- 15 Ekim 2023
- 890
- 1.747
- 28
- 26
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #5.421
Aynen canım bakalım nasıl bişey olacakArtık seninle olduğunu biliyorsun annesi bol bol konuş inşallah
Amin canım benimsenin adına çok sevindim canım benim Rabbim daim etsin
Allah razı olsun canım benim Rabbim inşallah hepimizin yüzünü güldürsünAmin canım benimdualarimdasin bugün cuma kimin duasının kabul olacağı belli olmaz hepinize Teker teker dua ediyorum Rabbim yüzünü güldürsün inşallah
Amin aminAllah razı olsun canım benim Rabbim inşallah hepimizin yüzünü güldürsün
İnsan bedenen ve ruhen çok yoruluyor ama Rabbimize yine hamdolsun...
Canım benim de bugündü kontrolümGünaydın kızlar doktor kontrolünden çıktım rahim sonunda 3 katman olmuş kalınlaşmaya başlamış. Yarınki kontrolden sonra transfer tarihî verecek doktor.
Benim embriyolarım 5.ci gün ama kalitelerini bilmiyorum iyi durumda dediler sadece o yüzden biraz buruğumAmin amininşallah bu son olacak ben inanıyorum canım ya
Hayırlı olsun canım. O zaman karşılaşmış olabilirizCanım benim de bugündü kontrolümbana da üç katman olmuş dedi progeston ve e2 için tahlil aldı sonuca göre o serum ve iğneyi yapacakmış çok heyecanlı Bi de sıkışık gel dedi tahliller çıkınca beni en zorlaya şey çişimi tutmak
Benden kan istemediler neden acabaCanım benim de bugündü kontrolümbana da üç katman olmuş dedi progeston ve e2 için tahlil aldı sonuca göre o serum ve iğneyi yapacakmış çok heyecanlı Bi de sıkışık gel dedi tahliller çıkınca beni en zorlaya şey çişimi tutmak
Aynen güzel olacak herşeyGüzel düşün canım güzel olsunBende bir yandan adet oldugum için sevinmiştim bir yandanda nasıl olacak napicam olacakmi diye içim içimi kemirdi transfer olduğum gün bunları kafamdan attım hiç dusunmedim TV izledim yemek yedim ailemle sohbet ettim kitap okudum zaten ilaçlardan dolayi günde 2 kere falan uyuyordum düşünmeye bile firastim olmadi
Güzel düşünmeye çalışıyorum olacak inanıyorum. Ben 40 yaşındayım bu aradaCanım Güzel düşün güzel olsun Rabbim hayırlı çıkarsın inşallahşey kaç yaşındasın sen
Benden de bugün istemedi yarın isteyecek kan.Benden kan istemediler neden acaba
Aynen etrafıma şöyle bakındım ama çok analiz edemedim insanları aklımda sen vardın dedim birisi o olabilirHayırlı olsun canım. O zaman karşılaşmış olabiliriz
Canım sanırım rahmin kalınlığına bakıp istiyor onu 7yi geçmiş iyi 13 falan dedi ama ben tam anlayamadımBenden kan istemediler neden acaba
Evet çıkıyor canım ama iki çizgide aynı koyulukta olacak gebelik var denmesi için yada t çizgisi c den koyu olacak. Bende buradan öğrendim bu bilgiyi test edip onaylamış oldum. Ama tabi bazıları yanıltıcı da olabiliyo diyor. En iyisi bekleyip gebelik testi yapmak.Ovu testin dede hamilelik oluşuyorsa pozitif çıkıyor mu kuzum
Bende bakındım da tabi bilmiyorsun tam 9da oradaydım.Aynen etrafıma şöyle bakındım ama çok analiz edemedim insanları aklımda sen vardın dedim birisi o olabilir
Bende narın suyunu sıkıp içiyorum her günCanım sanırım rahmin kalınlığına bakıp istiyor onu 7yi geçmiş iyi 13 falan dedi ama ben tam anlayamadımbu arada her gün bir nar yiyordum ben de heralde artık bırakabilirim yemeyi
Ne zamandan itibaren öyle oluyor. Ki kuzumEvet çıkıyor canım ama iki çizgide aynı koyulukta olacak gebelik var denmesi için yada t çizgisi c den koyu olacak. Bende buradan öğrendim bu bilgiyi test edip onaylamış oldum. Ama tabi bazıları yanıltıcı da olabiliyo diyor. En iyisi bekleyip gebelik testi yapmak.
Canım banada soylemediler kaliteleriniBenim embriyolarım 5.ci gün ama kalitelerini bilmiyorum iyi durumda dediler sadece o yüzden biraz buruğum
Doktoruna sor ben 4 kere muayene oldum transfer öncesi 4 kere kan verdim tirod var bende birde östrojen hormonu progesteron hormonu düşük diye kan aldı belki seninkiler iyi durumda diye almamış olabilir yinede sor doktoruna gidinceBenden kan istemediler neden acaba
Bu ilaçlar dengeleri alt üst ettiAynen güzel olacak herşey
Uykuyu sorma bende akşam 8 de başlıyorum uyuklamaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?