Hic belirtiniz oldu mu? Bu surecte ozellikle yaptiginiz rutinleriniz nelerdi, gunluk yasantiniza devam mi ettiniz?
Kahverengi akıntım var sürekli azar azar kanama yaşıyorum bide sancım dışında belirtim olmadi inan özellikle bişey yapmadım transfer den sonra normal hayatıma devam ettim hiç birşeye de dikkat etmedim ama siz dikkat edin belki o yüzden kanama yaşıyorum

Iron Butterfly canım sen nasılsın iyi misin soramıyorum seni kusuea bakma okul tatili bize yine memleket yolu gorundu o yüzden yogundum gittin mi doktora sürecin nasıl ilerleyecek
İyiyim aşkım başladım hazırlığa nasipse 23 Kasım görüşme olacak duruma göre transfer günü verilecek. Sen benim sürekli aklımdasın ama sık boğaz yapmak istemiyorum arada gel selam ver aklım kalmasın

Amin canım benim Evde yürüyüş yap benim hala arada kasık ağrım oluyor ne zamandi canım senin test günün

Belki implatasyon yerlesme kanamasidir degeriniz guzel cunku masallah doktor kontrolunuz ne zaman?

Progestan iğne oluyorum her sabah kalçadan kan verdim bide ilk değerim 48.02 ikinci 313 bakalım bu kaç cikicak
Maşallah şimdi fark ettim sağlıkla huzurla mutlulukla gelsin tam vaktinde kucağına inşallah sağlıklı ömürlü olsun annesi .. çok sevindim canım foruma pek girememistim kaç gündür. Tebrik ediyorum

Maşallah şimdi fark ettim sağlıkla huzurla mutlulukla gelsin tam vaktinde kucağına inşallah sağlıklı ömürlü olsun annesi .. çok sevindim canım foruma pek girememistim kaç gündür. Tebrik ediyorum
Çok teşekkür ederim canım benimRabbim bu yola girmiş bütün anne adaylarının kucağını boş bırakmasın herkes dualarimda

Gebelik haberini alan arkadaşlarım Rabbim rast getirsin sağlıklı bir şekilde evlatlarınizi sağlıkla huzurla mutlulukla kucağınıza almanız buyuduklerini görmeniz nasip olsun Darısı da bizlere nasip olsun en hayırlı en güzel en kolaylıkla gelecekleri zamanda yüregimizin ince sızısı yerini can şenligimize bıraksın

Madem embriyo var kendini dinle o arada doğal yolla olması için çabalarsın olmazsa zaten transferini olursun. Benim embriyomda kalmadı yeniden başlayacağım herşeye o biraz korkutuyor beni. Hayırlısı olsun belki normal yolla olur o sürece gelene kadar. İnşallah dualarımız kabul olur

Sadece nar mı tükettin peki başka bişilerde yedin mi yanında
Merhaba. Bende kadınlar kulübünde yeniyim. Benide gruba alabilir misiniz lütfen. 10 kasımda transfer oldum. Bugün 6. Günüm. 27 yaşındayım

cok saol canım düşündügüm için ben bunalımda gibiyim hiçbir şey yapamıyorum beklemek de zor geliyor. sz kalmış inşallah bir sorun cıkmaz iyi sonuc elde edeceksin inan

Kızlar selam. Ovülasyon testiyle gebelik öğrenildiğini duydunuz mu hiç. Bu platformda okuduklarımdan öğrendim bende. Yumurtladığımız günlerdeki gibi iki çizgi de çok koyu ise gebelik gösteriyormuş çünkü yumurtaları çatlatan lh hormonu gebeliktede yükseldiği için anlaşılıyormuş. Lakin silik yada az koyu olmayacakmış iki çizgide eşit koyulukta yada t çizgisi daha koyu olursa diyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…