- 14 Şubat 2021
- 8.445
- 22.939
- 298
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #5.401
Ay yemin ederim tam aklımdan geçiyordun var ya ne yaptın nasıl yaptı diyeGünaydın kızlar doktor kontrolünden çıktım rahim sonunda 3 katman olmuş kalınlaşmaya başlamış. Yarınki kontrolden sonra transfer tarihî verecek doktor.
Amin canım benim darısı hepinizin başına olsunEvet canım malesef devlette sürecim geçti 5.ci güne götürme yok ne zaman uygun gördü isek o zaman donduruyoruz demişlerdi 6 yumurta toplanmıştı 2 tane kalmıştı elimde
Ayyyyy çok sevindim canım maşallah sağlıklı sıhhatli kucağına al
Seni bi sürü yordular desene kuzuEvet canım malesef devlette sürecim geçti 5.ci güne götürme yok ne zaman uygun gördü isek o zaman donduruyoruz demişlerdi 6 yumurta toplanmıştı 2 tane kalmıştı elimde
Ayyyyy çok sevindim canım maşallah sağlıklı sıhhatli kucağına al
Nolacak cnm azıcıkta yat bakalımBu hamilelik insanı tembellige alistiriyor ya
Şimdiden hayırlı olsun canımGünaydın kızlar doktor kontrolünden çıktım rahim sonunda 3 katman olmuş kalınlaşmaya başlamış. Yarınki kontrolden sonra transfer tarihî verecek doktor.
Maalesef 2019'dan beri bu süreç içerisindeyim ama hiçbir sonuç elde edemedim ne aşılamalardan ne tüp bebekten ne de doğal yoldanSeni bi sürü yordular desene kuzu
Sağol canım gitgel yollar eskidiAy yemin ederim tam aklımdan geçiyordun var ya ne yaptın nasıl yaptı diye
Sorun neydi kuzumMaalesef 2019'dan beri bu süreç içerisindeyim ama hiçbir sonuç elde edemedim ne aşılamalardan ne tüp bebekten ne de doğal yoldan
Rabbim o yollarda yüzünü güldürsün inşallahSağol canım gitgel yollar eskidi
Yatmak çok sıkıcı yaNolacak cnm azıcıkta yat bakalım
Sebepsiz infertilite cnmSorun neydi kuzum
Kese ve kalp için bir şey söylemedi mi canım şu zaman geldi yeeYatmak çok sıkıcı yaBakalım Allah büyük tekrar kontrole ne zaman gidicem doktordan haber bekliyorum
Sağol canım bilmiyorum nasıl hissettiğimi heyecan var korku var. Karışık duygular içindeyim gece de kabus gördüm ağlayıp durdum hayırlısıŞimdiden hayırlı olsun canımnasıl hissediyorsun
Ben enfeksiyon var diye salı günü gittim çok şükür bişey cikmadi gittiğimde kese vardı benden bu kan sonucunu bekliyolardi muhtemelen 2 3 güne tekrar gidicemKese ve kalp için bir şey söylemedi mi canım şu zaman geldi yee
Canım Güzel düşün güzel olsun Rabbim hayırlı çıkarsın inşallahSağol canım bilmiyorum nasıl hissettiğimi heyecan var korku var. Karışık duygular içindeyim gece de kabus gördüm ağlayıp durdum hayırlısı
Artık seninle olduğunu biliyorsun annesi bol bol konuş inşallahYatmak çok sıkıcı yaBakalım Allah büyük tekrar kontrole ne zaman gidicem doktordan haber bekliyorum
senin adına çok sevindim canım benim Rabbim daim etsinBen enfeksiyon var diye salı günü gittim çok şükür bişey cikmadi gittiğimde kese vardı benden bu kan sonucunu bekliyolardi muhtemelen 2 3 güne tekrar gidicem
Hayırlısı insan kendi kendine de çok yapıyor bazen cnm ama inşallah bu sefer hayırlı sonuçlar alacaksınız kuzumSebepsiz infertilite cnm
Aynen öyle canım ama inan ki insanın elinde olan bir şey değil az çok biliyorsunuz konuları kimisi sebep arıyor ki neden olduğunu bilmek için kimisi de böyle bu kadar hırpalanıyorHayırlısı insan kendi kendine de çok yapıyor bazen cnm ama inşallah bu sefer hayırlı sonuçlar alacaksınız kuzum
Güzel düşün canım güzel olsunSağol canım bilmiyorum nasıl hissettiğimi heyecan var korku var. Karışık duygular içindeyim gece de kabus gördüm ağlayıp durdum hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?