Merhaba. Bende kadınlar kulübünde yeniyim. Benide gruba alabilir misiniz lütfen. 10 kasımda transfer oldum. Bugün 6. Günüm. 27 yaşındayım
Merhaba gülüm hoşgeldin hayırlı olsun sürecin kaçıncı gün embriyosu bide çift mi tek mi
cok saol canım düşündügüm için ben bunalımda gibiyim hiçbir şey yapamıyorum beklemek de zor geliyor. sz kalmış inşallah bir sorun cıkmaz iyi sonuc elde edeceksin inan
Amin canım Allah razı olsun bakalım haktan hayırlısı ne yaşayacaksak yaşayıp göreceğiz korkular var ama Allah'tan umut kesilmez
Çok sevindim canım umarım iğnenin etkisi gitmiş ve gerçekten pozitifi görmüş olursun
Yani çok silik olsaydı belki derdim de testim gayet koyu bu kadar olmazdı sanırım atayım size testimi
İnşallah hamilesindir gülüm inşallah
Malesef henuz olmadım ya
Aaaa neden yaaaa

Canım beni çok sevindim bence kendi doktoruna kan ver aklında şüphe kalmasın inşallah sağlıkla ilerlesin canım

Ah bırakabilsem canım
Çok bakma beynini bulandırma canım benim ilk iki denemem ikinci gün dondurulmuş emriyo idi yok çok güzel yok tutunma sağlar gibi yazılar okudum ama ikisinde de negatif gördüm dümdüz nette gecemi gündüz ettim ama nafile üzüntümle kaldım o yüzden öyle söyledim

Çok haklısın kuzum ilk iki denemen ikinci gün embryosumuydu kuzum

Kızlar 5. Gün embriyosunda 2 gün içinde tutunuyor yazıyor internette öyle mi ya bilginiz var mı Acaba
Canım evet ilk 3 gün diyorlar. Sabret desem gönül dinlemez kendimden biliyorum. Bende hep öncekilerde 5. Günde negatifi görmüştüm. Bu kez yapmayacağım diye söz verdim kendime. Evde ovü. Testi vardı onda da çıktığını okudum iki gün yaptım ve gerçkten koyulaşıyordu. Dün akşam dedim ki bu koyulaşıyosa küçük de olsa bi ihtimal var. Ve testimi gördün işte çıktı. Normalde çünkü ovü testi yumurtlama dışında silik çıkar hep ya hamileysen yada yumurtluyosan çok koyu çıkıyor. Bende doğru çıktı. Ama benim çift embriyo belki ondan da hemen çıktı. Bence kan testini bekle çünkü öncesinde negatif alıp insanın kan veresi gelmiyor bile bile. En azından 7. Günü bekle. ❤ inşallah yüzün gülecek

canım çok sevindimm benim kan testim pazar gününe denk geliyor inşallah hayırlı haberler alırız :) bence kendi ilinde yaptır kan testini yol çekme bi de. ne de olsa paylaşıyoruz sonuçları doktorumuzla

Ovu testin dede hamilelik oluşuyorsa pozitif çıkıyor mu kuzum

Çok haklısın kuzum ilk iki denemen ikinci gün embryosumuydu kuzum
Evet canım malesef devlette sürecim geçti 5.ci güne götürme yok ne zaman uygun gördü isek o zaman donduruyoruz demişlerdi 6 yumurta toplanmıştı 2 tane kalmıştı elimde
Kızlar günaydın hepinize bugün 3.kan sonucum çıktı 1494 . Biraz karın ağrım var yarın regli günüm aceba ondanmi anlamadım
Ayyyyy çok sevindim canım maşallah sağlıklı sıhhatli kucağına al

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…