim için
canım 1 embriyom kaldı geriye zaten ben hemen transfer edilsin istedim doktorum 2 adet gecsin aradan hemen yapmayalım dedi. o yüzden 2 ay bekleyecegim diger transfer için ben de bu ay için ovulasyon testi aldım bir umut deneyecegim. kimyasal sonrası doğal gebelik ihitmali cok yüksek oluyormuş gerci bu bir sorunu olmayanlar içşn gecerli ama yine de bir ümit işteBenimde ilk 50 ile başladı sonra 80 e çıktı bugünde 50 ye düştü tekrar doktorum 2 gün sonra tekrar test ver dedi kontrol edelim falan dedi ama benim umudum yok. Peki tekrar ne zaman deniycen canım doktorun bişey dedi mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?