- 12 Temmuz 2023
- 42
- 120
- 13
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #5.361
5. Gün 4bb tek embriyo transferi oldum . Bugün 6. Gün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı sizce erken olduğu için mi negatif çıktıMerhaba. Bende kadınlar kulübünde yeniyim. Benide gruba alabilir misiniz lütfen. 10 kasımda transfer oldum. Bugün 6. Günüm. 27 yaşındayım
5. Gün 4bb tek embriyoydu canımKaçıncı gün embriyosu canım
İnşallah kendiliğinden hamile kalırız bu adetten sonraİlaçları bıraktıktan kısa süre sonra olunuyor o zaman. Bende cumartesi günü test vercem tekrar değer azalırsa bıraktırır galiba ilaçları. Kısmet olursa bende bu adetle dinlenip bir sonraki ayla tekrar deniycem.hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
Ayy yanlış anldım sanırım 7.ve 8. gün yapanları okudum doktorum 24 kasım dedi bana bekliyorum şuan içinAy yok kuzum dün oldum transfer dahakalbim attı test yaptın mı deyince en erken ne zaman yapılır bilmiyorum hiç ya
8 bin idi en sonİnşallah pozitif sonuçlanır
Dondurulmuş embriyo transfer ücreti ne kadar canım ?
Canımm tebrik ederimm , inşallah hayırla güzellikle ilerlesin gebeliğin. Rabbim bebeğini kucağına almayı nasip etsinKızlar 6. Günüm bugün 5.gün çift embriyo transferi ve gebelik testim pozitif. 3. Transferim bu o kadar şaşkınım ki hiç ummuyordum burada hep yazdım belirtim yok diye. O kadar mutluyum ki.Kan testim pazartesi günü. Benim doktorum ankarada ben boludayım 2 saat iki şehir arası sizce test için kendi doktoruma gitsem mi burda mı yaptırsam bilemedim.
Darısı isteyen herkesin başına inşallah hepimiz teker teker pozitifleri görürüz. Bu arada ben transferden 1 hafta önce çatlatma iğnesi olmuştum. Yani 14 gün geçmiş üstünden iğne etkisi falan değildir boşuna sevinmiyorumdur değil miCanımm tebrik ederimm , inşallah hayırla güzellikle ilerlesin gebeliğin. Rabbim bebeğini kucağına almayı nasip etsinbence testi olduğun yerde yaptır canım yorulma
Amin inşallah canım Rabbim bizlere de nasip etsinDarısı isteyen herkesin başına inşallah hepimiz teker teker pozitifleri görürüz. Bu arada ben transferden 1 hafta önce çatlatma iğnesi olmuştum. Yani 14 gün geçmiş üstünden iğne etkisi falan değildir boşuna sevinmiyorumdur değil mi
Cokk tebrik ederim saglikla devami gelsin insallah darisi tum sonuc bekleyenlereKızlar 6. Günüm bugün 5.gün çift embriyo transferi ve gebelik testim pozitif. 3. Transferim bu o kadar şaşkınım ki hiç ummuyordum burada hep yazdım belirtim yok diye. O kadar mutluyum ki.Kan testim pazartesi günü. Benim doktorum ankarada ben boludayım 2 saat iki şehir arası sizce test için kendi doktoruma gitsem mi burda mı yaptırsam bilemedim.
Yani çok silik olsaydı belki derdim de testim gayet koyu bu kadar olmazdı sanırım atayım size testimiAmin inşallah canım Rabbim bizlere de nasip etsinhiç sanmıyorum o kadar etkisi sürüp de idrarda çıkacak kadar yoğun olsun yine de yanıltmak istemem tabi ki tecrübeli arkadaşlar daha net bilgi verir. Ama ben hiç olumsuz düşünmüyorum inşallah hayırlısıyla ilerleyecek gebeliğin sen de hiç aklına kötü şeyler getirme inşallah
Merhaba 8.gun negatif cikip sonra kanda cikanlari okumustum 6.gun cok erken lutfen kendinizi yipratmayin en azindan 9-10 gun bekleyin evde ki testler icinde. Benimde 4.gunum uzun bir sure sabredecegim5. Gün 4bb tek embriyo transferi oldum . Bugün 6. Gün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı sizce erken olduğu için mi negatif çıktı
Canım senin adına çok mutlu oldumKızlar 6. Günüm bugün 5.gün çift embriyo transferi ve gebelik testim pozitif. 3. Transferim bu o kadar şaşkınım ki hiç ummuyordum burada hep yazdım belirtim yok diye. O kadar mutluyum ki.Kan testim pazartesi günü. Benim doktorum ankarada ben boludayım 2 saat iki şehir arası sizce test için kendi doktoruma gitsem mi burda mı yaptırsam bilemedim.
Teşekkür ederim. Rabbim isteyen herkese nasip etsin.Canım senin adına çok mutlu oldumKan testini herhangi bir hastanede ver değerlerini takip ettir bı sıkıntı çıkmazsa doktorun zaten seni çağırır kese ve kalp atışı için
Malesef henuz olmadım yaBen pek sevmem canım arsm çok yok o kadar anne ve babam gelimce eşimde çok istedi ha gayret deyip bi gazla yaptım
Güzel düşün güzel olsun canım Rabbim kucağına almayı da nasip etsin
Bekle bekle
İyiyim aşkım ilaçalra devam sen nasılsın ne durumdasın regli olsun mu
27 Kasım cnm test günümAmin canım benimEvde yürüyüş yap benim hala arada kasık ağrım oluyor ne zamandi canım senin test günün
Bana da 27 Kasım dedi cnm yakınmış test tarihlerimiz hayırlısı olsun inşallahAyy yanlış anldım sanırım 7.ve 8. gün yapanları okudum doktorum 24 kasım dedi bana bekliyorum şuan için
Canım tebrik ederim, sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun inşallahKızlar 6. Günüm bugün 5.gün çift embriyo transferi ve gebelik testim pozitif. 3. Transferim bu o kadar şaşkınım ki hiç ummuyordum burada hep yazdım belirtim yok diye. O kadar mutluyum ki.Kan testim pazartesi günü. Benim doktorum ankarada ben boludayım 2 saat iki şehir arası sizce test için kendi doktoruma gitsem mi burda mı yaptırsam bilemedim.
evet olmayacagını biliyorum ama yine bi çaba içine giriyorum inşallah hakkımızda hayırlısı olur cok yorgun hissediyorum cunku artık hayırlısıyla olsa tüm çektiklerimi yorgunlugumu stresimi sıkıntımı bi anda unutacagım.hepimiz öyleyiz gerci.İnşallah o duyguyu yaşarız canım.senin adına da üzüldüm yeniden başlamak maddi manevi zor ama şoyle düşün belki bu sefer daha cok embriyon oluşacak şansın daha cok olacak inşallah güzel olur canımMadem embriyo var kendini dinle o arada doğal yolla olması için çabalarsın olmazsa zaten transferini olursun. Benim embriyomda kalmadı yeniden başlayacağım herşeye o biraz korkutuyor beni. Hayırlısı olsun belki normal yolla olur o sürece gelene kadar. İnşallah dualarımız kabul olur
canım yine de bu teste güvenip hareket etme gebelik testş veya beta sonucuna göre karar cee canımKızlar selam. Ovülasyon testiyle gebelik öğrenildiğini duydunuz mu hiç. Bu platformda okuduklarımdan öğrendim bende. Yumurtladığımız günlerdeki gibi iki çizgi de çok koyu ise gebelik gösteriyormuş çünkü yumurtaları çatlatan lh hormonu gebeliktede yükseldiği için anlaşılıyormuş. Lakin silik yada az koyu olmayacakmış iki çizgide eşit koyulukta yada t çizgisi daha koyu olursa diyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?