Merhaba. Bende kadınlar kulübünde yeniyim. Benide gruba alabilir misiniz lütfen. 10 kasımda transfer oldum. Bugün 6. Günüm. 27 yaşındayım
5. Gün 4bb tek embriyo transferi oldum . Bugün 6. Gün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı sizce erken olduğu için mi negatif çıktı

İnşallah kendiliğinden hamile kalırız bu adetten sonra içimde öyle bir his var ama bakalım Allah bilir

Kızlar 6. Günüm bugün 5.gün çift embriyo transferi ve gebelik testim pozitif. 3. Transferim bu o kadar şaşkınım ki hiç ummuyordum burada hep yazdım belirtim yok diye. O kadar mutluyum ki. Kan testim pazartesi günü. Benim doktorum ankarada ben boludayım 2 saat iki şehir arası sizce test için kendi doktoruma gitsem mi burda mı yaptırsam bilemedim.

Canımm tebrik ederimm , inşallah hayırla güzellikle ilerlesin gebeliğin. Rabbim bebeğini kucağına almayı nasip etsin bence testi olduğun yerde yaptır canım yorulma

Canımm tebrik ederimm , inşallah hayırla güzellikle ilerlesin gebeliğin. Rabbim bebeğini kucağına almayı nasip etsin bence testi olduğun yerde yaptır canım yorulma
Darısı isteyen herkesin başına inşallah hepimiz teker teker pozitifleri görürüz. Bu arada ben transferden 1 hafta önce çatlatma iğnesi olmuştum. Yani 14 gün geçmiş üstünden iğne etkisi falan değildir boşuna sevinmiyorumdur değil mi

Amin inşallah canım Rabbim bizlere de nasip etsin hiç sanmıyorum o kadar etkisi sürüp de idrarda çıkacak kadar yoğun olsun yine de yanıltmak istemem tabi ki tecrübeli arkadaşlar daha net bilgi verir. Ama ben hiç olumsuz düşünmüyorum inşallah hayırlısıyla ilerleyecek gebeliğin sen de hiç aklına kötü şeyler getirme inşallah

Cokk tebrik ederim saglikla devami gelsin insallah darisi tum sonuc bekleyenlereBence 2 saat yorulmayin biz İstanbul icinde bile merkeze gelmenize gerek yok cevrenizde ki bir yerde yaptirip bize sonucu atabilirsiniz denildi. Evde erken gebelik testi mi yaptiniz?

Yani çok silik olsaydı belki derdim de testim gayet koyu bu kadar olmazdı sanırım atayım size testimi

Eklentiler

• 825B2F64-7B44-40F3-AF96-3D0205E66F0C.webp
    46,4 KB · Görüntüleme: 62
5. Gün 4bb tek embriyo transferi oldum . Bugün 6. Gün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı sizce erken olduğu için mi negatif çıktı
Merhaba 8.gun negatif cikip sonra kanda cikanlari okumustum 6.gun cok erken lutfen kendinizi yipratmayin en azindan 9-10 gun bekleyin evde ki testler icinde. Benimde 4.gunum uzun bir sure sabredecegim

Canım senin adına çok mutlu oldum Kan testini herhangi bir hastanede ver değerlerini takip ettir bı sıkıntı çıkmazsa doktorun zaten seni çağırır kese ve kalp atışı için

Canım senin adına çok mutlu oldum Kan testini herhangi bir hastanede ver değerlerini takip ettir bı sıkıntı çıkmazsa doktorun zaten seni çağırır kese ve kalp atışı için
Teşekkür ederim. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. inşallah o günleri de görelim sağlıcakla.

Malesef henuz olmadım ya

Canım tebrik ederim, sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun inşallah bence olduğun yerde yaptır çünkü 2 günde bir test yapacaksın değer kontrolü için ve aynı laboratuvarda yapılması öneriliyor ayrıca yorulmamış olursu. Sonucunu bizede yaz merak ederiz

evet olmayacagını biliyorum ama yine bi çaba içine giriyorum inşallah hakkımızda hayırlısı olur cok yorgun hissediyorum cunku artık hayırlısıyla olsa tüm çektiklerimi yorgunlugumu stresimi sıkıntımı bi anda unutacagım.hepimiz öyleyiz gerci.İnşallah o duyguyu yaşarız canım.senin adına da üzüldüm yeniden başlamak maddi manevi zor ama şoyle düşün belki bu sefer daha cok embriyon oluşacak şansın daha cok olacak inşallah güzel olur canım

canım yine de bu teste güvenip hareket etme gebelik testş veya beta sonucuna göre karar cee canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…