Amin canım benim dualarimdasin bugün cuma kimin duasının kabul olacağı belli olmaz hepinize Teker teker dua ediyorum Rabbim yüzünü güldürsün inşallah
Allah razı olsun canım benim Rabbim inşallah hepimizin yüzünü güldürsün

İnsan bedenen ve ruhen çok yoruluyor ama Rabbimize yine hamdolsun...

Günaydın kızlar doktor kontrolünden çıktım rahim sonunda 3 katman olmuş kalınlaşmaya başlamış. Yarınki kontrolden sonra transfer tarihî verecek doktor.
Canım benim de bugündü kontrolüm bana da üç katman olmuş dedi progeston ve e2 için tahlil aldı sonuca göre o serum ve iğneyi yapacakmış çok heyecanlı Bi de sıkışık gel dedi tahliller çıkınca beni en zorlaya şey çişimi tutmak

Hayırlı olsun canım. O zaman karşılaşmış olabiliriz

Benden kan istemediler neden acaba

Aynen güzel olacak herşey
Uykuyu sorma bende akşam 8 de başlıyorum uyuklamaya

Ovu testin dede hamilelik oluşuyorsa pozitif çıkıyor mu kuzum
Evet çıkıyor canım ama iki çizgide aynı koyulukta olacak gebelik var denmesi için yada t çizgisi c den koyu olacak. Bende buradan öğrendim bu bilgiyi test edip onaylamış oldum. Ama tabi bazıları yanıltıcı da olabiliyo diyor. En iyisi bekleyip gebelik testi yapmak.

Ne zamandan itibaren öyle oluyor. Ki kuzum

Benden kan istemediler neden acaba
Doktoruna sor ben 4 kere muayene oldum transfer öncesi 4 kere kan verdim tirod var bende birde östrojen hormonu progesteron hormonu düşük diye kan aldı belki seninkiler iyi durumda diye almamış olabilir yinede sor doktoruna gidince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…