- 12 Kasım 2023
- 80
- 188
- 8
- 35
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #5.341
Yok canım ben çatlatma iğnesi olmadım benim dondurulmuş tek embriyoPeki canım çatlama iğnesi olmuş muydun ?
Kahverengi akıntım var sürekli azar azar kanama yaşıyorum bide sancım dışında belirtim olmadi inan özellikle bişey yapmadım transfer den sonra normal hayatıma devam ettim hiç birşeye de dikkat etmedim ama siz dikkat edin belki o yüzden kanama yaşıyorumHic belirtiniz oldu mu? Bu surecte ozellikle yaptiginiz rutinleriniz nelerdi, gunluk yasantiniza devam mi ettiniz?
İyiyim aşkım başladım hazırlığa nasipse 23 Kasım görüşme olacak duruma göre transfer günü verilecek. Sen benim sürekli aklımdasın ama sık boğaz yapmak istemiyorumIron Butterfly canım sen nasılsın iyi misin soramıyorum seni kusuea bakma okul tatili bize yine memleket yolu gorundu o yüzden yogundum gittin mi doktora sürecin nasıl ilerleyecek
Amin canım benimSabah inşallah hayırlı haberi ver kuzum hamile olduğun işin artık doktor ona göre folik aside geçti ne güzel maşallah vallaAra ara kaşık ağrım dışında tabii kendim kendime uydurmuyorsam birşeyim yok dayanamıyorum merak ediyorum sürekli araştırıyorum ne yapacağımı bilemez oldum sürekli yatmıyorum ara ara yürüyorum o kadar
Rica ederimAnladim sagol cevap icin
Afiyet şifa olsun canım
Belki implatasyon yerlesme kanamasidir degeriniz guzel cunku masallah doktor kontrolunuz ne zaman?Kahverengi akıntım var sürekli azar azar kanama yaşıyorum bide sancım dışında belirtim olmadi inan özellikle bişey yapmadım transfer den sonra normal hayatıma devam ettim hiç birşeye de dikkat etmedim ama siz dikkat edin belki o yüzden kanama yaşıyorum
Maşallah şimdi fark ettim sağlıkla huzurla mutlulukla gelsin tam vaktinde kucağına inşallah sağlıklı ömürlü olsun annesi .. çok sevindim canım foruma pek girememistim kaç gündür. Tebrik ediyorumProgestan iğne oluyorum her sabah kalçadan kan verdim bide ilk değerim 48.02 ikinci 313 bakalım bu kaç cikicak
Çok teşekkür ederim canım benimMaşallah şimdi fark ettim sağlıkla huzurla mutlulukla gelsin tam vaktinde kucağına inşallah sağlıklı ömürlü olsun annesi .. çok sevindim canım foruma pek girememistim kaç gündür. Tebrik ediyorum
Aminnnn canımÇok teşekkür ederim canım benimRabbim bu yola girmiş bütün anne adaylarının kucağını boş bırakmasın herkes dualarimda
Madem embriyo var kendini dinle o arada doğal yolla olması için çabalarsın olmazsa zaten transferini olursun. Benim embriyomda kalmadı yeniden başlayacağım herşeye o biraz korkutuyor beni. Hayırlısı olsun belki normal yolla olur o sürece gelene kadar. İnşallah dualarımız kabul olurcanım 1 embriyom kaldı geriye zaten ben hemen transfer edilsin istedim doktorum 2 adet gecsin aradan hemen yapmayalım dedi. o yüzden 2 ay bekleyecegim diger transfer için ben de bu ay için ovulasyon testi aldım bir umut deneyecegim. kimyasal sonrası doğal gebelik ihitmali cok yüksek oluyormuş gerci bu bir sorunu olmayanlar içşn gecerli ama yine de bir ümit işte
Bildirdim büyük ihtimal yarın cevap verecekler bı sorun olmasında tek veya ikiz
Sadece nar mı tükettin peki başka bişilerde yedin mi yanında
Merhaba. Bende kadınlar kulübünde yeniyim. Benide gruba alabilir misiniz lütfen. 10 kasımda transfer oldum. Bugün 6. Günüm. 27 yaşındayımİyiyim aşkım başladım hazırlığa nasipse 23 Kasım görüşme olacak duruma göre transfer günü verilecek. Sen benim sürekli aklımdasın ama sık boğaz yapmak istemiyorumarada gel selam ver aklım kalmasın
cok saol canım düşündügüm içinİyiyim aşkım başladım hazırlığa nasipse 23 Kasım görüşme olacak duruma göre transfer günü verilecek. Sen benim sürekli aklımdasın ama sık boğaz yapmak istemiyorumarada gel selam ver aklım kalmasın
Kaçıncı gün embriyosu canımMerhaba. Bende kadınlar kulübünde yeniyim. Benide gruba alabilir misiniz lütfen. 10 kasımda transfer oldum. Bugün 6. Günüm. 27 yaşındayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?