Peki canım çatlama iğnesi olmuş muydun ?

tomrisn brcn95 kızlar kimyasal gebelikten sonra naptınız değer kendiliğinden mi sıfırlandı. Sonrasında adet gören ne zaman gördü ve tekrar ne zaman tedavi düşünüyorsunuz.
Mrb canım bugün adet oldum transferimin 15.gunu bugün yarın doktorla görüşmem var bakalım ne diyecek ama ben hemen transfer olmak istemiyorum ya en azından bu ay olmak istemiyorum belki diğer ay tekrar transfer olurum nasip bakalım

Kesinlikle öyle ben çalışıyorum transfer den sonra da ilk gun evde istirahat sonrasında çok ağır kaldırmadan dikkatli bir şekilde çalışacağım mecbur Allah’a emanet edeceğim bol dua beslenme gerisi Allah’ın takdiri

Beni de ekler misiniz rica etsem. Yas:31 ilk deneme 5.gun embriyosu tek koyuldu, transfer tarihim 13 Kasim. Iron Butterfly

Kızlar 12.gün 2798 14.gün 10321 çıktı değerim bi sıkıntı yok dimi doktoruma şimdi mesaj attım daha cevap vermedi
Maşallah canım bölünüp ikiz olmasın
Ben de doktor kontrolünde onları yumurta sanip üzülmüştüm meğersem o boşluklar folekülmüş bende 3 4 adet gördüler di öyle işlemde 13 toplandı 3 tane donduruldu mesela
Beni de ekler misiniz rica etsem. Yas:31 ilk deneme 5.gun embriyosu tek koyuldu, transfer tarihim 13 Kasim. Iron Butterfly
Ekledim canısı hoşgeldin

İlaçları bıraktıktan kısa süre sonra olunuyor o zaman. Bende cumartesi günü test vercem tekrar değer azalırsa bıraktırır galiba ilaçları. Kısmet olursa bende bu adetle dinlenip bir sonraki ayla tekrar deniycem.hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

Tamam canım kavrulmamış alayım inşallah canım sen nasılsın sonucun ne zaman çıkacak inşallah
Bende iyiyim çok şükür yarın sabah cikicakmis sonuç doktor folik asidi değiştirdi demir içeren bir tane folik asid yazdı yarın ona basliycam öyle işte sende durumlar nasıl nasil hissediyorsun

Bende iyiyim çok şükür yarın sabah cikicakmis sonuç doktor folik asidi değiştirdi demir içeren bir tane folik asid yazdı yarın ona basliycam öyle işte sende durumlar nasıl nasil hissediyorsun
Sabah inşallah hayırlı haberi ver kuzum hamile olduğun işin artık doktor ona göre folik aside geçti ne güzel maşallah valla Ara ara kaşık ağrım dışında tabii kendim kendime uydurmuyorsam birşeyim yok dayanamıyorum merak ediyorum sürekli araştırıyorum ne yapacağımı bilemez oldum sürekli yatmıyorum ara ara yürüyorum o kadar

tomrisn brcn95 kızlar kimyasal gebelikten sonra naptınız değer kendiliğinden mi sıfırlandı. Sonrasında adet gören ne zaman gördü ve tekrar ne zaman tedavi düşünüyorsunuz.
kendiliginden sıfırlandı benim 40 a cıktı 2 gün sonra 20 ye düştü ondan 3 gün sonra da 0 cıktı ve kanamam başladı 2 adet bekle dedi doktorum

kendiliginden sıfırlandı benim 40 a cıktı 2 gün sonra 20 ye düştü ondan 3 gün sonra da 0 cıktı ve kanamam başladı 2 adet bekle dedi doktorum
Benimde ilk 50 ile başladı sonra 80 e çıktı bugünde 50 ye düştü tekrar doktorum 2 gün sonra tekrar test ver dedi kontrol edelim falan dedi ama benim umudum yok. Peki tekrar ne zaman deniycen canım doktorun bişey dedi mi

Pardon canım son yazdığını dikkatli okuyamadım. 2 adet bilgisini bende duymuştum.

canım 1 embriyom kaldı geriye zaten ben hemen transfer edilsin istedim doktorum 2 adet gecsin aradan hemen yapmayalım dedi. o yüzden 2 ay bekleyecegim diger transfer için ben de bu ay için ovulasyon testi aldım bir umut deneyecegim. kimyasal sonrası doğal gebelik ihitmali cok yüksek oluyormuş gerci bu bir sorunu olmayanlar içşn gecerli ama yine de bir ümit işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…