- 14 Şubat 2021
- 8.445
- 22.939
- 298
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #5.381
Merhaba gülüm hoşgeldin hayırlı olsun sürecinMerhaba. Bende kadınlar kulübünde yeniyim. Benide gruba alabilir misiniz lütfen. 10 kasımda transfer oldum. Bugün 6. Günüm. 27 yaşındayım
Amin canım Allah razı olsun bakalım haktan hayırlısı ne yaşayacaksak yaşayıp göreceğiz korkular var ama Allah'tan umut kesilmezcok saol canım düşündügüm içinben bunalımda gibiyim hiçbir şey yapamıyorum beklemek de zor geliyor. sz kalmış inşallah bir sorun cıkmaz iyi sonuc elde edeceksin inan
Çok sevindim canım umarım iğnenin etkisi gitmiş ve gerçekten pozitifi görmüş olursunKızlar 6. Günüm bugün 5.gün çift embriyo transferi ve gebelik testim pozitif. 3. Transferim bu o kadar şaşkınım ki hiç ummuyordum burada hep yazdım belirtim yok diye. O kadar mutluyum ki.Kan testim pazartesi günü. Benim doktorum ankarada ben boludayım 2 saat iki şehir arası sizce test için kendi doktoruma gitsem mi burda mı yaptırsam bilemedim.
İnşallah hamilesindir gülüm inşallahYani çok silik olsaydı belki derdim de testim gayet koyu bu kadar olmazdı sanırım atayım size testimi
Aaaa neden yaaaaMalesef henuz olmadım ya
Canım beni çok sevindim bence kendi doktoruna kan ver aklında şüphe kalmasın inşallah sağlıkla ilerlesin canımKızlar 6. Günüm bugün 5.gün çift embriyo transferi ve gebelik testim pozitif. 3. Transferim bu o kadar şaşkınım ki hiç ummuyordum burada hep yazdım belirtim yok diye. O kadar mutluyum ki.Kan testim pazartesi günü. Benim doktorum ankarada ben boludayım 2 saat iki şehir arası sizce test için kendi doktoruma gitsem mi burda mı yaptırsam bilemedim.
Canım bende 6. Gün de yaptım negatif çıktı ama üzülme umudunu kaybetme henüz çok erken5. Gün 4bb tek embriyo transferi oldum . Bugün 6. Gün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı sizce erken olduğu için mi negatif çıktı
Kuzum kan testi sonucu nu paylaşırsan çok seviniriz ya gayet ğzel çıkmışYani çok silik olsaydı belki derdim de testim gayet koyu bu kadar olmazdı sanırım atayım size testimi
Maşallah maşallah afiyet şifa olsun
Sağol gülümMaşallah maşallah afiyet şifa olsun
Çok araştırma bence zamana bırakKızlar 5. Gün embriyosunda 2 gün içinde tutunuyor yazıyor internette öyle mi ya bilginiz var mı Acaba
Ah bırakabilsem canımSağol gülüm
Çok araştırma bence zamana bırak
Çok bakma beynini bulandırma canım benim ilk iki denemem ikinci gün dondurulmuş emriyo idi yok çok güzel yok tutunma sağlar gibi yazılar okudum ama ikisinde de negatif gördüm dümdüz nette gecemi gündüz ettim ama nafile üzüntümle kaldım o yüzden öyle söyledimAh bırakabilsem canım
Çok haklısın kuzum ilk iki denemen ikinci gün embryosumuydu kuzumÇok bakma beynini bulandırma canım benim ilk iki denemem ikinci gün dondurulmuş emriyo idi yok çok güzel yok tutunma sağlar gibi yazılar okudum ama ikisinde de negatif gördüm dümdüz nette gecemi gündüz ettim ama nafile üzüntümle kaldım o yüzden öyle söyledim
Canım evet ilk 3 gün diyorlar. Sabret desem gönül dinlemez kendimden biliyorum. Bende hep öncekilerde 5. Günde negatifi görmüştüm. Bu kez yapmayacağım diye söz verdim kendime. Evde ovü. Testi vardı onda da çıktığını okudum iki gün yaptım ve gerçkten koyulaşıyordu. Dün akşam dedim ki bu koyulaşıyosa küçük de olsa bi ihtimal var. Ve testimi gördün işte çıktı. Normalde çünkü ovü testi yumurtlama dışında silik çıkar hep ya hamileysen yada yumurtluyosan çok koyu çıkıyor. Bende doğru çıktı. Ama benim çift embriyo belki ondan da hemen çıktı. Bence kan testini bekle çünkü öncesinde negatif alıp insanın kan veresi gelmiyor bile bile. En azından 7. Günü bekle. ❤ inşallah yüzün gülecekKızlar 5. Gün embriyosunda 2 gün içinde tutunuyor yazıyor internette öyle mi ya bilginiz var mı Acaba
canım çok sevindimm benim kan testim pazar gününe denk geliyor inşallah hayırlı haberler alırız :) bence kendi ilinde yaptır kan testini yol çekme bi de. ne de olsa paylaşıyoruz sonuçları doktorumuzlaKızlar 6. Günüm bugün 5.gün çift embriyo transferi ve gebelik testim pozitif. 3. Transferim bu o kadar şaşkınım ki hiç ummuyordum burada hep yazdım belirtim yok diye. O kadar mutluyum ki.Kan testim pazartesi günü. Benim doktorum ankarada ben boludayım 2 saat iki şehir arası sizce test için kendi doktoruma gitsem mi burda mı yaptırsam bilemedim.
Ovu testin dede hamilelik oluşuyorsa pozitif çıkıyor mu kuzumCanım evet ilk 3 gün diyorlar. Sabret desem gönül dinlemez kendimden biliyorum. Bende hep öncekilerde 5. Günde negatifi görmüştüm. Bu kez yapmayacağım diye söz verdim kendime. Evde ovü. Testi vardı onda da çıktığını okudum iki gün yaptım ve gerçkten koyulaşıyordu. Dün akşam dedim ki bu koyulaşıyosa küçük de olsa bi ihtimal var. Ve testimi gördün işte çıktı. Normalde çünkü ovü testi yumurtlama dışında silik çıkar hep ya hamileysen yada yumurtluyosan çok koyu çıkıyor. Bende doğru çıktı. Ama benim çift embriyo belki ondan da hemen çıktı. Bence kan testini bekle çünkü öncesinde negatif alıp insanın kan veresi gelmiyor bile bile. En azından 7. Günü bekle. ❤ inşallah yüzün gülecek
Bence ondandır sonucun çok iyi bide artık sana tutundukca normal kuzum sağlıkla ilerlesin inşallah sevgimKızlar günaydın hepinizebugün 3.kan sonucum çıktı 1494 . Biraz karın ağrım var yarın regli günüm aceba ondanmi anlamadım
Amin canımBence ondandır sonucun çok iyi bide artık sana tutundukca normal kuzum sağlıkla ilerlesin inşallah sevgim
Tam hamilelik belirtilerin Allahın izni ile canım fırsat buldukça uyumaya çalış inşallahAmin canımBide o kadar halsizim şimdi iğneye gitmem gerekiyor ben sanki kış uykusuna yatmışım gibi uyanamiyorum
Evet canım malesef devlette sürecim geçti 5.ci güne götürme yok ne zaman uygun gördü isek o zaman donduruyoruz demişlerdi 6 yumurta toplanmıştı 2 tane kalmıştı elimdeÇok haklısın kuzum ilk iki denemen ikinci gün embryosumuydu kuzum
Ayyyyy çok sevindim canım maşallah sağlıklı sıhhatli kucağına alKızlar günaydın hepinizebugün 3.kan sonucum çıktı 1494 . Biraz karın ağrım var yarın regli günüm aceba ondanmi anlamadım
Bu hamilelik insanı tembellige alistiriyor yaTam hamilelik belirtilerin Allahın izni ile canım fırsat buldukça uyumaya çalış inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?